Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

Η αιχμηρή απάντηση του Κ. Μπογδάνου στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον οποίο η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα τον περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της, λόγω ενός αστεϊσμού για την ΕΡΤ.
Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου αναρτήθηκε στο Twitter και ο δημοσιογράφος
εξηγεί από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».
 Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.
Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση για την ΕΡΤ που μιλούσε για «τανκς στο ραδιομέγαρο», γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».
Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε «ξένες» τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών.

250 people are talking about this