Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 5

Μητσοτάκηδες και δημόσιο: Μια … αυστηρά Οικογενειακή υπόθεση!




Ο Πατέρας ελάμβανε  10 συντάξεις. H μία κόρη(η εξόριστη Ντόρα), βουλευτής, υπουργός, αντιπρόεδρος, πρόεδρος κόμματος, Δήμαρχος, παρά τρίχα Επίτροπος.

Ο δεύτερος σύζυγος της (πρώτης αδελφής, πρόεδρος της επιτροπής (σχεδιαζόμενων) Μεσογειακών Αγώνων (Βόλος – Λάρισα), πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος της ΕΟΑ, μέλος σε ΔΣ εταιρειών.

Η άλλη αδελφή, διορισμένη επικεφαλής “χαμογελαστής” ΜΚΟ για παιδιά και δράσεων charity!
Η κόρη, της προηγούμενης αδελφής, σε ΔΣ αθλητικών συλλόγων, δημόσιες σχεσεις και επικοινωνία σε ΔΕΚΟ και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, με διαφημιστική εταιρεία η ίδια, η οποία “διαχειρίζεται” πακέτα χορηγιών που μοιράζονται σε ΜΜΕ.
Ο γιος  της Ντόρας Περιφερειάρχης (δις) με το που αποφοίτησε.
images (25).jpg
Η πρώην και νυν σύζυγος του προέδρου (αλλοδαπής καταγωγής) μεγαλοεπιχειρηματίας. Επιχειρήσεις εστίασης στο Κολωνάκι, το Ναυαρίνο και το Αργος και βίλα στο Siemens real estate στην Τήνο.

Η πατρική κληρονομιά περιλαμβάνει φιλέτα σε ολόκληρες πλαγιές βουνών στο Μαράθι των Χανίων, ακίνητα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παράλιες εκτάσεις στο Ακρωτήρι Χανίων, επιχειρήσεις εκμετάλλευσης παρκόμετρων ακόμα και συμμετοχή σε ναυτιλιακή και εταιρεία ΜΜΕ.
Η ευρύτερη οικογενειακή επιχειρηματικότητα εκτείνεται μεταξύ άλλων σε: συμμετοχή σε επιχειρήσεις εστίασης στο Κολωνάκι, Premium luxury Hotels σε μαγευτικούς προορισμούς στην Πελοπόννησο, real-estate στις ακριβότερες συνοικίες της Αθήνας, συμμετοχή σε πολυαλυσίδα κατανάλωσης…
mitsotakeikografima.jpg
Ούτε περιλαμβάνουν “χρήσιμες” φιλίες, όπως Χριστοφοράκος, Καλτσεστρούτζι, Ιταλοί, Siemens, Γερμανοί, Δαυίδ, Σάλλας, Μπόμπολας, και κυρίως Αλαφούζος…
Ούτε κάποιες εκατοντάδες δημοσιογράφων που έχουν διοριστεί ανα εποχές, στο ΥΠΕΞ, στο ΥπΕς, στο ΥΠΕΘΑ, στον 984 και τον Δήμο, κλπ!
Τα μέλη της οικογένειαςπου έχουν πιάσει πόστα, ξεπερνούν σε αριθμό τα 300
Μια ολόκληρη  Βουλή, δηλαδή…
periodista.gr
Όταν έφυγε από τη ζωή ο αρχηγός της οικογένειας Μητσοτάκης  τον τίμησαν με 4ήμερο πένθος και η κηδεία δημοσία δαπάνη ….ακόμη και νεκρό τα έξοδα τα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός.
 Η οικογένεια Κούνδουρου αρνήθηκε τη δημοσία δαπάνη,θέλησε να καλύψει η ίδια τα έξοδα,για να μην επιβαρυνθεί το δημόσιο ταμείο, η «Αγία»οικογένεια το δέχτηκε (ξέρετε πόσο στοιχίζει μια κηδεία; έχουν μάθει  να κρατούν γερά τη κουτάλα)να ταφεί ο αποστάτης δημοσία δαπάνη, ενώ εσύ έρμε μου τρώς στα συσσίτια,προμηθεύεσαι φάρμακα από τα κοινωνικά ιατρεία και στη χειρότερη πεθαίνεις και σε αφήνουν να βρωμίσεις
Δείτε πώς σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter η είδηση του θανάτου του «επίτιμου»



Κι από κει ψηλά, σαν άστρο φωτεινό, το δρόμο για τις μίζες πάντα θα σου δείχνω εγώ

 https://lefterianews.wordpress.com/2017/05/29/μητσοτάκηδες-