Σάββατο, Μαρτίου 9

Ανεκπλήρωτος έρωτας....Ο μόνος αληθινός έρωτας;;

Είστε ακόμα ερωτευμένες με Εκείνον;
Πώς είναι όταν ερωτεύεσαι Εκείνον; Ξυπνάς με τη σκέψη του, ονειρεύεσαι τη ζωή σου μαζί του, σκέφτεσαι το χαμόγελο του, πώς θα ήταν η καθημερινότητα σας. Υπερβολικό ή μήπως όχι;
Τι γίνεται λοιπόν με τον ανεκπλήρωτο έρωτα; Μια ιστορία που ξεκίνησε αλλά έμεινε στη μέση. Πρόκειται όμως για έρωτα ή μιλάμε για εμμονή; Μήπως είναι θέμα θιγμένου εγωισμού;
Ποιος ξέρει; Ένα είναι σίγουρο πως δεν βγαίνει από το μυαλό σας όσο και αν προσπαθήσετε.
Eίναι όμως περίεργο. Συνήθως, οι καταστάσεις αυτές ξεκινούν τόσο ξαφνικά και τελειώνουν με τον ίδιο τρόπο. Ζεις τον έρωτα τόσο έντονα που μοιάζει σαν να μπήκε η ζωή του σε fast forward και ξαφνικά κάποιος πατάει το stop. Γιατί; Μένετε λοιπόν με τα ερωτηματικά σας, ψάχνοντας να βρείτε που κάνατε λάθος. Τι έφταιξε; Μα, δεν πρόλαβε να με γνωρίσει γιατί με απορρίπτει; Και μετά έρχονται και άλλα ερωτήματα, ξυπνούν αναμνήσεις και γεννιούνται φανταστικά εναλλακτικά σενάρια.
Μια στιγμή όμως, είσαι σίγουρη πως είναι ο άντρας των ονείρων σου; Μήπως, τον έχεις μυθοποιήσει; Μήπως έχει έρθει ο καιρός να σταματήσεις να ζεις μόνη σου τον έρωτα κυνηγώντας ανεμόμυλους σαν τον Δον Κιχώτη; Όταν παραμένεις σε μια κατάσταση πιθανότατα δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία ή ακόμα την ευκαιρία σ΄ άλλους να σε πλησιάσουν. Συγκρίνεις ασυναίσθητα Εκείνον με τους άλλους. Το πάθος και ο έρωτας που έζησες πιστεύεις πως μόνο με Εκείνον μπορείς να το ξανανιώσεις. Αν κοιτάξεις μέσα σου θα καταλάβεις πώς έχεις παγιδευτεί μόνη σου στη φαντασίωσή σου. Προσπαθείς να την κρατήσεις ζωντανή χωρίς λόγο.
Η ζωή όμως περνά. Εκείνος έχει φύγει και συνεχίζει τη ζωή του, εσύ γιατί παριστάνεις την Πηνελόπη; Όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται προχώρα τη ζωή σου και ξεπέρνα την λανθασμένη πεποίθηση σου πως δεν θα ξαναζήσεις τον έρωτα. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, οι στιγμές που ζείτε καθώς και η χημεία είναι διαφορετική. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να ζήσετε κάτι παρόμοιο με κάποιον άλλον. Απεγκλωβιστείτε από εκείνον και αφεθείτε σ’ ένα νέο έρωτα.
jenny.gr