Σάββατο, Μαΐου 11

Ο κ. Πολάκης διέπραξε μπούλινγκ στη δημιουργία και στη βούληση του Θεού, εξαπολύοντας αυτή την επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, γένι και κείμενο
Ο χρήστης Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας βρίσκεται στην τοποθεσία Epsilon Tv.
Ο κ. Πολάκης διέπραξε μπούλινγκ στη δημιουργία και στη βούληση του Θεού, εξαπολύοντας αυτή την επίθεση στον Σ. Κυμπουρόπουλο.
Είναι απόβλητο στη σκέψη του μέσου ανθρώπου.
Όπως απόβλητοι θα γίνουν και όσοι τον στηρίζουν.
Η πολιτική αλητεία έχει κοντά ποδάρια όπως και το ψέμα. Η ανθρωπιά είναι το ισχυρότερο στοιχείο μιας πολιτικής επιλογής. Πρέπει να καταλάβει ότι ο τσαμπουκάς, η αλητεία κάθε πράξη που περιέχει απανθρωπιά, καταδικάζεται και θα καταδικαστεί στο τέλος.
Δεν χτίζει καμία κοινωνία όταν βρίζει τα πλάσματα του Θεού και όταν βρίζει τον όρκο του Ιπποκράτη. Πρώτα έπρεπε να σέβεται τον όρκο του στον Ιπποκράτη και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ. Με την επίθεση που εξαπέλυσε στον κ. Κυμπουρόπουλου ουσιαστικά έφτυσε τον όρκο του Ιπποκράτη. Δεν είναι μόνο χυδαίος είναι ο απόλυτος πολιτικός βλάκας και ηλίθιος. Ντροπή! Ντρέπομαι που φορά την άσπρη μπλούζα που φορούσε και ο πατέρας μου. Πρέπει να απαλλαχτούμε από την βουβωνική πανώλη. Ξεπέρασε τα εσκεμμένα. Είναι άμετρα, εξουσιομανής και κυρίως απάνθρωπος. Δεν έχω ξαναδεί στη διάρκεια της μεταπολίτευσης τέτοιο έρωτα για υπουργό, τέτοια καταστροφική σχέση. Είμαι βέβαιος ότι ακόμα και αν ο Πολάκης χαστουκίσει ΑΜΕΑ πάλι ο Τσίπρας θα τον δικαιολογούσε και θα τον υποστήριζε. Δεν μπορείς να φοράς την λευκή μπλούζα όταν καταπατάς τον όρκο του Ιπποκράτη. Σε λίγες μέρες καταδικάζουμε την χυδαιότητα και την απανθρωπιά. Η μεγαλύτερη αναπηρία είναι να μην έχεις ψυχή, καρδιά και να μην σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου. Ο Πολάκης είναι ο ανάπηρος στο μυαλό, στην καρδιά και στην ψυχή.
Όλες οι μετρήσεις δείχνουν μπροστά τη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη με 7.5 μονάδες για τις ευρωεκλογές και περίπου τόσο την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές. Ποτέ δεν διαψεύστηκαν. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Η οργή για τη συμφωνία των Πρεσπών και τα μνημονιακά εγκλήματα θα σαρώσει την πολιτική συμμορία του Τσίπρα. Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης και υποκριτής της μεταπολίτευσης. Ένας κοινός πολιτικός απατεώνας που θα αντιμετωπίσει την οργή του ελληνικού λαού. Οι μετρήσεις ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία καταδικάζει τις ενέργειες που έκανε. Ο απριλιανός κλώνος θα τιμωρηθεί και θα απολογηθεί.
Όμως, θέλω να σημειώσω ότι η επιμονή του να πέφτει αγκαλιά με τον Πολάκη είναι περίεργη, ψυχοπαθητική και εγείρει πλήθος ερωτημάτων. Δεν έχει να κάνει με την πολιτική κάλυψη ενός στελέχους ή ενός φίλου. Η υποστήριξη, η διαρκής υποστήριξη χυδαίας πολιτικής συμπεριφοράς έχει να κάνει με άλλα πράγματα. Κάποια στιγμή θα τα μάθουμε. Ο Τσίπρας παραβιάζει το ένστικτο της προσωπικής και πολιτικής συντήρησης με το να ταυτίζεται με την χυδαία συμπεριφορά του Πολάκη. Μόνο οι Τσίπρας, Πολάκης και Καμμένος μπορούν να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα.
Η είδηση από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση , αν μπορούμε να βρούμε κάποια είναι το ΝΑΙ που είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης ο οποίος τη στήριξε. Για το νέο Υπουργό Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλο δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να θεώρησε τη στάση του έκπληξη...
Συνολικά, υπέρ της κυβέρνησης τάχθηκαν 153 βουλευτές ενώ 136 ψήφισαν κατά.
Οι βουλευτές της πλειοψηφίας υποδέχθηκαν την ανακοίνωση του αποτελέσματος με χειροκροτήματα και κραυγές πανηγυρισμού, ενώ η κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου χοροπηδούσε από την χαρά της.
Πάμε τώρα στους γείτονες μας.
Η Ευρώπη έδωσε ένα χαστούκι στην Τουρκία του Ερντογάν. Οι Ευρωπαίοι είπαν είμαστε Κύπριοι, μην τολμήσεις να κάνεις καμία ενέργεια στην Κυπριακή ΑΟΖ. Ήταν ένα μεγάλο και δυνατό χαστούκι απέναντι στην δικτατορία του Ερντογάν. Είναι θετικές οι αντιδράσεις της γηραιάς ηπείρου γενικά των Βρυξελλών απέναντι στις προκλήσεις της Τουρκίας στη Κύπρο. Έχουμε μπει σε φάση ανέλεγκτων εξελίξεων παγκοσμίως. Η Ευρώπη απαντάει θετικά. Ο Γιούνκερ λέει στον Ερντογάν είμαστε όλοι Κύπριοι, ο Μακρόν στέλνει φρεγάτες στο νησί της Αφροδίτης. Την ίδια ώρα ο Τράμπ κηρύσσει πόλεμο οικονομικό στην Κίνα. Από σήμερα σε ισχύ δασμοί 200 εκατ. δολάρια. Ανελέητος εμπορικός πόλεμος. Μεταξύ μας ο Τράμπ κοιτάζει την αμερικανική οικονομία και δεν είναι δυνατόν να κερδίζουν μόνο οι Κινέζοι και η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Επίσης, σύμφωνα με τα διεθνή τηλεγραφήματα ,οι ΗΠΑ αποφασίζουν χτύπημα κατά του Ιράν. Υπάρχει έκτακτη σύσκεψη στην Ουάσιγκτον. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις αμερικάνικες βάσεις σε Κατάρ και Ηνωμένα αραβικά Εμιράτα. Ας ελπίσουμε να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις γιατί οι επιπτώσεις ,ιδιαίτερα στην τιμή των καυσίμων θα είναι μεγάλες.
Αυτά μεταξύ άλλων είπα το πρωί στη ραδιοφωνική μου εκπομπή Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90,1 . Μην χάσετε την Κυριακή στις 22:00 τον Ελεύθερο Σκοπευτή στο Νέο Epsilon. Θα έχουμε ένα αφιέρωμα στα Ελληνοτουρκικά ,μετά τις τελευταίες αποφάσεις της Άγκυρας να "εισβάλει" στην περιοχή μεταξύ της μη οριοθετημένης ΑΟΖ μας και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου και τις αντιδράσεις από Ευρώπη ,Ισραήλ και Η.Π.Α. Ακόμα: Θα δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη που μου παραχώρησε ένας συμπολίτης μας ,ο οποίος έχασε τη γυναίκα του στη φωτιά στο Μάτι . Η μαρτυρία του πραγματικά καθηλώνει. Η επί πολλά χρόνια σύντροφός του ,που ήταν φιλόζωη, πήγε να σώσει ένα από τα 12 σκυλάκια τους που είχε παραμείνει στο σπίτι που έμεναν στο Νέο Βουτζά. Οι φλόγες όμως την περικύκλωσαν και η ίδια ,αν και μιλούσε για 50 ολόκληρα λεπτά με τον σύντροφο της ήξερε ,όπως και ο ίδιος ,ότι είχε έλθει το τέλος. Κάλεσε μάλιστα 3 φορές την Πυροσβεστική αλλά δεν ήλθαν έγκαιρα να βοηθήσουν. Ίσως, αν ένα από τα οχήματα που πήγαν στο σπίτι του Ψινάκη είχε κατευθυνθεί έγκαιρα προς τα εκεί, να είχε σωθεί μία ζωή... Καλό σας βράδυ!