Δευτέρα, Μαρτίου 25

Ελληνίδες – Ελληνες ας ρίξουμε στο καιάδα όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν ασύστολα και μας έχουν κάνει πιόνια τους…

Εκλογές ( Ευρωεκλογές – Εθνικές – Περιφερειακές – Δημοτικές )
Ελληνίδες – Ελληνες
Ο Πλάτωνας είχε πει
Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν. Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι . Οσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους.
Ο Αριστοτέλης επίσης

Επιδίωξη της (Δημοκρατίας κατ΄ευφημισμόν) άλλως της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες αφ΄ενός για να συντηρείται με τα χρήματα η φρουρά του καθεστώτος και αφ’ ετέρου για να είναι απασχολημένοι ο πολίτες και να μην μένει χρόνος για επιβουλές.
Ελληνίδες – Ελληνες
Ας αποβάλλουμε τις μικροψυχίες και τα ΕΓΩ ΜΑΣ και ας κοιτάξουμε το ΕΜΕΙΣ διότι όταν κοιτάξουμε το ΕΜΕΙΣ και το ΕΓΩ ΜΑΣ θα είναι καλύτερο . Ας σκεφτούμε τι έχουν κάνει όλες οι πολιτικές Ηγεσίες όλων των κομμάτων ( Ν.Δ – ΚΙΝΑΛ η άλλως ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ ) σε τι κατάσταση έχουν φθάσει αυτόν τον λαό και ας ψηφίσουμε ανθρώπους που δεν είναι ενταγμένοι σ’ αυτά τα κόμματα , διότι τότε και μόνον τότε θα καταλάβουν όλοι τους ότι πλέον ο Ελληνικός λαός έχει πάψει πλέον να τρώει κουτόχορτο.
Ελληνίδες – Ελληνες ας ρίξουμε στο καιάδα όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν ασύστολα και μας έχουν κάνει πιόνια τους για το δικό τους συμφέρον.
Ποιος μπορεί να πει ότι καίγονται για την Ελλάδα ? Κανείς τους δεν καίγεται για αυτόν τον τόπο το μόνον που τους νοιάζει είναι το πώς θα πάρουν την εξουσία για να κάνουν τα χατίρια των μεγάλων και αυτών που πρέπει να ταΐσουν εντός της χώρας , και όχι για τον λαό. Ας πάψουμε πλέον να ακούμε τα φερέφωνα τους ( Δημοσιογράφοι – πολιτευτές – κ,λ,π) και ας ψηφίσουμε με το χέρι στην καρδιά αφού πρώτα σκεφτούμε τι συμφέρει στην πατρίδα και τι συμφέρει στον λαό , ας σκεφτούμε τι προδοσίες έχουν κάνει όλοι οι προαναφερόμενοι και ας τους στείλουμε στο πυρ το εξώτερο.
Ελληνιδες – Ελληνες είναι στο χέρι μας να πάρουμε τις τύχες και να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι αξίζουμε.
Χώρα χωρίς Εξωτερική και Εσωτερική Ασφάλεια δεν γίνεται να υπάρξει καλή παιδεία και υγεία διότι όταν υπάρχουν εξωτερικοί και εσωτερικοί κίνδυνοι όλα πάνε στράφι.
Επιτέλους ας στρέψουμε την προσοχή μας στην θρησκεία και ας εμπιστευτούμε όλους εκείνους τους αγίους οι οποίοι μας οδηγούν στο ίσιο – σωστό – και χωρίς στροφές δρόμο.
Ελπίζω και εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που όλα τα προαναφερθέντα πολιτικά κόμματα να περιέλθουν σε κατάσταση πανικού και αυτοκαταστροφής διότι τότε και μόνον τότε από τις στάχτες θα υπάρξει σωτηρία – ανάσταση της Πατρίδος και του λαού.
Πόπη Ζ. 
 triklopodia.gr