Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία και έπιασε το χέρι της μαμάς της

Ξύπνησε η 8χρονη Αλεξία και έπιασε το χέρι της μαμάς της

«Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι» λέει ο πατέρας της

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 8χρονη που νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έπειτα από τον τραυματισμό της από σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα.
Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha  Ρεπορτάζ»  οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν σιγά –σιγά το παιδί, που από το Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή και η 8χρονη φαίνεται πως ανταποκρίνεται.

Το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση όπως αναφέρθηκε στην ενημερωτική εκπομπή.
Η μητέρα της 8χρονης εξέφραζε την πίστη της από την πρώτη στιγμή. «Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ» είχε πει όταν οι ελπίδες για το αγγελούδι της ήταν λιγοστές.
Ο πατέρας της μικρής Αλεξίας ανέφερε: «Έπιασαν τόπο οι προσευχές μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι. Περιμένω να αλλάξει ο νόμος. Το ζητάω εγώ που ταλαιπωρήθηκα με την κορούλα μου. Θα  ήθελα η τιμωρία για τον 53χρον να είναι παραδειγματική».
Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θηβών, ακολούθως στη Χαλκίδα, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε στην Αθήνα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπηθεί στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.
Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια στη Θήβα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μάλιστα βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου από την πλευρά των αστυνομικών, καθώς χρησιμοποιήθηκε ακόμη και η πίσω πόρτα στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στη Θήβα όπου κρατούνταν.
 news.gr