Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ : ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»

« οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες»  
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Αρχίζουν και κουμπώνουν τα γεωπολιτικά γεγονότα με τις συγκλονιστικές προρρήσεις που δόθηκαν από αγιασμένες ψυχούλες. 
Μια προσέγγιση των τελευταίων εξελίξεων. 

Λίγες  μέρες πριν ξεσπάσουν οι διαδηλώσεις στην Αλβανία εναντίον αυτού που έδωσε εντολή να δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ( βλ. λειτουργία πνευματικού νόμου). 
Λίγες μέρες πριν βγει   το Βερολίνο με δηλώσεις : Συνέπειες στην ανάπτυξη αν αμφισβητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/166049/verolino-synepeies-stin-anaptyxi-an-amfisvitithei-i-symfonia-ton-presponΓεγονός που δείχνει ότι η Γερμανία φοβάται για τις επόμενες μέρες δηλ. το τι θα γίνει στην Βαλκανική Χερσόνησο. 
Ήρθαν στην επικαιρότητα προρρήσεις από μια αγιασμένη ψυχούλα από την Αν. Μακεδονία που έζησε εκεί δίπλα στο ποταμό Νέστοορφανό και από τους δυο γονείς του , στην ευρύτερη περιοχή της Χρυσουπόλεως. 
Προρρήσεις που τις δόθηκαν άνωθεν από την Υπεραγία Θεοτόκο σε ανύποπτο χρόνο βλ. το 1970 και καταγράφηκαν το 1973 από συγγενικό της πρόσωπο , όπως διεξοδικά αναρτήθηκαν από πολλά ιστολόγια.  



Ειπώθηκαν λοιπόν σε συγκεκριμένο χωρίο τους:   
ΜΟΥ ΕΙΠΕ  Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! «Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία»   
« Πίσω από την Αλβανία θα κρύβεται η Γερμανία με την Τουρκία. 
Θα ανοιχτεί πόλεμος μεταξύ Αλβανίας – Κοσόβου- Σερβίας – Σκοπίων. 
Πρώτη θα μπει η Γερμανία στον πόλεμο, η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο  κρύβεται η Τουρκία. 
Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» «ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!»-ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 
http://orthodoxathemata.blogspot.com/2019/02/blog-post_5.html 
Αν κάποιος επιθυμεί να  αμφισβητήσει το παραπάνω χωρίο, ας δει τις τελευταίες εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται σε συσχετισμό με τα γνωστά λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και του Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού . 
ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 
«Από εκεί θα έρθει η απειλή.»
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα
πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την
Αλβανία;
Δεν μπορώ να το πιστέψω.»
«Άκου το Γέροντα!»μου απάντησε.
Απόσπασμα από το βιβλίο: Τόμος B΄ – Έκδοση 2η Βελτιωμένη & Επηυξημένη ΄΄ Μαρτυρίες Προσκυνητών ΄΄ Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Σελ. 384 – 385 Νικολάου Α. Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α. Μέλους Αεροπορικής Ακαδημίας Εκδότης  
Όταν αναγιγνώσκαμε τα παραπάνω, το μυαλό μας πήγαινε μόνο στην Βόρειο ήπειρο, ενώ ο ΑΓΙΟΣ μας έδινε το γενικότερο πλαίσιο των εξελίξεων δηλ. ότι η Αλβανία θα γίνει η θρυαλλίδα μεγάλου κακού. 
Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται  αυτό με  τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας 
Δηλ ότι « Το μεγάλο κακό θα ξεκινήσει όμως παιδί μου Μάρτιο μήνα από την Αλβανία.»  
Να τι φαίνεται σήμερα… 
« Η Ρωσία θεωρεί απαράδεκτη τη δήλωση του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα. 
Στην τακτική συνέντευξη Τύπου σήμερα.  η Ζαχάροβα δήλωσε  ότι η Ρωσία δεν μπορεί να αγνοήσει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Έντι Ράμα για το Κοσσυφοπέδιο. 
«Σε συνέντευξή του σε ένα τηλεοπτικό αλβανικό κανάλι  ο Έντι Ράμα δήλωσε ανοικτά ότι «το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της Αλβανίας» και ότι «η ένωση της Αλβανίας με το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι σχέδιο Β αλλά σχέδιο Α. Μήπως είχαμε λάθος μετάφραση; 
Το έχουμε ελέγξει αρκετές φορές και από πολλές πηγές. 
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα δεσμεύεται στην υλοποίηση του λεγόμενου σχεδίου Α με τις τρέχουσες συζητήσεις στη διόρθωση των συνόρων στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για μια κατάλληλη συμφωνία μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα» είπε η Ζαχάροβα. 
«Θεωρούμε ότι αυτή η ρητορική είναι εντελώς απαράδεκτη. Στην πραγματικότητα αφορά την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του κράτους της Σερβίας και της αυτόνομης περιοχής του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244 του ΟΗΕ», είπε και ζήτησε την αντίδραση της Δύσης, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε ‘τέτοια γεωπολιτικά σχέδια’. 
Τέτοιες δηλώσεις κατά  την άποψή της, θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα, επιδεινώνουν το κλίμα εμπιστοσύνης στην περιοχή των Βαλκανίων και περιπλέκουν το διάλογο μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινα, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα των Σκοπίων.»  
koha.mk 
https://www.echedoros-a.gr/2019/02/blog-post_828.html#more 
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός  
Σε ομιλίες του έλεγε: « να παρακαλάτε να κτυπήσουν οι Ρώσοι τους τούρκους για να γλυτώσουμε την φωτιά που θέλουν να μας βάλλουν εδώ στα Βόρεια σύνορα της χώρας μας» 
 Και αναρωτιόμαστε πόσο συσχετίζεται  αυτό με  τα λεγόμενα της παραπάνω χαριτωμένης ψυχούλας. 
Δηλ ότι « η Ρωσία θα βοηθήσει την Σερβία και θα κτυπήσει ξαφνικά την Τουρκία, διότι θα γνωρίζει ότι πίσω από αυτόν τον πόλεμο  κρύβεται η Τουρκία. 
Ο πόλεμος από τα Βαλκάνια θα μετατοπιστεί στην Τουρκία ( στην Κωνσταντινούπολη) , εκεί παιδί μου θα γίνει το μεγάλο κακό!!.» 
Τις ημεροχρονολογίες τις γνωρίζει μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ, αλλά  υπάρχουν ψυχές δικαίων  που μας προειδοποιούν « είστε τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε πόσο ξαφνικά θα γίνουν όλα»   
Να γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ..για τα πνευματικά μας χάλια. 
Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.
«Επειδή οι άνθρωποι μιλούν για ειρήνη με τούς φίλους τους, όμως στην καρδιά τους στήνουν παγίδες. Γιατί δε θέλω να τούς επισκεφτώ; Λόγω αυτής της διπροσωπίας και της υποκρισίας τους, τα πτώματα θα κείτονται σαν κοπριά στα χωράφια και πίσω από τούς θεριστές σα χερόβολα κι ούτε ένας δε θα βρεθεί να τους περισυλλέγει (Ίερ. 9, 8-22). Η μεγάλη υποκρισία κυριάρχησε στους ηγέτες των χριστιανικών λαών, που αν και μιλούσαν διαρκώς για την ειρήνη στην πραγματικότητα κρυφά έκλειναν συμφωνίες ο ένας με τον άλλον. Και κάθε κρυφή συμφωνία τους σήμαινε πόλεμο. Τους ασεβείς θα παραδώσει στη μάχαιρα, λέγει ο Κύριος (Ίερ. 25, 31). Τους παρέδωσε και θα τους παραδώσει.»
Ο πόλεμος είναι η βέργα, πού ο Θεός τιμωρεί τα παιδιά του, για να τα αποτρέψει από την καταστροφή.»
Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς http://orthodoxathemata.blogspot.com/ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

 .triklopodia.gr