Κυριακή, Ιουνίου 30

Αποφασίστηκε δημιουργία Πολιτικού Κινήματος από τον Stranger

Μία πρώτη ενημέρωση για όλους.
Αποφασίστηκε η δημιουργία πολιτικού κινήματος η οποία θα αντιπροσωπεύσει  την θέση του ελληνικού λαού, ενάντια στην νέα τάξη πραγματων . Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν ανάλυσης των γεγονότων που συμβαίνουν στην Ελλάδα και κρυφών σχεδιασμών, όπου λόμπι που καπηλεύονται την πατριωτική διάθεση των Ελλήνων ορέγονται την εξουσία.

Εχουμε αναφερει στο παρελθον ότι σε αυτή την πλατφόρμα του πολιτισμού της χέστρας κανείς μα κανείς που θέλει πραγματικά να δημιουργήσει αλλαγή και να οδηγήσει τη χώρα σε προστατευμένο περιβάλλον απέναντι στον παγκόσμιο εχθρό που ονομάζεται νέα τάξη πραγμάτων,  δεν μπορει να το πετυχει … η προσπαθεια είναι ανέφικτη και αυτο ισχυει 100%.
Από  την άλλη όμως, η απραξία και η αναμονή για αφύπνιση του κόσμου μέσω της πληροφορίας και  η αναζήτηση των πραγματικών λύσεων και θέσεων, έχει γίνει ένα δίκοπο μαχαίρι, μιας και η ίδια η πληροφορία που δια μοιράζεται γίνεται εργαλείο εκμετάλλευσης από ομάδες που ονειρεύονται εξουσία και χρηματοδοτούνται για την αποδόμηση της όποιας λύσης μπορεί να φέρει αποτέλεσμα.
Πρέπει λοιπόν ο πραγματικός πυρήνας των ανθρώπων που έχουν αντιληφθεί το παγκόσμιο πρόβλημα, να γίνουν εμπόδιο πάση θυσία σε όλα αυτά που οργανώνουν οι μαριονέτες του συστήματος …δεν μπορώ να αφήσω άλλο ανθρώπους της λογοκλοπής και της πνευματικής ιδιοκτησίας να παρασύρουν και άλλους Έλληνες σε ομάδες διαχωρισμού τάζοντας οράματα αλλαγής ή πουλώντας επανάσταση και αντίσταση. Το αφήσαμε να συμβεί μία, το αφήσαμε να συμβεί δύο, να συμβεί τρεις… δεν μπορούμε άλλο να το ανεχτούμε, δεν πρέπει άλλο να το ανεχτούμε, δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο τα χρήματά του Σόρρος να εξαγοράζουν ιντερνετικές περσονες για να διαχωρίσουν πιο πολύ τον Έλληνα, έτσι ώστε αυτός να μη φτάσει ποτέ στην πραγματική του δύναμη.
Εδω λοιπον Είναι η αρχική ενημέρωση πραγμάτων και καταστάσεων που ήδη ξεκινήσαμε.
Ξεκάθαρα πλέον θα σταθείς ή δίπλα μας ή απέναντί μας, όσοι από εσάς στα χρόνια που πέρασαν κατανόησαν την πληροφορία μας και ανακάλυψαν στην γλώσσα μας και στην καρδιά μας την αλήθεια, τους ζητάω αυτή τη στιγμή να αναλάβουν την ευθύνη τους ως Έλληνες και να σταθούν στο πλευρό μου για να σηκώσουμε το βάρος όλης της Ελλάδας σε μία από τις μεγαλύτερες μάχες που πρέπει η χώρα μας να δώσει. Τα αρχικά Βήματα είναι ως εξής, οι πρώτοι που είστε πρόθυμοι να τρέξετε να βοηθήσετε, να δηλώσετε την πολιτική σας συμμετοχή αλλά και να χρηματοδοτήσετε, στέλνετε e-mail στο κατοχικά,  για αρχή θα χρειαστούμε γραμματειακή υποστήριξη, άμεσα περνάμε στην δημιουργία του καταστατικού και της πολιτικής ιδεολογίας του κινήματος. Συντάσσεται το γρηγορότερο δυνατόν και το καταθέτουμε για την νομική μας ύπαρξη.
Αμέσως μετά ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα και σας μιλάω πρόσωπο με πρόσωπο για να σας ξεκαθαρίσω την αλήθεια από το ψέμα και τι έχουν στήσει για το μέλλον όλων μας. Θα ήθελα να καταφέρω να μη χρειαστεί να χρηματοδοτηθουμε από κανέναν μεγάλο φορέα η σπόνσορα, θα ήθελα να μπορέσουμε μόνοι μας όλοι μαζί από το υστέρημά μας να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις υγιείς βάσεις ώστε η πολιτική μας ιδεολογια να παραμείνει πάντα αδέσμευτη με μόνο στόχο και σκοπό το συμφέρον και την προστασία της πατρίδας.
Η απόφαση είναι αμετάκλητη όπως είναι και οι εχθροί της χώρας. Αυτή τη στιγμή πρέπει όλοι τώρα να σηκωθείτε και να δείξετε στα ζωγραφιστά χαρτάκια του κάθε Σόρρος ότι είναι ανέφικτο να γονατίσουν μία χώρα σαν την Ελλάδα. Σας περιμένω όλους να ξεκινήσουμε το κίνημα Ελευθερία.
Σημερα το βραδυ περιμενω 400 ετοιμους Ελληνες για να σηκωσουν στους ωμους τους το καθηκον 10.000.000 Ελληνων , περιμενω εσενα που για δεκα χρονια φροντισα να σου δειξω πισω απο την κουρτινα για να εισαι ετοιμος την στιγμη που πρεπει…Και αυτη η στιγμη ειναι ΤΩΡΑ !
Διαμοιραστε το καλεσμα μου ..
katohika@gmail.com
Stranger…