Κάθε Μάιο έχουμε Eurovision και σε κάθε τέτοια περίσταση θυμόμαστε το ρεκόρ που κατέχει η Καίτη Γαρμπή όταν συμμετείχε στο διαγωνισμό το 1993 με εκείνο το αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Η Γαρμπή με το τραγούδι “Ελλάδα χώρα του φωτός”, κατέχει ένα σπάνιο και ιδιαίτερο ρεκόρ, που δύσκολα θα καταρριφθεί. Η Ιρλανδή σκηνοθέτιδα του διαγωνισμού
του 1993 δεν πήρε το πλάνο από το πρόσωπο και τα μάτια της , για 43 ολόκληρα δευτερόλεπτα, πράγμα το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά της Eurovision.
Φέτος το Πάσχα, 26 χρόνια μετά, η τραγουδίστρια βρέθηκε το Πάσχα στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο Nammos μαζί με την οικογένειά της, το σύζυγό της Διονύση Σχοινά και το γιο της Δημήτρη ο οποίος  είναι πλέον είκοσι ετών και πέρσι πήγε φαντάρος. Εμείς είχαμε να τον δούμε καιρό και διαπιστώσαμε ότι έχει συνεχίσει να ψηλώνει, ενώ η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εκπληκτική.
Η Καίτη Γαρμπή φορούσε ένα animal print σύνολο και επειδή μας έκανε εντύπωση το cross body τσαντάκι της, το αναζητήσαμε και βρήκαμε πως είναι ένα προϊόν της Disney το οποίο διατίθεται από την επίσημη ιστοσελίδα και κοστίζει περίπου δέκα μόλις δολάρια.  Μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

For the record, η τραγουδίστρια έχει κάνει κι άλλη μια εμφάνιση με total leopard κοστούμι, στην παρουσίαση των κοσμημάτων της Jade Jagger που έγινε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη: