Κυριακή, Μαρτίου 3

Άγριο επεισόδιο Κούγια – Λαζόπουλου στο μαγαζί που τραγουδούν Βανδή – Ρέμος

Ο Κούγιας έδειρε τον Λαζόπουλο στο «Αθηνών Αρένα»
Άγριο επεισόδιο Κούγια – Λαζόπουλου στο μαγαζί που τραγουδούν Βανδή – Ρέμος | Newsit.gr
klik.gr
Έκπληκτοι έμειναν οι θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος όταν είδαν τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον Λάκη Λαζόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντας του «στα χρωστάω τρία χρόνια». Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής
στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» στο οποίο τραγουδάνε ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.
Ο Αλέξης Κούγιας όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε άλλο τραπέζι ο Λάκης Λαζόπουλος με την Μαρινέλλα και άλλους φίλους του όρμησε εναντίον του και του επιτέθηκε λέγοντάς του: «στο χρωστάω τρία χρόνια» και πολλά «γαλλικά».
Το επεισόδιο σταμάτησε όταν παρενέβησαν και άλλοι θαμώνες αλλά και η ασφάλεια του μαγαζιού.
klik.gr
Ένα απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια!
Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί με την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας. Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε,
άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι, σύμφωνα με πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γ@μήσω π@@στη»!
Μετά την επίθεση του ποινικολόγου επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και των ανδρών ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο.