Δευτέρα, Δεκεμβρίου 10

Στο Μαρακές για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση ο Τσίπρας: Μόνο κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» η Ελλάδα!

Στο Μαρακές για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση ο Τσίπρας: Μόνο κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» η Ελλάδα!Στο Μαρακές για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την λαθρομετανάστευση ο Τσίπρας: Μόνο κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» η Ελλάδα!
ΠΗΓΗ
Στο Μαρακές του νοτιοδυτικού Μαρόκο βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραβρεθεί στην Διακυβερνητική Διάσκεψη για την υιοθέτηση του «Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση».

Όπως μας πληροφορούν τα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός εκφώνησε ομιλία για τις «θέσεις της Ελλάδας» σχετικά με το Σύμφωνο, ενώ στο περιθώριο των εργασιών πρόκειται να πραγματοποιήσει διμερείς επαφές, μεταξύ των οποίων με την πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Φερνάντα Εσπινόσα Γκαρσές και τον αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Ζιλ Καρμπονιέ.
Ως “θέση της Ελλάδος”, ο Τσίπρας είπε ότι «η υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση στη Διακυβερνητική Διάσκεψη του ΟΗΕ, στο Μαρακές, δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή», θέση που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ και δεν εκφράζει κανέναν, πέρα από μία ισχνή μειοψηφία που δεν ξεπερνά το 3% που κάποτε λάμβανε ο Σύριζα.
Μιλάμε, πολύ επίσημα πράγματα… Πολλές και σημαίνουσες συναντήσεις. Πως και κατάφερε να κλείσει τόσες πολλές «διμερείς επαφές» ο πρωθυπουργός; Δεν είχαν άλλους ηγέτες να συναντήσουν όλοι αυτοί οι πρόεδροι, πάρεδροι και τα τοιαύτα;
Η πραγματικότητα είναι ότι όντως δεν είχανε άλλους ηγέτες να συναντήσουν, αφού το μοναδικό κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» που θέλει να υπογράψει αυτό το αίσχος είναι η Ελλάδα του Τσίπρα, του Καμμένου και του Μητσοτάκη.
Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι πλήθος χωρών, μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ και το Ισραήλ που δεν είναι κορόιδα, έχουν αποχωρήσει από το εν λόγω σύμφωνο, ενώ σε όλες τις υπόλοιπες χώρες που δεν έχουν αποχωρήσει ακόμα υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις. Στην Ελλάδα όλοι είναι σύμφωνοι, πάντα πλην Χρυσής Αυγής.

 grothia.gr