Πέμπτη, Ιανουαρίου 31

Έχει ο Καμμένος στα χέρια του πλήρη φάκελο με τις επαφές Σόρος ;

Βόμβες Τράγκα για Τσίπρα, Καμμένο και Πετσίτη
«Θόλωσε ο Τσίπρας με τη λίστα που του έδωσε ο Καμμένος»
Σε αποκαλύψεις για τα «σιαμαία» της κυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένο, την έξοδο Κοτζιά καθώς και την υπόθεση Πετσίτη, προέβη ο Γιώργος Τράγκας στην τηλεοπτική του εκπομπή στο «Νέο Εψιλον».
Οπως είπε ο κ. Τράγκας, ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, λίστα με εταιρείες που διαχειρίζονται τις μίζες του υπουργείου Εξωτερικών, γεγονός
που οδήγησε στην έξοδο του κ. Κοτζιά.
«Θόλωσε ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε ο κ. Τράγκας, προχωρώντας σε βάθος στις αποκαλύψεις για το που βρήκε ο κ. Καμμένος αυτές τις πληροφορίες:
«Ο κ. Καμμένος, έχει λάβει επιστολή από τον Νετανιάχου στην οποία του εκφράζει την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του. Μάλιστα, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης του Ισραήλ και πρώην πράκτορας της Μοσάντ, ήταν σύμβουλος του Καμμένου. Οι επαφές Καμμένου έδωσαν στα χέρια του ένα πλήρη φάκελο με τις επαφές Σόρος. Ολα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες, όπως μπροστά μας θα βρούμε και την υπόθεση του Πετσίτη. Ξαφνικά ο κ. Πετσίτης όπως ανέδειξαν δημοσιεύματα του τύπου, παρουσιάστηκε ως σύμβουλος εταιρειών των Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, με έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων. Διεγέρθη ο εισαγγελέας για τον κολλητό του υπουργού επικρατείας, για το πως έφτασε να διαχειρίζεται τέτοιες υποθέσεις. Με το που τους πλησίαζε ο φίλος του Παππά τους περνούσε ο πονόδοντος των δανείων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας για να καταλήξει:
«Ετσι λοιπόν το σίριαλ του «χειρουργείου των σιαμαίων» Τσίπρα – Καμμένου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες».
crashonline.gr