Κυριακή, Ιουνίου 30

Γονάτισε η Μάρθα…Τα αδέλφια της από τον Κουτουμάνο της πρόσφεραν δουλειά για να ζήσει. Βουνό τα οικονομικά προβλήματα για την κόρη της Ζωής…

exo exo
Η Μάρθα υπήρξε πάντα κάτι σαν αερικό. Μια παρουσία διακριτική δίπλα στη σούπερ σταρ μητέρα της και τόσο διαφορετική από εκείνη.
. Ήσυχη, αντιστάρ, χωρίς καλλιτεχνικές ανησυχίες, η πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη,περίπου δυο χρόνια μετά τον θάνατό της ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Η θύελλα των οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε η ξαφνική φυγή της Ζωής και οι άγριες δικαστικές διαμάχες που ξεκινούν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ετεροθαλή αδελφή της, την έχουν κυριολεκτικά γονατίσει. Η βίλα στο Πόρτο Ράφτη παραμένει στα αζήτητα, εκεί παραμένει μόνο η Μάρθα που αδυνατεί να τη συντηρήσει αφού είναι ουσιαστικά χωρίς εισοδήματα και κάπως έτσι τα προβλήματα γιγαντώθηκαν. Γι΄αυτό έστειλε το εξώδικο στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου καλώντας την να συμβάλλει στις κοινές τους υποχρεώσεις, τουλάχιστον μέχρι να πουληθεί ο παράδεισος της Ζωής και χωρίσουν μια και καλή τα τσανάκια τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, τα αδέλφια της, δηλαδή τα παιδιά που απέκτησε μετά από εκείνη ο επιχειρηματίας Πέτρος Κουτουμάνος (έχει φύγει από τη ζωή), είναι εκείνα που ανέλαβαν να της συμπαρασταθούν και να τη στηρίξουν προσφέροντάς της καταρχήν δουλειά. Έτσι, η Μάρθα πλέον εργάζεται στις επιχειρήσεις τους και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της για να αντιμετωπίσει και τα οικονομικά προβλήματα αλλά και τα δικαστήρια που προφανώς θα έρθουν σύντομα. Στο πλευρό της έχει πάντα τη μοναχοκόρη της Ζένια Μπονάτσου η οποία όμως έχει ανοίξει πλέον τα δικά της φτερά…
 https://patkiout.gr/showbiz/apokleistiko-gonatise-i-martha-