Παρασκευή, Μαΐου 10

Αχαρακτήριστο ολίσθημα του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Αχαρακτήριστο ολίσθημα του Μανώλη Κεφαλογιάννη
.zougla.gr
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με αφορμή μια ψεύτικη φωτογραφία που έδειξε σε τηλεοπτικό πάνελ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, στην οποία υποτίθεται πως απεικονίζεται ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, Παύλος, μαζί με πρόσωπα της χούντας.



Να θυμίσουμε, ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης (08/05) στη Βουλή είχε αφήσει υπαινιγμούς πως η οικογένεια του πρωθυπουργού έκανε περιουσία κάνοντας δουλειές με τη χούντα.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία έδειξε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης σε τηλεοπτικό πάνελ στο Kontra Channel, αλλά είναι αποδεδειγμένα ψευδής. Παρά την παρέμβαση του Γιάννη Αμανατίδη που συμμετείχε στο πάνελ ότι πρόκειται για fakenews, ο κ. Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να ανακαλέσει και συνέχισε να δείχνει την φωτογραφία. «Δεν ανακαλώ τίποτα, έχω την καταγγελία», είπε χαρακτηριστικά.

Το σχετικό βίντεο



Η φωτογραφία που έδειξε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, ο κύριος στη φωτογραφία είναι ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της Κυβερνήσης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη.
Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Θα βάλεις ένα τέλος στον κατήφορο;
Με αφορμή την φωτογραφία που παρουσίασε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, το Μέγαρο Μαξίμου προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Δύο μέρες μετά την αθλιότητα του κ. Μητσοτάκη να επιτεθεί στη Βουλή στον θανόντα πατέρα του Πρωθυπουργού, αναπαράγοντας τα fake news φασιστοφυλλάδων, στελέχη της ΝΔ, όπως ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Κεφαλογιάννης, συνεχίζουν να αναπαράγουν τα χουντικής κοπής ψεύδη.
Ο τελευταίος έφθασε μέχρι και στο σημείο να παρουσιάζει φωτογραφίες εποχής με άσχετους ανθρώπους δίπλα στους πρωτεργάτες του πραξικοπήματος, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για τον πατέρα του Πρωθυπουργού.
Επειδή, ο κατήφορος στον οποίον έχουν επιβάλει την πολιτική ζωή του τόπου οι ακροδεξιοί σύμβουλοι και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έχει και ένα όριο, αναρωτιόμαστε:
Θα έχει το πολιτικό θάρρος να συνειδητοποιήσει το ατόπημα που διέπραξε, βάζοντας ένα τέλος στον κατήφορο;
Θα έχει το πολιτικό θάρρος να ξεκολλήσει από τον βούρκο, επιλέγοντας να αντιπαρατεθεί με επιχειρήματα στα μείζονα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό; Ή θα συνεχίσει να κυλιέται στη λάσπη;»