Σάββατο, Μαΐου 4

Δες πως κυβερνα το κοπαδι το «συστημα»….»αυτοι» ντε που δημιουργουν οργανισμους Fake News !!



Ενα πολυ ενδιαφερον βιντεο με τον μαδουρο να ριχνει χαιρετουρες σε ανυπαρκτο κοινο , γυρω γυρω τα ειδικα πανια οπου θα γινει μετα η ψηφιακη επεξεργασια για να ταιστει το κοπαδι αναλογα φοβο η περηφανεια , να το πεισουν το ποπολο οτι εχουν δυναμη ..οτι εχoυν ταση και ζητηση …! Κοινος μια απολυτα τεραστια απατη να αρπαζουν την αποψη για την πραγματικοτητα και να την χρισημοποιουν για να σε σκλαβωνουν μεσω της εξουσιας !
Μεγαλο το εγκλημα να σου αρπαζουν την εξουσια οι απατεωνες και μετα αυτοι οι ιδοιοι να αποφασιζουν για το μελλον σου .!

Απο την αλλη εχεις μια νεα ταση παγκοσμια ..μια ταση της νεας παγκοσμιας ταξης οπου θελει να πεισει το κοπαδι οτι υπαρχουν κακοι ανθρωποι συνομωσιολογοι που βγαζουν ψευτικες ειδησεις για να κανουν κακο στο κοπαδι….δηλαδη μια ερευνα για τους αεροψεκασμους ειναι το ιδιο κακο πραγμα με αυτο που θα δεις στο βιντεο … οι κακοι συνωμοσιολογοι προσπαθουν να σε κανουν να αναρωτηθεις αν οντως σε ψεκαζουν..και αυτο ειναι επικινδυνο για σενα …οσο και το οτι καποιοι σου κλεβουν την πραγματικοτητα με σκοπο να σε υπνωτισουν να εισαι υπακουο προβατο !!…. και να σου κλεψουν και την ψηφο !!
Ομαδα γνωστη ελληνικη απο ντετεκτιβ της αληθειας σημερα ανακοινωσε οτι ξεκινησε λεει την συνεργασια της με το Facebook !!!…Τι μου λετε τοσο απλο ειναι να ξεκινησεις συνεργασια με το Facebook; Τοσο απλο ειναι να κανει συνεργασια μια σελιδα μικρη με τον μεγαλυτερο οργανισμο του Ιντερνετ ;…Μου θυμιζει το σκηνικο τον αγανακτισμενων που ενα απλο καλεσμα με ανακοινωση στο Φεις ….μεσα σε 12 ωρες το επαιζε το cnn!!!…
Και τοτε και τωρα φωναζαμε για την απατη του συστηματος …και τοτε και τωρα κανεις δεν θα ακουσει γιατι δυστηχως δεν υπαρχει πια λογικη στο κοπαδι …! ..

Πολλα νεα παιδια θα «καουν» εγκεφαλικα και θα γινουν οι νεοι στρατιωτες μιας λογικης διαμορφωμενης μεσα απο το συστημα υπνωτισμου μας , πολλα νεα παιδια θα υιοθετησουν το πολιτικως ορθρο του τι πρεπει να πιστευεις , θα σταματησουν να αμφισβητουν και σαν λορδοι παντογνωστες θα λοιδωρουν την οποια αληθεια θα «καψουν» οι ντετεκτιβ συνεργατες με την μεγαλυτερη κοινωνικη πλατφορμα του κοσμου!

Ενας ιος συνειδησης δολοφονικος για την ελευθερια των ανθρωπων και το μελλον ολων μας …και αυτοι ..οι προσκυνημενοι στην νεα ταξη πραγματων , αυτοι οι προδοτες της ανθρωπινης φυλης θα απολαυσουν τα δωρα των ιθαγεννων στην ζωουλα τους … θα νοιωθουν χρησιμοι και επιτυχημενι με τα καθρεφτακια που θα τους χαρισει η Νεα Ταξη για της υπηρεσιες τους …αυτοι οι δολοφονοι της αληθειας θα μεινουν ατιμωρητοι και θα κυνηγηθουν αυτοι που φωναζουν αμφισβητειστε το συστημα σκλαβιας σας !
Ενας κοσμος απολυτα αξιοκρατικος οπου το αιμα και η κληρονομια της ιστοριας απο τα παπαρακια τον προγωνων σου παιζει τεραστια σημασια για το ποιος σημερα θα ειναι πανω και ποιος κατω…αλλα αυτο δεν το λεμε παραεξω γιατι ειναι συνομωσιολογικο και θα μας τιμωρησουν με το να πουν οτι γραφουμε fake news…
Απολαυσε το βιντεο της αληθειας και του πολιτικως ορθου… αποφασισα να μην με νοιαζουν πια οι αριθμοι ..να μην πενθω αλλο για τα νεα παιδια που θα αποφασισουν να υπηρετησουν σε ολη τους την ζωη την επιφανεια … η πληροφορια υπαρχει η επιλογη εχει να κανει με πολλα πραγματα περαν της ερευνας …εχει να κανει με το ποιος πραγματικα εισαι …με το ποσο εισαι αυθεντικος σαν ον ..με το ποσο εισαι ενας δημιουργος και οχι ενας παπαγαλος !



Stranger…

Loading...