Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

Κι η Φωφάρα πάει στον Ισπανό σοσιαΛΗΣΤΗ-Σόρος-ΜΚΟ & σια... αποδεικνύοντας πως δεν αλλάζει τίποτα στο μυαλό τους...

Έγραφε τον Ιούνη η υπάλληλος του Γιωργάκη, για τον μνημονιακό δοτό πρωθυπουργό της Ισπανίας, που μας τελείωσε τώρα: "ΠEΔPO ΘEPMA ΣYΓXAPHTHPIA. H EΠITYXIA ΣOY EΦEPE ΞANA THN EΛΠIΔA ΣTHN IΣΠANIA KAI ΣTHN EYPΩΠH KAI AIΣIOΔOΞIA ΣE OΛOYΣ MAΣ".
Η κυρία Φώφη περίμενε από τον υπάλληλο των Ρότσιλντ να φέρει ελπίδα στην Ευρώπη... γελάνε κι οι ρέγγες...
Τώρα πάει στο συνέδριο της ξοφλημένης ισπανικής νέας δεξιάς και το πουλάει "διεθνείς σχέσεις"...
«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»...
Ευκαιρία να γνωρίσει η Φωφούλα από κοντά την Μπεγκόνα, την Ισπανίδα "Μισέλ Ομπάμα" ώστε να μάθει κι από μπίζνες Σόρος, ΜΚΟ κι άλλα σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΑ, αλλά ν΄αγοράσει και κανένα παπούτσι ισπανικό μιας κι έχει συλλογή με παπούτσια...
Τίποτα δεν αλλάζει στη νέα δεξιά, το κιναλ... Τουλάχιστον ο Αλέξης του Μερκελιστάν είναι...
καλύτερος υπάλληλος του Σόρος... κι έτσι τζάμπα τα λόγια τα μεγάλα κυρία Φωφούλα...
Ενημερώστε τη Φωφούλα για να γνωρίζει κάτι για τη σύζυγο του μπίζνες-Σόρος συντρόφου της σοσιαΛΗΣΤΗ και μισητό πρόσωπο από τον ισπανικό λαό:...

Η Ισπανίδα "Μισέλ Ομπάμα"  (La 'Michelle Obama' española), όπως χαρακτηρίζουν τη σύζυγο του "σοσιαλιστή" νέου πρωθυπουργού στην Ισπανία, είναι πολύ βαθιά δικτυωμένη στη μεγάλη μπίζνα των ΜΚΟ και της λαθρομετανάστευσης.
Η Begona Gomez εργάζεται (τρόπος του λέγειν η "εργασία") είναι επισήμως μάνατζερ για την ανεύρεση χρηματοδοτήσεων στις ΜΚΟ που έχουν "αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό" χαρακτήρα και "προσφέρουν έργο περισυλλογής, περίθαλψης, ένταξης" των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
"Begoña es experta en Marketing y en captación de fondos para ONG's"... γράφει το βιογραφικό της. Σε απλά ελληνικά "Η Begona είναι εξειδικευμένη στο Μάρκετινγκ για την προσέλκυση χρηματοδοτήσεων για τις ΜΚΟ".
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επίσημη "εργασιακή" σχέση της Ισπανίδας "Μισέλ Ομπάμα" ως "Συμβούλου συγκέντρωσης κεφαλαίων" με τις "ανθρωπιστικές" ΜΚΟ κολοσούς της "αλληλεγγύης":
- Oxfam Intermón
- Aministía Internacional
- Anesvad 
Όπως τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επίσης επαγγελματική της σταδιοδρομία στη γερμανική Deutsche Bank (τι σύμπτωση!), την
Old El Paso (της General Mills), την Ono.
Σήμερα είναι διευθύντρια της Task Force για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης: Universidad Complutense de Madrid.
sibilla-gr-sibilla