Πέμπτη, Μαρτίου 28

Η κλεψύδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει!

Είναι πλέον κοινή διαπίστωση πως η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περπατά στο μονοπάτι της παρακμής.
Το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην πράξη, ενώ
παράλληλα το ύφος της Κυβέρνησης αποτυπώνεται στον τρόπο συμπεριφοράς του Αν. Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, που σίγουρα εκφράζει των Πρωθυπουργό. Ο κατήφορος αυτής
της Κυβέρνησης δεν έχει σταματημό. Η στρατηγική της; Πόλωση, ύβρεις και δημιουργία εντυπώσεων με την συκοφάντηση των πολιτικών της αντιπάλων, στοιχεία που δεν λειτουργούν προς όφελος της χώρας και των πολιτών και θα έπρεπε να απουσιάζουν από την πολιτική ζωή του τόπου.
Αναμφισβήτητα ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τεράστια ζημιά στην Οικονομία, στα Εθνικά Θέματα, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Δημόσια Ασφάλεια, ενώ δεν συνέβαλε σε τίποτα για να καλυτερέψει την καθημερινότητα των πολιτών. Και για όλα αυτά ποιος φταίει κατά την Κυβέρνηση; Οι προηγούμενοι, ξεχνώντας πως πολλά από τα μέλη της διετέλεσαν Υπουργοί σε παλιότερες Κυβερνήσεις, εφαρμόζοντας πολιτικές πελατειακών πρακτικών, κάνοντας πολιτική το ρουσφέτι, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τον λαϊκισμό.
Όλα αυτά όμως τελειώνουν, η κλεψύδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει, έρχεται η ώρα που οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν για το αύριο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση, γιατί στο πρόγραμμά της περιλαμβάνει αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος, ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να τρέξει η οικονομία με ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης και να αλλάξει το επίπεδο ζωής των Ελλήνων.


Με εκτίμηση

  Γεώργιος Δρακούλης