Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22

Με αέρα Χολιγουντιανής ντίβας η Μέγκαν Μαρκλ

Η δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για το baby shower του μωρού που περιμένει
Με αέρα Χολιγουντιανής ντίβας η Μέγκαν Μαρκλ
newsbeast.gr
Από την αρχή που μπήκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε ότι δεν πρόκειται να είναι μία τυπική πριγκίπισσα, παραβαίνοντας αρκετές φορές του αυστηρό Πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, της Μ. Βρετανία. Άλλοτε χωρίς συνέπειες και άλλοτε φέρνοντας
σε δύσκολη θέση το Παλάτι. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα μερίδα του βρετανικού Τύπου, κυρίως, φαίνεται δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσσεξ επικρίνοντας κάποιες από τις συμπεριφορές της. Κυρίως, αυτές που είχαν να κάνουν με την Κέιτ Μίντλετον.
Μέχρι που βγήκε δημοσίως ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του υπερασπίστηκε τη Μέγκαν Μαρκλ, τονίζοντας με εμφατικό τρόπο πως όλο αυτό το κυνήγι «ξέρουμε που καταλήγει», κάνοντας ευθεία παραπομπή στην περίπτωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Κι ενώ όλοι ασχολούνται με εκείνη, είτε αρνητικά είτε θετικά, η δούκισσα του Σάσσεξ συνεχίζει να διαφοροποιείται από το Πρωτόκολλο, απολαμβάνοντας «θνητές» στιγμές μίας εγκυμονούσας. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου οι κολλητές της φίλες τής ετοίμασαν το baby shower για το μωρό που περιμένει την ερχόμενη Άνοιξη.
Και πάλι, όμως, το ταξίδι της στο «Μεγάλο μήλο» δεν πέρασε ασχολίαστο, αφού πολλοί παρατήρησαν ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός είχε έναν… αέρα ντίβας και πως συνολικά η εμφάνισή της δεν μοιάζει με εκείνη στην Αγγλία, από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ντυμένη στα μαύρα, με μαύρα γυαλιά και μία μεγάλη τσάντα ώμου, η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε με Χολιγουντιανή σταρ, σε έξοδο. Κάποιοι σχολίασαν ότι και η συμπεριφορά της ήταν διαφορετική, αφού δε σκόρπιζε ζεστά χαμόγελα, όπως συνηθίζει τελευταία, έχοντας ένα πιο τυπικό χαμόγελο. Πάντως, η ίδια δείχνει να απολαμβάνει το ταξίδι της, καθώς είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται με τις φίλες της από την Αμερική μετά το γάμο της και μπορεί να περάσει κοινές θνητές στιγμές.
Η Σερένα Γουίλιαμς και η Τζέσικα Μαλρόνει ήταν οι δύο από τις φίλες της που διοργάνωσαν το baby shower, ενώ μετά όλες μαζί απόλαυσαν τη βραδινή τους έξοδο στο κλαμπ του Ράλφ Λόρεν, στη Νέα Υόρκη. Εκεί, η γυναικοπαρέα παρέμεινε για τρεις ώρες, ενώ κατά την έξοδό τους, οι φωτογράφοι τις περίμεναν για να τις απαθανατίσουν.

Η Μέγκαν Μαρκλ συνοδευόταν από τους σωματοφύλακές της, που έχουν γίνει η σκιά της σε αυτό το ταξίδι. Η δούκισσα του Σάσσεξ ήταν ντυμένη στα μαύρα, ενώ όπως αναφέρει ο ξένος Τύπος το σκούρο μπλε παλτό που φορούσε ήταν της Βικτόρια Μπέκαμ και η αξία του αγγίζει τα 3.085 δολάρια.



ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR