Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19

Ημερολόγιο καταστρώματος. Του έχουν τινάξει το πλεονέκτημα στον αέρα…

Γράφει ο Μηχανικός
Οι πληροφορίες λένε ότι οι φωνές Τσίπρα στο Μαξίμου ακούγονται από τους περαστικούς στην οδό  Ηρώδου Αττικού.
Δεν του φτάνει ο Παππάς που του έφερε τον Πετσίτη και του έχει τινάξει το πλεονέκτημα στον αέρα και το τέλος της υπόθεσης είναι άδηλον, τώρα του λένε τζίφος η Νοβάρτις.

Ενώ ο Μίμης ο καμπούρης  του είχε πεί ότι θα τραβήξει το πράγμα ως τις εκλογές να έχει να λέει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Φαίνεται ότι η κυρία εισαγγελεύς επί της διαφθοράς ξανασκέφτηκε το πράγμα.
Όσο δε πλησιάζει και η εκλογική ήττα Τσίπρα, ποιος τρελάθηκε να  επιμένει σε σκάνδαλο που δεν έχει …περιεχόμενο σκανδάλου αλλά μόνον υπαγορευμένες σε “μάρτυρες” με …μπούργκες ως εικασίες;
Με  το “ μου είπαν,  ελέχθη , άκουσα, υποθέτω, νομίζω, θεωρώ ,  έτσι συμβαίνει συνήθως” δεν συγκροτείται κατηγορητήριο αλλά  η κυρία Μπερλίνα.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018