Τετάρτη, Ιουνίου 26

Τόνια καμάρι μου, φως των ομματιών μου

Τόνια  καμάρι μου, φως των ομματιών μου

ΠΚ
Θα ήθελα να ήμουν και εγώ κόρη κάποιου μακαρίτη για να εισπράττω την σύνταξη του ως ανύπαντρη και απροστάτευτη θυγατέρα εν….. αγνοία του νόμου.
Θα ήθελα να με λένε Λοίζου ή Μοροπούλου. Να είμαι εκσυγχρονίστρια με τον Σημίτη και αργότερα εκσυγχρονίστρια με τον Μητσοτάκη ενώ είμαι καθηγήτρια στο Μετσόβιο και συνεργάζομαι με τους  Πατριαρχικούς για να αναδείξω τον Πανάγιο Τάφο. Για να  διαθέτω και την  ευλογία άνωθεν. Δεν ξέρεις ποτέ !

Θα ήθελα να ήμουν όλα αυτά και να βγαίνω στην τηλεόραση και με βλέμμα απορημένο και ύφος αθώο ,εγώ, η εκσυγχρονίστρια (μου κόλλησε αυτό) ,να ομολογώ με αφέλεια κορασίδος «μα δεν ήξερα πώς ήταν παράνομο να εισπράττω την σύνταξη του μπαμπά».
Γεια σου ρε Τόνια με τα ωραία σου, τα σέα σου και τα μέα σου. Εσύ τα καταφέρνεις μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι. Εμείς καταδικασμένοι στο μαγγανοπήγαδο γιατί δεν πήραμε χαμπάρι τι ακριβώς συμβαίνει. Εσύ είσαι μάγκας. Εμείς απλώς ανόητοι.  Καλός καθηγητής στο Πολυτεχνείο, ικανός  εκπαιδευτικός και σημαίνον πολιτικό στέλεχος είναι αυτός που με ύφος αθώο, παιδικό, ομολογεί «Δεν ήξερα, δεν ρώτησα, δεν κατάλαβα».
Τουτέστιν και ήξερα, και ρώτησα και κατάλαβα και σας δούλευα τόσο καιρό  διότι εισέπραττα αυτά που δεν έπρεπε μέχρι να με κράξουν διότι υπερέβην τα εσκαμμένα. Ευτυχώς που υπάρχουν πολίτες σαν και εσένα ρε Τόνια. Που μας δείχνουν το Φως το Αληθινό. Όχι την κομπίνα στα Ιεροσόλυμα με τον αναπτήρα. Αλλά το άλλο ,το πραγματικό, εκείνο της καθημερινής επιβεβαίωσης του ότι «Όλοι μαζί τα τρώμε». Τρομάρα μου..zougla.gr