Παρασκευή, Μαρτίου 8

ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΤΕ, κ.ΠΡΕΣΒΗ ΜΟΥ

Εξ απήνης μας πιάνει ο Πρέσβης των ΗΠΑ αναφερόμενος στην ανάμιξη της Ρωσίας του Πούτιν στις επικείμενες δημοκρατικές εκλογές της Ελλάδας και μάλιστα με αποδείξεις. Απορούμε πώς η Ρωσία που τόσα χρόνια τώρα από τη νύχτα εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ως Προέδρου των ΗΠΑ το 2016 και για πολλά χρόνια πολλοί ισχυρίζονταν ότι αναμίχθηκε στις εθνικές εκλογές της πιο ισχυρής
χώρας του κόσμου, κατάφερε να παρέμβει και στην Ελλάδα.



Στην Ορθόδοξη Εκκλησία αναφέρθηκε ο απερχόμενος το καλοκαίρι Αμερικανός πρεσβευτής στην εκδήλωσηdisinfo του Αμερικανικού Επιμελητηρίου για τον Τύπο αλλά ξέχασε μάλλον να αναφερθεί στα προφανή. Στην Κυβέρνηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και σε Ρώσους επιχειρηματίεςπου δραστηριοποιούνται στη χώρα μας σε ποικίλους τομείς συμπεριλαμβανομένης του Τύπου και της ελεύθερης τηλεόρασης.


Τώρα για τον Τύπο στην Ελλάδα, τη σχέση του κ.Πάιατ και την ελευθερία έκφρασης, ακόμα περιμένουμε να τοποθετηθεί δημόσια στις πρακτικές φίμωσης του Τύπου μέσω εξωδίκων και αγωγών, ακόμα και κατά τη γνώμη μας από επιχειρηματίες που πραγματοποιούν επενδύσεις τεραστίου μεγέθους στην Ελλάδα και προβάλονται από τους επίσημους κρατικούς λειτουργούς των ΗΠΑ, για να μην αναφερθούμε τώρα και σε άλλες πρακτικές.



Για την Ελλάδα και την Πολωνία είναι γνωστά από το τέλος του Β’ΠΠ και το σύντροφο Στάλιν που πάσχιζε για τα δύο μαργαριτάρια της Ευρώπης. Το ένα το πήρε τότε, το άφησε το 1990 και σήμερα ευημερεί και το άλλο το πήρε τώρα, και ο κ.Πάιατ βρήκε επιτέλους λίγο πριν φύγει με αποδείξεις την ανάμιξη της Ρωσίας στην Ελλάδα, μέλος του ΝΑΤΟ κατά τα άλλα.

Λ.ΚΑΛ.
.ksipnistere.com