Παρασκευή, Μαΐου 10

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΟΥ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ… ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ....
Τον απολογισμό της 5ετούς θητείας του στην διαβόητη Κομισιόν, έκανε ο –μπεκρούλιακας!- πρόεδρός της, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Και ως σημαντικότερο επίτευγμά του, εμφάνισε την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη: «καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Είμαι περήφανος για το επίτευγμά μου. Το κάναμε μαζί με τις ελληνικές αρχές».

Για μια ακόμα φορά δικαιωνόμαστε, που λέγαμε από την αρχή της κρίσης ότι τυχόν αποχώρηση της Ελλάδος από την ευρωζώνη θα προκαλούσε ανυπολόγιστη καταστροφή σ’ αυτήν. Άρα, έχοντας ένα τέτοιο όπλο στα χέρια τους οι κυβερνώντες, θα μπορούσαν να πιέσουν τους διεθνείς τοκογλύφους για να μην πέσουμε στα Μνημόνια, αλλά αυτοί έπραξαν το ακριβώς αντίθετο. Γιατί; Δε θέλει πολύ μυαλό, διότι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
Επιπλέον, ο Γιούνκερ εξήρε την «ανθεκτικότητα» των Ελλήνων (στα Μνημόνια!), σημειώνοντας πως «πιθανότατα άλλοι σε αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσαν να επιδείξουν τέτοια ανθεκτικότητα»!
Μήπως στις προσεχείς ευρωεκλογές είναι η ώρα να ξυπνήσουν επιτέλους οι «ανθεκτικοί» Έλληνες και να μαυρίσουν τα κόμματα των Μνημονίων, για να πάψουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να μας θεωρούν δεδομένους και να μας πατάνε στο λαιμό;

ethnikismos.net