Κυριακή, Μαΐου 19

Τι εγιναν οι 8 τουρκοι ρε παιδια ;



Δεν παει ενας χρονος που καθε μερα ολο και καποιος φωναζε , ολο και καποιος τους γυρευε , ολο και καποιος τους ηθελε!!
Μετα απο το εγκλημα στο Ματι … απλα σιωπη ..! Εκανα μια γρηγορη ερευνα στο ιντερνετ και δεν βρηκα κατι ..αν κανω λαθος παρακαλω να με ενημερωσετε ..αν δηλαδη υπαρχει καποιο αρθρο οτι τους πραδωσαμε στον Ερντογαν η οτι πηγαν διακοπες στις σευχελες ..!
Το σκεπτικο μου ειναι απλο αν με καταλαβαινεις
… ψαχνω να βρω μια ειδηση που να μου δειχνει οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι καπου … δεν μπορει δυο χωρες για μηνες να ασχολουντε μαζι τους …και μετα το Πυρ και αναθεμα ..να μην ρωταει κανεις που ειναι;
Γιατι ο Ερντογαν δεν συνεχιζει να τους ζηταει; .. Τους ξεχασε ..!
Επειδη λοιπον αυτα τα συνωμοσιολογικα δεν μπορει να συμβαινουν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει ειδηση οτι καπου ειναι , οτι εχει βγει αυτη η πληροφορια και μου διεφυγε ..για αυτο σας παρακαλω ελληνες αναγνωστες μου βοηθηστε με να λυσω αυτη την απορια … που ειναι η γιατι κανεις δεν μιλαει η δεν ζηταει πια τους 8 τουρκους !!Δωστε μου σας παρακαλω το πολιτικως ορθο , δωστε μου την αφηγηση τους … το σεναριο τους !
Μεχρι να μου δωσετε αυτη την πληροφορια ως γραφικο και συνωμοσιολογικο κεφαλι θα λεω ,..οτι η ελλαδα δεχθηκε πολεμικο χτυπημα στο Ματι , οτι υπαρχουν τεραστιες πιθανοτητες να ειχαν γνωση ολοι οσοι ηταν στην εξουσια εκεινη την στιγμη και σιγουρα να εχουν γνωση για το συμβαν και να το κρυβουν στον ελληνικο λαο ολοι μεχρι σημερα..ολοι που ειναι στην βουλη ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ..ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ !! ..το λεω απο την πρωτη μερα και θα συνεχιζω να το λεω …και να φωναζω για ενα τεραστιο , μακαβριο εγκλημα που μενει ατιμωρητο!!….
Οσο για τους πραγματικους νεκρους θα ασχοληθω ξανα σε αλλο αρθρο ..μεχρι βεβαια να με κανετε να σταμτησω την παρανοια μου και μου δωσετε ενα καλο παραμυθι για το που ειναι οι 8 τουρκοι και γιατι δεν τους ζηταει πια ο Ερντογαν ;..Μηπως καηκαν στην φωτια;..και μαζι με αυτους και καμια 400ρια αθωοι ;…
Την γνωση σας παρακαλω στα σχολια ..Να ειναι καλο το παραμυθι ομως …
Stranger….
 katohika.gr