Τετάρτη, Μαΐου 29

Ν Τ Ρ Ο Π Η Μ Α Σ !

Αγαπητοί Έλληνες ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , είμαστε άξιοι όλων αυτών που ζούμε και δεν μας φταίει κανείς άλλως , αλλά μονάχα εμείς οι ίδιοι και τούτο γιατί ?
1. Λαός που ξεχνά την ένδοξη ιστορία του , λαός που προσκυνά τους τυράννους του δεν έχει κανένα μέλλον.
2.Η 26 Μαίου 2019 θα χαραχθεί στην ιστορία ως ημέρα υποταγής και ντροπής του Ελληνισμού , διότι το 70% όσων πήγαν και ψήφισαν έδωσαν ψήφο στους τυράννους του ,
στους προδότες του , στους υποκριτές.
3. Όλα τα κράτη της Ευρώπης αναδείξαμε πολιτικά κόμματα ενάντια της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και εμείς τους επιβραβεύσαμε.
4.Επιτρέψαμε με την ψήφο μας όλα τα παλαιά κομματόσκυλα που καταστρέψανε τις Ενοπλες δυνάμεις , τα σώματα ασφαλείας , την παιδεία , την υγεία , τον πρωτογενή τομέα να βγουν από τις ντουλάπες να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας λένε πάλι ότι αυτοί θα μας σώσουνε.
5.Επιτρέψαμε με την ψήφο μας στους Προδότες της πατρίδος μας , του Έθνους μας να είναι έτοιμοι να μας κυβερνήσουνε έτσι ώστε να απωτελειώσουνε ότι τυχόν έχει μείνει όρθιο.
6.Επιτρέψαμε με την ψήφο μας όλους αυτούς που καταστρέψανε την Οικογένεια την Θρησκεία και το μέλλον των παιδιών μας να είναι έτοιμοι να ξανακυβερνήσουνε έτσι ώστε ότι ίχνος είχε μείνει από τα παραπάνω να τα αποτελειώσουν.
7. Επιτρέψαμε με την ψήφο μας να δώσουμε δικαιώματα να μας κουνάνε τα δάχτυλο τα μεγαλοσυμφέροντα που μας καταστρέψανε Π.Χ ΣΚΑΙ – ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και κάθε ΣΚΑΙ , κάθε ΜΑΡΙΝΑΚΗ να μας λειδωρούν να μας ειρωνεύονται και να πείνουν το αίμα μας στην υγειά μας.
8. Τι άλλες προδοσίες πρέπει να μας κάνουν έτσι ώστε να βάλουμε μυαλό ?
9. Επιτρέψαμε με την ψήφο μας σ’ όλους αυτούς να μπούνε στα σπίτια μας , να μας ορίζουν τις τύχες μας , την καθημερηνοτητά μας , και ακόμα να μας βάζουν ¨»ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟ» και να λέμε ευχαριστώ.
10. Επιτέλους πότε θα ορθώσουμε τα αναστημά μας να σταματήσει η αιμορραγία των νέων στο εξωτερικό ? πότε θα σταματήσουμε το ξεπούλημα όλων των υπαρχόντων της Ωραιότερης χώρας της Ευρώπης ? πότε θα καταλάβουμε ότι πρέπει να ορθώσουμε το αναστημά μας στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο ΕΓΩ ?
11. Πότε θα καταλάβουμε ότι με την επικράτηση αυτών των πολιτικών σβήνουμε σαν Λαός , σαν Χώρα , σαν Έθνος ?
ΕΛΛΗΝΕς δεν μας φταίει κανείς φταίμε μονάχα εμείς για όσα ζούμε ,για όσα τραβάμε , για όσα θα ζήσουνε τα παιδιά μας.
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ – ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ δεν μας αξίζει τέτοια τύχη επιτέλους ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που ζούμε και ας κοιτάξουμε το μέλλον των παιδιών μας , των οικογενειών μας , του λαού μας , της πατρίδος μας , του ¨Εθνους μας.
Υ. Γ
Εύχομαι ολόψυχα και ελπίζω οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να γίνουν το τελευταίο ανάχωμα πρίν τον γκρεμό που οδηγεί στην ΕΞΑΗΛΩΣΗ του λαού μας , της Πατρίδος μας , του Έθνους μας.
Πόπη Ζ.
 .triklopodia.gr/