Κυριακή, Ιανουαρίου 20

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ…

Στα τεχνάσματα κατά του Έθνους, ο Τσίπρας και τα λαμόγια του είναι… μανούλες.

Στην προσπάθειά τους να μειώσουν τον κόσμο που θα διαδηλώσει έξω από τη Βουλή το μεσημέρι της Κυριακής, έριξαν δόλωμα τα ανοικτά καταστήματα και τις εκπτώσεις των καταστημάτων. Πιστεύουν ότι οι πατριώτες θα επιλέξουν τα ψώνια και την καφεδιά στο Μοναστηράκι
από το να βροντοφωνάξουν κατά αυτής της αισχρής Κυβέρνησης που παρέδωσε τη Μακεδονία στα Σκόπια.
Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά με προτεινόμενο ωράριο 11:00 – 18:00, με τα εμπορικά να είναι ανοιχτά μέχρι τις 20:00.
Όμως δεν μένουν σε αυτό. Προχώρησαν σε ένα ακόμα σαμποτάζ αφού η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ δεν δέχεται να πυκνώσει τα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των διαδηλωτών, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των διοργανωτών. Νωρίτερα, με ανάρτησή της η Οργανωτική Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας ανάρτησε κείμενο – διαμαρτυρίας για αυτό το θέμα.
φβ
Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι κομμουνιστές φίλοι τους έχουν θορυβηθεί από την ανταπόκριση του κόσμου και έχουν προσφύγει σε χουντικές μεθόδους για να σώσουν το τομάρι τους. Στο συλλαλητήριο όμως ο λαός θα τους δώσει να καταλάβουν ότι πλέον ψυχορραγούν πολιτικά. Σύντομα θα γυρίσουν στα λαγούμια τους, εκεί που τους αξίζει.
 makeleio.gr