Τετάρτη, Ιουνίου 26

7+1 πράγματα στη ζωή σου που θα μετανιώσεις αν συνεχίσεις




Είναι η ζωή σου: Μην αφήνεις τίποτα να σε πνίγει και να σε καταπιέζει! Είσαι όμορφη, μοναδική κι ενδιαφέρουσα. Ζήσε τη ζωή που σου αξίζει

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αφήνεις πολύτιμο  χρόνο να περνάει  χωρίς να ζεις την ζωή που θα ήθελες και που θα έπρεπε να ζήσεις; Ναι δεν λέω η καθημερινότητα είναι δύσκολη, ο χρόνος περιορισμένος και οι συνθήκες περίπλοκες αλλά μήπως ευθύνεσαι και εσύ σε ένα βαθμό για την ζωή που χάνεις εξαιτίας της ζωής που κάνεις;
Εδώ είμαστε εμείς να σε βοηθήσουμε να μην παγιδεύεσαι πλέον σε ασήμαντες και ανόητες καταστάσεις που σε πιέζουν συναισθηματικά και σε απομακρύνουν από την ουσία των πραγμάτων.
Τι πρέπει να κάνεις;

Να σταματήσεις να κρατάς κακίες

Δεν οδηγεί πουθενά, δεν σε πάει μπροστά και σε γεμίζει αρνητική ενέργεια. Ξέχνα το και προχώρα.

Να μην χάνεις επαφές με τους φίλους σου

Όχι με όλους , μόνο με τους αληθινούς. Τα χρόνια περνάνε, οι ζωές μας αλλάζουν αλλά όσοι έχουν αποδείξει ότι αξίζουν πρέπει να μείνουν και πρέπει να φροντίσεις να είσαι σωστή απέναντί τους για να τους κρατήσεις.

Να μην αγχώνεσαι τόσο

Δύσκολο αλλά το βλέπεις και μόνη σου, το άγχος δεν σου λύνει το πρόβλημα, ίσα ίσα στο κάνει χειρότερο.


Να διώξεις τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου

Είναι γύρω μας και είναι πολλοί. Διώξτε τους μακριά όσο είναι νωρίς. Μην θυματοποιείς τον εαυτό σου ανεχόμενη παράλογες συμπεριφορές.

Να αφιερώνεις χρόνο στην οικογένεια σου

Ό,τι πιο σημαντικό έχουμε. Η πιο ανιδιοτελής αγάπη που τη θεωρούμε τόσο δεδομένη που την παραμελούμε συχνά. Αναθεώρησε και βρες χρόνο για τους πραγματικά και για πάντα δικούς σου ανθρώπους.

Να λες σ’ αγαπάω

Να το λες όποτε το νιώθεις και να το εννοείς. Θα νιώθεις τόσο όμορφα ειδικά όταν εισπράττεις το … « και εγώ» σαν απάντηση.


Όταν νιώθεις δυσφορία στο σπίτι ή το γραφείο, σταμάτα ό τι κάνεις,  ίσιωσε το υπέροχο φουστάνι σου και βγες μια βόλτα λίγων έστω λεπτών, να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να ανασάνεις. Μην πιέζεις τον εαυτό σου στα άκρα.

 Να μην είσαι απόλυτη για τίποτα

Οκ έχεις την άποψη σου και είναι σεβαστό, μήπως όμως δεν είναι πάντοτε σωστή, μήπως πρέπει να ακούσεις και μια άλλη γνώμη χώρις να μένεις κολλημένη στην δικιά σου;

Να μην εξαρτάται η ευτυχία σου από κανέναν άλλον

Είσαι αρκετά ικανή να διαμορφώσεις την προσωπική σου ευτυχία, σταμάτα να έχεις προσδοκίες από τους άλλους και κυνήγησέ την.

Συμπέρασμα

Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και αξίζει να τα κάνουμε να περνάνε όμορφα. Ας αφήσουμε τους εξωτερικούς παράγοντες να σαμποτάρουν την ευτυχία μας και εμείς με την σειρά μας ας κάνουμε τα πάντα να ξυπνάμε με αισιοδοξία.
coverstory.gr