Σε τι διαφέρει ο Κυριάκος από τον Αλέξη ; Μα στο  γεγονός ότι, μόνο ο πρώτος φοράει γραβάτα ! Ο Αλέξης τη φόρεσε μια φορά πρόσφατα, όταν μας ανακοίνωσε ότι…βγήκαμε απο τα μνημόνια και μας γέμισε με άφθονο λυπητερό γέλιο, κοινώς  χαρμολύπη.

Το τραγικό με τη χώρα μας είναι πως, ο σε αναμονή Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ομνύει και αυτός στην ευρωκατοχή, χαμογελάει δουλοφρόνως στο Βερολίνο και σφυρίζει αδιάφορα, όσον αφορά τη μεθοδευμένη μαζική εισβολή μη-προσφύγων μεταναστών από τα ανατολικά μας σύνορα. Και σαν μην έφτανε αυτό, έδωσε γραμμή στο κόμμα του να ψηφίσει στο Ευρωκοινοβούλειο κατά του Όρμπαν της Ουγγαρίας, γιατί ο τελευταίος, που απολαμβάνει μια τεράστια δημοσφιλιά στην χώρα του, δεν δέχεται την κατευθυνόμενη εισβολή μη-προσφύγων μεταναστών, σε πλήρη σύγκρουση με τον συμπατριώτη του Τζώρτζ Σόρος.


Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Σάλτσμπουργκ όπου συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,δήλωσε: «Πρώτη προτεραιότητα της Ευρώπης σήμερα είναι να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες της. Και η αποτελεσματική συ-φύλαξη των συνόρων πρέπει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Δυστυχώς, όμως, σήμερα η Ελλάδα είναι ουσιαστικά απούσα από αυτή τη συζήτηση».

Και εξήγησε τους τρεις λόγους για τους οποίους η Ελλάδα είναι απούσα από αυτήν τη συζήτηση: «Και είναι απούσα για τρεις λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι ότι η έννοια της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων, απλά, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σημερινής κυβέρνησης. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση εξακολουθεί να μην αποδέχεται την ουσιαστική διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών. Και ο τρίτος λόγος είναι ότι δυστυχώς επί της σημερινής κυβέρνησης, δημιουργήθηκε το κολαστήριο της Μόριας, το οποίο προσβάλλει κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό. Και αυτό παρ’ ότι έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία, όμως, φαίνεται ότι έχουν χαθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας».

Πρόκειται για ήξεις αφίξεις γενικολογίες που δεν παραπέμπουν σε αυστηρή καταδίκη της κατευθυνόμενης εισβολής και Ισλαμοποίησης της χώρας μας και επικεντρώνεται στις γνωστές κραυγές “ανθρωπιστικές” αγωνίας για το “κολαστήριο” της Μόριας.Ούτε λέξη από τον Κυριάκο για τη δουλεμπορική δράση των ΜΚΟ και την κακουργηματική τους δράση. Και φυσικά, ουδεμία συγκεκριμένη πολιτική δεν προτείνει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εισβολής, η οποία μετατρέπει τη χώρα μας σε Ισλαμαπάντ.

Ο Κυριάκος απο τα  δήθεν “δεξιά” και ο Αλέξςη από τα “δήθεν” αριστερά, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Και συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα είναι περισσότερο αρεστός στα ξένα αφεντικά.Να τους χαιρόμαστε και τους δυό.https://odosdrachmis.gr/?p=22780