Τρίτη, Μαΐου 7

Μαρτυρία από τον Γιώργο Τράγκα για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του!

tragkas
Σε μία σπάνια εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια προχώρησε ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας.
Μάλιστα, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι ήταν τυφλός για δύο μήνες! Ο γνωστός δημοσιογράφος, λοιπόν, μίλησε για το διαβήτη, ενώ εξηγεί γιατί δεν έχει πρόβλημα να μιλά ανοιχτά.

«Δεν αισθανόμουν πως είμαι λεπρός επειδή έχω διαβήτη. Έχω την αμερικανική νοοτροπία σύμφωνα με την οποία αν είσαι άρρωστός το δηλώνεις για να ξέρουν και άλλοι με ποιον έχουν να κάνουν.
Εγώ είδα το διαβήτη σαν ύπουλο φίλο.
Σκέφτηκα πως αν του κάνω τα χατίρια, τον συντροφεύω καλά και προσέχω θα μπορέσω να επιμηκύνω τη ζωή μου ενώ αν του πάω κόντρα θα με χτυπήσει» εξήγησε.
Ο Τράγκας παραδέχεται πως αν και πρόσεχε αρκετά, δεν ήταν πάντα ρόδινα τα πράγματα με τον διαβήτη και αποκάλυψε ότι έφτασε σε σημείο να χάσει εντελώς την όραση του!
«Έκανα δύο εγχειρήσεις στα μάτια λόγω οπίσθιου πυρηνικού καταρράκτη.
Δεν έβλεπα τίποτα. Κανείς δεν ήξερε πως ήμουν δυόμιση μήνες τυφλός. Έβλεπα ένα “γάλα” μπροστά μου» παραδέχεται.
Και προσθέτει ότι ήταν μία πολύ άσχημη περίοδος της ζωής του αφού δε μπορούσε να δει τη γυναίκα που αγαπάει ούτε ντυμένη ούτε γυμνή! «Θυμάμαι ότι έβγαινα σαν τις νυχτερίδες.
Από το στρες της δουλειάς αλλά και την πικρία μου από ένα κακό που έκανε ο δόλιος ο Γιώργος Παπανδρέου εναντίον της οικογένειάς μου επιδεινώθηκε ο καταρράκτης και έπαθα τύφλωση.
Ήμουν χάλια το καλοκαίρι του 2012»
Τέλος, εξήγησε πότε και πώς ανακάλυψε ότι έχει ζάχαρο. «Σκίζονταν τα χείλια μου. Έβγαλα και ένα μικρό απόστημα στα απόκρυφα σημεία.
Πήγα στο γιατρό φοβούμενος για το χειρότερο και έκανε εξέταση ζαχάρου. Έδειξε 4, 3 και ο γιατρός απόρησε πως είμαι ακόμα όρθιος αφού θα έπρεπε κανονικά να είμαι σε κωματώδη κατάσταση.
Από 42 ετών κάνω ενέσεις με ινσουλίνη. Είμαι διαβητικός τύπου β. Κάνω τρεις ενέσεις τη μέρα» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.makeleio.gr