Εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα

Συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα στη Βρετανία, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τη βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων (AAIB).

Ο εντοπισμός των τμημάτων του αεροσκάφους μειώνει τις πιθανότητες να εντοπιστεί ζωντανός ο Αργεντίνος επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα που επέβαινε στο μικρό αεροσκάφος και θα τον μετέφερε στην πόλη του Κάρντιφ μετά από μεταγράφη του στην ομώνυμη αγγλική ομάδα.
Παρά το γεγονός πως την προηγούμενη Πέμπτη η αστυνομία του Γκέρνσι ανακοίνωσε πως οι έρευνες για την υπόθεση του χαμένου αεροσκάφους και του Εμιλιάνο Σάλα έχουν ολοκληρωθεί, η οικογένεια του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή συγκέντρωσε 300.000 ευρώ ώστε να ξεκινήσει ιδιωτική έρευνα αναζήτησης για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και τον 60χρονο πιλότο του αεροπλάνου.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης από την Νάντη στο Κάρντιφ, το βράδυ της Δευτέρας, ο Σάλα έστελνε ηχητικά μηνύματα μέσω εφαρμογών σε φίλους και συγγενείς, όπου εξέφραζε την ανησυχία του. «Τι γίνεται παιδιά, όλα καλά; Αν δεν έχετε νέα μου σε περίπου μιάμιση ώρα… δεν ξέρω αν θα στείλουν κάποιον να με ψάξει γιατί δεν θα με βρουν…. Αρχίζω και φοβάμαι», έγραφε στο τελευταίο του μήνυμα.