Πέμπτη, Ιανουαρίου 31

ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ – ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΛΕΩΝΙΔΕΣ !

Διά χειρός Αποστολάκη ή πρόωρη εφαρμογή της κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας. Ακόμη δεν «στέγνωσε» το μελάνι από τίς υπογραφές των δοσίλογων της συμμορίας τής φασιστεράς και βιάστηκαν να εφαρμόσουν το άρθρο 6 της «συμφωνίας» .
Από την μία, ο »πρωθυπουργός» της Ελλάδας ταγμένος από την αρχή σε αυτό το σκοπό, έχοντας αφήσει οί πρόγονοι του (κατ’ ομολογία του) μισοτελειωμένες δουλειές και οφειλές γραμματίων,
έγινε κυριολεκτικά ο σφουγγοκολάριος των γειτόνων μας, υπηρετώντας μέχρι αηδίας τα συμφέροντα των
εχθρικών διαθέσεων τους ενάντια της πατρίδας μας και κάθε μέρα πού θα περνάει θα αποδεικνύει ότι, έχοντας και την στήριξη της αντιπολίτευσης είτε διά τής σιωπής, είτε διά της συναίνεσης, είτε διά τής συμμετοχής και συνενοχής, είτε διά της αποχής, είτε διά τής επίπλαστης επανάστατικης και εκ του ασφαλούς κριτικής, (Κάτι σαν την δικηγορίστικη τακτική, κοκόρια μέσα στο δικαστήριο αλλά κοτούλες και φιλαράκια έξω από αυτό), θα συνεχίσει τίς εχθρικές του πράξεις σε βάρος του Έθνους μας. Από την άλλη δε, ο έχων στα χέρια του την επιχειρησιακή άμυνα της χώρας, ο…..ισοπεδωτής βραχονησίδων Αποστολάκης, εγκατέλειψε αμαχητί το πεδίο της μάχης όπου θα μπορούσε να αποτελέσει πεδίο δόξης λαμπρόν και μεταπήδησε στο σάπιο πολιτικό σύστημα επιλέγοντας να υπηρετήσει την προδοσία της πατρίδας μας! Από ένδοξο «βατράχι» κατάντησε αθερίνα στα δίχτυα της φασιστεράς, απασφάλισε κατ’εντολήν της και πάτησε τήν σκανδάλη γιά το ξεκίνημα της εφαρμογής της, ερήμην του λαού, συμφωνίας!
Και υπάρχουν άνθρωποι πού σκέφτονται ακόμα να τούς ψηφίσουν όλους αυτούς;
Εκτός από τον κομματικό τους στρατό δηλαδή τα κομματόσκυλα, υπάρχουν Έλληνες πατριώτες, Έλληνες πολίτες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι, οί οποίοι θα στηρίξουν τούς εχθρούς της πατρίδας μας; Αποδόμησαν τούς θεσμούς, τα αξιώματα τίς έννοιες…λέξεις με πλούσια συναισθηματική αξία, λέξεις θεμέλια Εθνών, με στόχο να τίς απαξιώσουν στην συνείδηση του λαού, να τόν κάνουν να σιχαθεί τήν πολιτική γενικότερα, να χάσουν την εμπιστοσύνη τους και να επιλέξουν τελικά να σιωπήσουν να καθίσουν σε ένα καναπέ όχι μόνο γιά να πεθάνουν αλλά γιά να ψοφίσουν σωματικά και κυρίως πνευματικά! Αλλά δεν θα τούς περάσει, δεν θα το πετύχουν….Θα εισπράξουν τό αποτέλεσμα τών πράξεων τους πολύ σύντομα!
Καταφέρατε ρεμάλια να βγάλετε το λαό στους δρόμους, τού θυμίσατε το ένδοξο παρελθόν του, τού θυμίσατε τούς ήρωες προγόνους του, αυτούς πού έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας….Τον Μέγα Αλέξανδρο, τον Ίωνα Δραγούμη Τον Παύλο Μελά, τον Καποδίστρια, τούς ξεχασμένους αγωνιστές του ’21 και πολλούς άλλους! Κυρίως μάς θυμίσατε ότι απομακρυνθήκαμε από Τον Δημιουργό της ζωής και σήμερα πού χάνουμε τήν ζωή, σήμερα πού πληρώνουμε το τίμημα, ξέρουμε ότι χρειάζεται να επιστρέψουμε! Τά εκκατομύρια τών ανθρώπων πού βγήκαν στούς δρόμους, αρκούν γιά νά στείλουν στήν βουλή ακριβώς αυτούς πού χρειάζεται η Ελλάδα μας γιά νά τής επιστέψουμε αυτό πού τής-μάς αξίζει!!
Επιστροφή λοιπόν στις ελληνορθόδοξες αξίες, να αναδείξουμε ανθρώπους άξιους και ικανούς οί οποίοι έχουν ψηλά τήν σημαία των ιερών και οσίων της πατρίδας μας, ανθρώπους οί οποίοι και θέλουν και μπορούν να κάνουν τήν διαφορά γιατί στην τελική δεν είμαστε όλοι ίδιοι! Άνθρωπους οί οποίοι έχουν ταχθεί να υπηρετήσουν ανιδιοτελώς το έθνος των Ελλήνων και γιά Του Χριστού την πίστη την Αγία και της πατρίδας μας τήν Ελευθερία!
ΓΡΑΦΕΙ: Αυλωνίτης Γεώργιος.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της πολιτικής
παράταξης «Ελεύθερη Πατρίδα«.

 .triklopodia.gr