Κυριακή, Φεβρουαρίου 24

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ! Χρήστος Μαντζιάρης : Ο πόλεμος που μας ετοιμάζουν

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ! Χρήστος Μαντζιάρης : Οι τρεις στόχοι που πρέπει να καταστραφούν κατά τον πόλεμο που ετοιμάζουν
Χρήστος Μαντζιάρης : Γιατί οι νεοταξίτες θέλουν ν’ αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες . Εξαιρετικό !
Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης
Η ακαταμέτρητη δολιότης, η υστερόβουλη υποκρισία, οι υπόγειες αισχρουργίες και η αθεόφοβη έπαρση όλων όσων εμπλέκονται στα κρυφά και φανερά που γίνονται εις βάρος της Ελλάδος, και αφού είναι

πασιφανές πλέον ότι τα πάντα οδεύουν προς το χειρότερο, μας καθιστά όχι απλά φιλύποπτους, αλλά σίγουρους ότι μας ετοιμάζουν για κάποιο μεγάλο κακό. Όλα όσα ζούμε είναι αποτέλεσμα ενεργειών απ’ όλον αυτόν τον κρυφά οργανωμένο συρφετό, των «επισήμων» και πολλών δημοκρατικά εκλεγμένων «καλών ανθρώπων», που τώρα μας σώνει. Μας σώνει… Μόνοι μας θα σωθούμε. Αυτήν την στιγμή, η Ελλάς έχει εκχωρηθεί εδαφικά. Νομίζουμε ότι έχουμε την επικαρπία αλλά σίγουρα, η κυριότητα περιήλθε σ’ αυτούς που μας σώνουν για το καλό μας και «συμπτωματικά» δεν είναι Έλληνες. Αυτήν την στιγμή, το πρόβλημα που έχουν στην Ελλάδα, είναι η ύπαρξη του ελληνικού λαού. Τους είναι μεγάλο εμπόδιο στα σχέδιά τους. Γι αυτό, έχουν αποφασίσει τον ακαριαίο θάνατο της Ελλάδος. Μεσοβέζικη λύση ισοδυναμεί με αποτυχία.
Για τους πολλούς μπορεί να είναι απίστευτα αυτά, αλλά είναι βασικός κανόνας ότι οι πολλοί κάνουν πάντοτε λάθος, σε θέματα που δεν έχουν επαρκή πληροφόρηση, λόγω προπαγάνδας. Όπως π.χ. σε θέματα εθνικά, οικονομικά, κλπ. Οι πολλοί ψηφίζουν, οι πολλοί πήραν δάνεια, οι πολλοί ακόμη πιστεύουν σε ψέματα, κλπ. Επίσης, οι πολλοί ποτέ δεν πρόβλεψαν κάτι. Οι πολλοί δεν πρόβλεψαν την κρίση, οι πολλοί δεν πρόβλεψαν την μείωση των μισθών, οι πολλοί δεν πρόβλεψαν την εκχώρηση της Μακεδονίας, και τόσα άλλα.
Κατά τα φαινόμενα, η κύρια δύναμη που θα φροντίσει ν’ απαλλάξει την Ελλάδα από τους Έλληνες, κατόπιν εντολών των παγκοσμιοποιητών, θα είναι κυρίως η Τουρκία. Προετοιμάζουν τους Τούρκους να μας επιτεθούν, και το σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα επιτεθούν ημέρα Παρασκευή. Αυτό τους το επιβάλει κατά κάποιο τρόπο το Κοράνι. Διότι, γράφει το Κοράνι στην Σούρα (Κεφάλαιο) 30, που έχει τίτλο ελ-Ρούμ (Οι Έλληνες), 2-3, ότι «οι Έλληνες θα νικούν πάντα». Με τι ηθικό λοιπόν θα επιτεθούν οι Τούρκοι στρατιώτες στην Ελλάδα όταν γνωρίζουν από πριν ότι οι Έλληνες θα νικήσουν; Γιατί, οι Τούρκοι εισβολείς στρατιώτες θα είναι φερμένοι από τα βάθη της Τουρκίας, όπου ήδη πολεμάνε, οι οποίοι είναι αρκούντως «άγριοι» και φανατικοί, επομένως είναι και περισσότερο θρησκόληπτοι. Η τόνωση του ηθικού τους μπορεί να γίνει μόνο με την βεβαιότητα ότι τους προστατεύει ο Αλλάχ, σύμφωνα με το Κοράνι. Να θυμηθούμε ότι τα δικαιώματα έκδοσης του Κορανίου στην Ελλάδα τα έχει η Μαριάννα Λάτση.

Οι Τούρκοι θα έχουν ως συνεργάτες τους εδώ μετανάστες. Είμαστε παγιδευμένοι. Η παγίδα μέσα στην οποία είμαστε κλείνει όσο πάει και πιο γρήγορα. Βλέπουμε τι γίνεται στα βόρεια σύνορά μας. Διώχνουν Ελλάδα και ελληνισμό. Τώρα έρχεται η σειρά της Θράκης και Ηπείρου. Πολλοί νομίζουν ότι η Ελλάδα θα είναι από τα Τέμπη και νοτιότερα. Λάθος. Από τα Τέμπη και νοτιότερα θα είναι Τουρκία. Έχετε αναρωτηθεί γιατί οι μετανάστες συνωθούνται στην Χίο και Λέσβο; Διότι απέναντι, στον κόλπο της Σμύρνης, είναι ο αποβατικός στόλος των Τούρκων και οι Τούρκοι θα κάνουν απόβαση στην ηπειρωτική Ελλάδα και όχι σε νησί. Πότε θα ξαναβρούν την Ελλάδα σε τέτοια χάλια και με τέτοιους ηγετίσκους; Πότε ξανά ο ελληνικός στρατός θα υποχωρεί και θα συρρικνώνεται όπως συμβαίνει τώρα, ώστε την κρίσιμη στιγμή να είναι ανήμπορος να προστατεύσει την πατρίδα;
Η Θράκη μετά την εκχώρηση της Μακεδονίας, είναι εύκολος στόχος. Δούλευαν χρόνια γι αυτό. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα την πάρει όλη την Θράκη η Τουρκία, διότι είναι ύποπτη η τωρινή σιγή της Βουλγαρίας. Η Θράκη, έχει ήδη αποκοπεί από την Ελλάδα με την εκχώρηση της Μακεδονίας και η προς στιγμήν «αδράνεια» της Βουλγαρίας, τώρα μάλιστα που θίγονται πολλά συμφέροντά της με την Συνθήκη των Πρεσπών, σημαίνει ότι οι Βούλγαροι είναι ευχαριστημένοι. Φυσικά. Διότι πάντοτε η Βουλγαρία συμμαχούσε με τους Γερμανούς.
Τώρα που επικρατεί, προς το παρόν, το Γερμανικό σχέδιο διαμελισμού των Βαλκανίων, σημαίνει ότι οι Βούλγαροι θα ικανοποιηθούν όπως ακριβώς ικανοποιήθηκαν κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή, οι Γερμανοί θα δώσουν στην Βουλγαρία έξοδο στο Αιγαίο. Τότε, το 1941, όταν εισέβαλαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα, εισέβαλλαν και οι Βούλγαροι, με άδεια των Γερμανών που κατέσφαζαν τους Έλληνες, αλλά κανείς δεν ασχολείται με τα εγκλήματα των επιδρομέων εκείνων τότε που ερήμωσαν την Βόρειο Ελλάδα. Μόνο στην περιοχή της Δράμας είχαν εκτελέσει 3.000 Έλληνες επειδή αντέδρασαν στον εκβουλγαρισμό που επιχειρήθηκε άμεσα από τους συμμάχους των Γερμανών, Βουλγάρους. Το ίδιο τότε σχέδιο συνεχίζεται να εφαρμόζεται σήμερα, όπως αποδεικνύεται καθημερινώς.
Γι αυτό όταν μας προέκυψαν την κρίση χρέους στην Ελλάδα, και ήθελαν εναγωνίως να μας σώσουν με τα μνημόνια, απαράβατος όρος για να μας ξαναδανείσουν ήταν η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ υπαγωγή των νομών Καβάλας και Δράμας στην διοικητική περιφέρεια της Θράκης με το Σχέδιο «Καλλικράτης», το οποίο ψηφίστηκε στην Βουλή τον Μάιο του 2010 επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου του Β΄. Όλα είναι προσχεδιασμένα και λεπτομερώς μελετημένα.
Στην Θράκη η ελληνικός στρατός είναι ήδη αντιμέτωπος με μια νέα κατάσταση. Η Τουρκία έχει πάρει τον πλέον εξελιγμένο αντιαρματικό πύραυλο Javelin από τις ΗΠΑ, ουδείς φαίνεται ν’ ανησυχεί γι αυτό, που σημαίνει ότι τα ελληνικά άρματα
μάχης στον Έβρο έχουν σοβαρό πρόβλημα, άρα και η Ελλάς. Οποιαδήποτε κίνηση των αρμάτων μας προς την Ανατολή και επί πεδινού εδάφους είναι πλέον πολύ δύσκολη. Αν και σε μια τέτοια περίπτωση αμέσως οι Βούλγαροι θα βρεθούν πίσω από τον ελληνικό συνοριακό στρατό.
Στο άλλο άκρο τώρα, στο Καστελόριζο, για το οποίο γίνεται λόγος λόγω ΑΟΖ. Οι συζητήσεις και οι δήθεν «απειλητικές ενέργειες» εκεί των Τούρκων, έχουν καθαρά παραπλανητικό χαρακτήρα και τίποτα περισσότερο. Ούτε που τους ενδιαφέρει το Καστελόριζο τους Τούρκους. Απλώς το χρησιμοποιούν για ν’ «ανοίξουν» τον στρατό μας και για να καταστεί σαφές σε μας, ότι οι κυβερνώντες μας πράττουν το εθνικά ωφέλιμο. Δύο σοβαροί λόγοι συνηγορούν σ’ αυτό.
Το Καστελόριζο, λόγω ΑΟΖ, και να το πάρουν οι Τούρκοι, δεν θα πάρουν δική μας ΑΟΖ, διότι εμείς έχουμε χάσει την εθνική κυριαρχία και ανήκει πλέον στους «δανειστές» που μας σώνουν. Άρα, άλλους θα «κλέψουν» και όχι εμάς. Οπότε δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο. Επίσης, αν ήθελαν να πάρουν το Καστελόριζο είχαν ευκαιρίες εδώ και 74 χρόνια να το κάνουν και ΚΥΡΙΩΣ θα το έκαναν πριν αρχίσει να ισχύει το καθεστώς των ΑΟΖ και των μνημονίων στην Ελλάδα και όχι κατόπιν. Δεν είναι τόσο βλάκες οι Τούρκοι να τρέχουν εκ των υστέρων. Θα είχαν στείλει καμιά εικοσαριά νεοσύλλεκτους κολυμπώντας με φλαμίγκο και θα το καταλάμβαναν εγκαίρως.
Αφού αναλύθηκε η κατάσταση σε Θράκη – Καστελόριζο, ας δούμε τώρα πως διαμορφώνεται ο κίνδυνος. Ο κίνδυνος είναι ιστορικά πρωτοφανής. Κάποιες ενέργειες ή καταστάσεις που τώρα καμουφλάρονται με παραπλανητικούς «μανδύες» και «ηλίθια», πλην «ευκολοχώνευτα» επιχειρήματα, σε λίγο θ’ αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος δημιουργίας τους, αλλά όταν πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη, από τότε και μετά δεν υπάρχει επιστροφή.
Γιατί νομίζετε ότι συσσωρεύονται μουσουλμάνοι, του σκληρού πυρήνα του Ισλάμ, στην Λέσβο και Χίο; Σας φαίνεται φυσιολογικό; Ξεκινάει ο κάθε νεαρός, με μόνη παρηγοριά το ακριβό «έξυπνο» κινητό του, Μαροκινός, ή Νιγηριανός, ή, ή, και περνάει όλη την Βόρειο Αφρική, την Νοτιο-δυτική Ασία, περνάει εμπόλεμες περιοχές, θάλασσες κ’ ερήμους για να πάει στην Συρία, για να πάει στην Τουρκία, για να πάει στην Χίο, για να πάει στην Ευρώπη και τελικά, συμπτωματικά, εγκλωβίζεται στα νησιά μας! Φαντασθείτε τί «απολαύσεις και πλούτη» τούς έχουν υποσχεθεί για να υποβάλλουν τον εαυτό τους σ’ όλη αυτή την δοκιμασία. Πόσο «τυφλός» πρέπει να είναι κάποιος για να μην βλέπει ότι το όλο σκηνικό κρύβει παγίδα;
Αυτό γίνεται για τον εξής λόγο. Όταν η Τουρκία θα κάνει απόβαση στην Ελλάδα, θα την κάνει στην ηπειρωτική Ελλάδα και όχι σε νησιά. Αλλά, ο αποβατικός στόλος της Τουρκίας είναι στον κόλπο της Σμύρνης. Επομένως, ο στόλος των Τούρκων πρέπει
να περάσει κατά το δυνατόν αλώβητος μεταξύ των νήσων της Χίου και της Λέσβου. Ο ρόλος των μεταναστών θα είναι να επιτεθούν σε στρατόπεδα, να παρεμποδίσουν την έλευση στρατιωτικών στις Μονάδες τους, δολιοφθορές κλπ., αλλά και να επιτεθούν στους κατοίκους. Αφού αποδυναμωθεί ο ελληνικός στρατός, τότε θα βγουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο με τ’ αποβατικά.
Ως «οδηγό» τώρα έπρεπε να έχουμε την καταστροφή της Σμύρνης, διότι τα τότε γεγονότα έχουν πολλά κοινά σημεία με τα τώρα και διότι αυτό που μας επιφυλάσσουν θα είναι εξ’ ίσου συγκλονιστικό. Θα εννοούσαμε τώρα γιατί σχεδιάζονται έτσι ολ’ αυτά και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των εχθρών των Ελλήνων που βρίσκονται εντός της Ελλάδος. Δεν μας είπαν για την τότε αποδυνάμωση του στρατού από τον ρωσογενή «έλληνα» που προμήθευσε με ελαττωματικά όπλα τον στρατό μας. Δεν μας είπαν ότι ο Ελληνικός στρατός είχε δικαίωμα να προχωρά μόνο 3 χιλιόμετρα την ημέρα μέσα στην έρημο και μας ήλεγχαν γι αυτό οι «σύμμαχοι». Δεν μας είπαν ότι είχαν συλληφθεί Ιταλοί που πολεμούσαν με τους Τούρκους. Δεν μας είπαν ότι κάποιοι «έλληνες», με όχι και τόσο φιλελληνικές ενέργειες, έγιναν κατόπιν βουλευτές. Δεν μας είπαν για το αρμοστή Στεργιάδη που προτίμησε να σφαγούν οι Έλληνες παρά να καταστραφεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα. Ο Στεργιάδης μετά την καταστροφή της Σμύρνης ουδέποτε επέστρεψε στην Ελλάδα.

Δεν μας είπαν ότι οι Ρώσοι ενίσχυαν το Κεμάλ, όπως τώρα ενισχύουν τον Ερντογάν με S-400. Ναι, οι Ρώσοι που θα μας «σώσουν». Δεν μας είπαν γιατί την «κοπάνησε» ο Βενιζέλος δια των εκλογών, και ήρθε ύστερα για να μας ξανασώσει. Τίποτα ουσιαστικό δεν μας είπαν. Αλλά, όπως και τότε ο λαός νόμιζε ότι τίποτα δεν θα γίνει, έτσι νομίζει και τώρα.
Στο θέμα μας. Αφού βγουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει απόλυτα αιφνιδιαστικά επειδή ο αιφνιδιασμός είναι σημαντικός παράγων επιτυχίας, υπάρχει κυρίως η Σκύρος. Για να μην έχουν εμπόδια, οι Τούρκοι θα πάρουν όλα τα όπλα από «συμμάχους και σωτήρες», που θα τους είναι απαραίτητα, τους Javelin τους πήραν ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι S-400 καλύπτουν ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Λίγο η Ανδραβίδα τους πέφτει μακριά, αλλά εκεί πήγαν οι σύμμαχοί μας και σύμμαχοί τους, το ΝΑΤΟ.
Μετά την έξοδό τους οι Τούρκοι στο Αιγαίο, το προς που θα κινηθούν, το ορίζει η ακατανίκητος δύναμη της γεωγραφίας. Με την Ιστορία και την Γεωγραφία ο άνθρωπος μπορεί να βρίσκεται εν παντί τόπω και χρόνω νοερώς όπου θέλει, και το παρελθόν αποτελεί οδηγό για το μέλλον, είτε το αποδεχόμαστε είτε όχι. Όταν ξεκινήσουν οι Τούρκοι, από τα Τέμπη και βόρεια θα είναι οι σλάβοι και οι αλβανοί. Από τα Τέμπη και νοτιότερα υπάρχουν βουνά μέχρι το Τρίκερι και μετά η Εύβοια η
οποία προστατεύει όλη την Στερεά Ελλάδα. Δύο δρομολόγια έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν οι Τούρκοι για να πραγματοποιήσουν απόβαση, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν στον σκοπό τους. Και σκοπός τους, με τις ευλογίες των νεοταξιτών φυσικά, είναι η κατάληψη των Αθηνών.
Από τα δύο δρομολόγια, βόρειο ή νότιο, θα διαλέξουν αυτό που επέλεξε ο Ξέρξης αλλά και ο Χίτλερ. Επίθεση στην Αθήνα από βορρά. Και για να το κατορθώσουν αυτό μια και μόνη είσοδος υπάρχει. Το στενό του Αρτεμισίου. Το στενό μεταξύ Τρικερίου και Αρτεμισίου. Πρώτος σκοπός των Τούρκων είναι η αποβίβαση τουρκικών στρατευμάτων κάπου στον Μαλιακό κόλπο, δίπλα στην μη εθνική οδό. Θυμάστε το καράβι που προσάραξε στην Βόρειο Εύβοια; Καταλαβαίνετε φαντάζομαι γιατί οι μεγάλες οδοί έγιναν ως στενόμακρες φυλακές. Και το κυριότερο όλων. Καταλαβαίνετε γιατί αμέσως μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τουρκία, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει την Ταξιαρχία των πεζοναυτών από τον Βόλο.
Όταν και αν οι Τούρκοι αποβιβασθούν κάπου στον Μαλιακό κόλπο, δεν πρέπει να έχουν κίνδυνο από στρατό που θα βρίσκεται στο πλάι τους ή στα νώτα τους. Και η 32 ΤΑΞΠΝ ήταν φοβερός αποτρεπτικός παράγων για την αποβατική ενέργεια των Τούρκων και γι αυτό φρόντισαν να την απομακρύνουν. Για το πέρασμα από το Αρτεμίσιο, συνηγορεί και το γεγονός ότι παλαιότερα είχε εντοπισθεί τουρκικό υποβρύχιο στον Παγασητικό κόλπο, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδος του Βόλου «Ταχυδρόμος», στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Τι ήρθε να κάνει το τούρκικο υποβρύχιο στον Παγασητικό; Να δει αν τα τσιπουράδικα του Βόλου είναι γεμάτα;
Θα είναι μεγάλη η επιχείρηση στην Ελλάδα και επειδή όλοι γνωρίζουν, μέχρι και ο πιο φανατικός στοιχηματζής στα προποτζίδικα, ότι αν μας επιτεθούν οι Τούρκοι, τότε θα τους επιτεθούν από πίσω οι Σύριοι και Κούρδοι. Οι Τούρκοι αυτή τη στιγμή εκκαθαρίζουν Κουρδιστάν, το οποίο ούτως ή άλλως έχει αποφασισθεί ότι θα ιδρυθεί ως κράτος, αλλά μαχόμενοι έχουν διπλό όφελος. Αποδυναμώνουν κάθε αντίπαλο που ενδεχομένως θα επιτίθετο στην Τουρκία στα νώτα της και παράλληλα ο τουρκικός στρατός στα βάθη της Ασίας, θα ακούσατε τι σημαίνει αυτό, εκπαιδεύεται σε πραγματικό πόλεμο. Αρχίζει να δένει το γλυκό, δεν νομίζετε;
Από τον Μαλιακό οι Τούρκοι θα κινηθούν προς την Αθήνα. Γι αυτό πρέπει να είναι ασφαλείς στα νώτα τους, χωρίς τους πεζοναύτες στον Βόλο. Όταν το είπε ένας Τούρκος, ότι θα επιτεθούμε στην Αθήνα, νομίζετε ότι το είπε για αστείο ή επειδή ήταν βλάκας; Αποτελεί μέρος του «τελετουργικού» τους για να είναι επιτυχής η επιχείρησή τους.
Καταλάβατε γιατί έφτιαξαν τέτοιους κλειστούς δρόμους; Κάπως έτσι θα εγκλωβιστεί το 70% περίπου του πληθυσμού της Ελλάδος στην Αττική. Αυτός ήταν ο λόγος που τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις φρόντιζαν να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες στην Αθήνα. 6–7 εκατομμύρια κάτοικοι (Έλληνες κι αλλοδαποί) εγκλωβισμένοι. Αυτός ήταν ο λόγος που τα πάντα, με σπουδή, συγκεντρώνονταν στην Αθήνα. Αυτός ήταν ο λόγος που η Αθήνα έπρεπε να έχει στενούς δρόμους και άναρχη δόμηση. Αυτός ήταν ο λόγος που μια πόλη τόσων εκατομμυρίων είναι στριμωγμένη σε χερσόνησο και έχει μόνο δύο εξόδους. Ακόμη και τα εμπορικά κέντρα έχουν περισσότερες εξόδους σε αριθμό. Αυτός είναι ο λόγος που τοποθετήθηκαν οι κατασκηνώσεις των αλλοδαπών (hot-spot, στα ελληνικά) «τυχαία» στις εξόδους των πόλεων και ειδικά των Αθηνών. Ξυπνήστε. Σε 3 – 4 αυτοκίνητα επάνω σε κάθε δρόμο εξόδου να βάλουν φωτιά κάποιοι όχι τυχαίοι αλλοδαποί, κανείς δεν θα μπορεί να φύγει. Ασκήσεις έγιναν ήδη.
Κάπως έτσι μπορεί θα φθάσουν και οι Τούρκοι στα «Εξαμίλια», που είναι ο ισθμός της Κορίνθου όπως ανέλυσα εκτενώς σε άρθρο μου στις 11 Μαίου 2016 με τίτλο: «Όταν ο Άγιος Κοσμάς είπε ότι οι Τούρκοι θα φθάσουν στα Εξαμίλια εννοούσε τον Ισθμό της Κορίνθου». Εδώ πρέπει να αποσαφηνισθεί το εξής σχετικά με τις προφητείες των Αγίων Κοσμά και Παϊσίου. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός προφήτευσε ότι οι Τούρκοι θα φθάσουν στα «Εξαμίλια» (Ισθμό της Κορίνθου), ενώ ο Άγιος Παΐσιος προφήτευσε ότι ο πόλεμος θ’ αρχίσει όταν γίνονται συζητήσεις για τα «Έξι μίλια». Ο ένας προσδιόρισε τον τόπο και ο άλλος τον χρόνο.
Μόλις οι Τούρκοι φθάσουν στα «Εξαμίλια», αρχίζει το ανάποδο. Το εντελώς ανάποδο. Και τότε, ξαναζήτω η Ελλάς. Οι νεοταξίτες θα ξαναηττηθούν, αλλά μέχρι να ξανάρθουν μπαίνουμε πλέον σε διαδικασία νέας ελληνικής δόξας. Η Κωνσταντινούπολη γίνεται δική μας. Η Ελλάς θ’ αρχίσει να γιγαντώνεται με την πραγματοποίηση της Μεγάλης Ιδέας και το ξεκίνημα μιας Μεγαλύτερης Ιδέας, αυτήν της παγκόσμιας Ορθοδοξίας, μιας διαδικασίας που θα την αναλάβουμε εμείς οι Έλληνες. Με βάση την Ορθοδοξία, που τόσο πολεμάται τώρα από «άθεους» και άθεους, η Ελλάς θα βρεθεί στην θέση της. Πρώτη στον κόσμο. Έτσι μας είπαν οι Άγιοί μας.
Το σχέδιό τους είναι πολύχρονης εφαρμογής. Σκεφθείτε τα γεγονότα, έστω από «Πολυτεχνείο» και μετά, ως μια συνέχεια και δεν θα δυσκολευθείτε να καταλάβετε πολλά, και θα σας λυθούν πολλές απορίες. Για να φθάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα φρόντισαν ώστε οι ηγέτες της Ελλάδος να είναι, χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια και μικρότεροι των δυνατοτήτων του έθνους, και να μας τους παρουσιάζουν σαν λαοπρόβλητους. Έτσι έπαιρνε δήθεν αξία και ο λαός που νόμιζε ότι εξέλεγε τους ικανότερους. Όλα έγιναν και γίνονται βάσει καλού σχεδίου. Όπως δούλεψαν χρόνια για να επιτύχουν όσα επέτυχαν με την οικονομία, έτσι δούλεψαν και δουλεύουν για να μας αφανίσουν.
Ξέρουν οι μυημένοι στα ενδότατα της πολιτικής της Ελλάδος γιατί κάνουν ότι κάνουν. Ξέρουν ότι είναι άδικοι. Ξέρουν ότι υλοποιούν ακραίες αποφάσεις άλλων. Ξέρετε γιατί όμως τα κάνουν; Πιστεύουν ότι μετά το μεγάλο «μπαμ» δεν θα υπάρχουν ικανοί Έλληνες για να τους δικάσουν ή να τους σταθούν εμπόδιο στην ολοκλήρωση της εδραίωσης της Νέας Τάξης αλλά, ούτε κάποιοι που να συντηρούν την μνήμη αυτών των γεγονότων που σχεδιάζουν εις βάρος μας, και έτσι θα ξεχασθούν και όταν ξεχασθούν θα είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Κούνια που τους κούναγε. Τι θα γίνει όμως όταν τρέχουν και κοιτάνε πάνω από τον ώμο τους;
Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τώρα τους διοικούντες είναι, πέραν της πλήρους άγνοιας για τα σοβαρά θέματα που πρέπει να έχουν οι πολίτες, είναι να «κλέψουν» και τον ελεύθερο χρόνο των πολιτών ώστε να μην σκέφτονται και αναλύουν τα γεγονότα, επειδή όσο πλησιάζουμε προς απόλυτο κακό, τόσο γίνονται φανερές οι προθέσεις όλων όσων ανέλαβαν το έργο αφανισμού των Ελλήνων. Φορτώνουν τον λαό με υποχρεώσεις, καταργούν έμμεσα την εποικοδομητική σκέψη και γεμίζουν τα μυαλά με άχρηστη γνώση δαπανωμένη σε χρονοβόρα τίποτα. Και όπως παλιά, έτσι και τώρα, γι άλλη μια φορά κάποιοι λίγοι θα σηκώσουν την Ελλάδα. Κάποιοι «πεισματάρηδες» που λέει κι ο Ελύτης.

Από την άλλη και εμείς ως λαός δεν ήμασταν ούτε είμαστε, αυτοί που πρέπει. Η Νέμεσις, ας την αποκαλέσω έτσι, επέρχεται κάποια στιγμή για όλους είτε ως άτομα, είτε ως λαοί, είτε ως έθνη, είτε μας αρέσει ή όχι. Κάτι πρέπει να «πληρώσουμε» και μείς για ότι κάναμε και κάνουμε. Για να συνειδητοποιήσουμε ότι ο ρόλος μας στην ζωή δεν είναι οι σέλφις. Για να επανέλθουμε στο δρόμο μας, αυτό γίνεται μόνο με βιοτική και πνευματική κατακεραύνωση, κατά Θεία πρόνοια για λόγους σωφρονισμού, εφόσον επιμένουμε στην μη μετάνοια. Είναι άγνωστο τι μας περιμένει. Αυτό το γνωρίζει μόνον ο Θεός.
Το πεπρωμένο όμως είναι σύμμαχος της Ελλάδος, σ’ ένα σχέδιο του Θεού που δεν αλλάζει. Εμείς τι να πούμε… «Ανθρώπους και κτήνη σώσεις, Κύριε». (Ψαλμ. 35, 7)
Χρήστος Μαντζιάρης
 .triklopodia.gr