Τετάρτη, Μαρτίου 13

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΛΚΟΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ 56XΡΟΝΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΜΑΖΙ

tsipras_mpaziana2
Aναγνώστης και μάλιστα εξαιρετικά…παρατηρητικός, κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, μια σημαντική λεπτομέρεια για την- για μία ακόμη φορά-χαβαλετζίδικη τουρνέ του προδότη πρωθυπουργού στην Λακωνική Μάνη (τελικά οι Μανιάτες, κάποιοι Μανιάτες για να μην γενικολογούμε, αποδεικνύονται χειρότεροι από τους Κρητικούς, κάποιους Κρητικούς).

«…Δήθεν λένε ότι πήγε άνετος ο Τσίπρας στη Μάνη . Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε Αθήνα-Καλαμάτα ,προσγειώθηκε το Σάββατο το πρωί την ώρα που έφτανε το αεροπλάνο της γραμμής, Θεσσαλονίκη-Καλαμάτα , και συνοδεία 20 ατόμων για να πάει με τη γυναίκα του για ένα φαΐ..  Ολόκληρο αεροσκάφος για να πάει για ένα φαγητό οικογενειακως στη Μάνη ο άνετος πρωθυπουργός με 20  άτομα συνοδεία… «.
Αυτά μας κατήγγειλαν, μεταξύ άλλων. Και όχι ένας. Την ίδια ώρα, στα Ίσθμια, 56χρονος φορολογούμενος πολίτης, κρεμαζόταν με σχοινί, σε κοινή θέα, γιατί κάποιοι δικηγόροι κανίβαλοι, πήγαν να του πάρουν το σπίτι.
Φτου σας, αχρείοι. Κομμουνιστές και φιλελέδες, η χειρότερη φάρα. Είναι κάτι τύποι σαν τον ποντικομούρη Παπαδημούλη που καταγγέλλει την εφημερίδα μας, στο Ευρωκοινοβούλιο των ξεφτιλισμένων. Την ώρα που το κόμμα του, σκοτώνει ανθρώπους του μεροκάματου. Αλήτες.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

 makeleio.gr