Τετάρτη, Ιουνίου 19

Δολοφόνοι επ αμοιβής η Ο.Υ.Α , μισθοφόροι , κρυφό τάγμα πατριωτών ; Ποιοι είναι, από που χρηματοδοτούνται και γιατί επιμένουν ;

Η πρόσφατη ιστορία έχει καταγράψει ένα απόρρητο τάγμα, καλά κρυμμένο μέσα στις ειδικές δυνάμεις και -στα χαρτιά τουλάχιστον- έτοιμο να επέμβει για να προλάβει τον «κόκκινο» κίνδυνο. Ο οπλισμός του ήταν χωμένος σε κορφοβούνια ανά την Ελλάδα, όπου και εκπαιδεύονταν οι μαχητές του, συνήθως από ειδικές δυνάμεις .Ο μυστικός αυτός ελληνικός στρατός της ακροδεξιάς,
η διαβόητη «Κόκκινη Προβιά» ήταν το παραστρατιωτικό τάγμα των χουντοβασιλικών που χρηματοδοτούσε η CIA για τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»
Μήπως η Ο.Υ.Α ή αλλιώς Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης , είναι μια από τα ίδια αφού η ιστορία επαναλαμβάνεται ;
Εάν ναι , ποιοι τους χρηματοδοτούν και γιατί ;
Με όσα που έχουμε δει πάντως , τίποτα δεν αποκλείεται . Μασόνοι και μασονικές απόκρυφες στοές , τάγματα θανάτου χρυσαυγιτών , επαγγελματίες δολοφόνοι και συμβόλαια θανάτου , μέχρι οργανωμένους χούλιγκαν και ομάδες μπαχαλάκηδων και τόσα άλλα .
Ζούμε την εποχή των παρακρατικών και των εγκληματικών οργανώσεων
Βλέποντας κανείς επιδερμικά τα θέματα που καταπιάνονται βγάζει αρχικά το συμπέρασμα ότι είναι 2-3 άτομα που πάσχουν από ομαδική μεγαλομανία , και πάντως χρίζουν ψυχιατρικής , ειδικά διαβάζοντας το άρθρο τους με το οποίο απειλούν τον Ερντογάν λέγοντας « θα σε είχαμε σκοτώσει 100 φορές εάν δεν καταγόσουν από έλληνες » θυμίζοντας μισθοφόρους.
Με μια ποιο προσεκτική όμως ματιά , βλέπεις τις γνώσεις που έχουν σε πολλά θέματα και τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν , και το εκπληκτικό , πολλά από αυτά που προαναγγέλλουν γίνονται , όπως η πολιτική ταραχή στην Αλβανία , η διαμάχη στα Σκόπια , η δράση παραστρατιωτικών στον Έβρο , η ήττα που προδιαγράφεται του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη , ενώ τώρα , άκουσον – άκουσον προανήγγειλαν την είσοδο της Κύπρου στο ΝΑΤΟ , την έξοδο της Τουρκίας και το εκπληκτικό , τη λύση του Κυπριακού.
Πάντως , περισσότερο για στρατιωτικούς τους κόβω , παρά αστυνομικούς
Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι , κανένα από τα sites που ρώτησα και που κάθε τόσο αναφέρουν άρθρα τους – υπάρχουν κυρίως στο διαδίκτυο πολλά χρόνια , επίσης αξιοσημείωτο- δεν έχει , ούτε είχε κάποια συναλλαγή μαζί τους , δεν πήραν ποτέ χρήματα δηλαδή και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι . Επίσης παλιός μου φίλος που ήταν στο ηλεκτρονικό έγκλημα , μου είπε ότι τα e-mails τους , στέλνονται συνήθως από Νοτιοανατολική Αττική , Κρήτη και μερικά από την περιοχή των Αχαρνών , χωρίς βέβαια τούτο να είναι προσδιοριστικό αφού , ο οποιοσδήποτε μπορεί από οπουδήποτε να στείλει e-mail και όχι απαραίτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται.
Σαν ανήσυχος και ενεργός πολίτης σας λέω :
Εμφανιστείτε αλλιώς με την προπαγάνδα τους και την συκοφαντία θα σας φιμώσουν . Πολλά sites και εφημερίδες ¨πιάστηκαν ¨ και σταμάτησαν να αναφέρουν άρθρα σας γιατί κάποιοι έσπευσαν να τους εκμυστηρευτούν τάχα ότι είστε συνδικαλιστές , ομάδα κάποιου ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ , ομάδα απόστρατων , παραστρατιωτικοί και άλλα τέτοια , προκειμένου να σας αποδημήσουν
Εμφανιστείτε και θα είμαστε μαζί σας και πάντως απαντήστε στα δεκάδες e-mails που σας στέλνουμε
Β. Άγγελος , Καστοριά , τηλ 2467 0838../.. ( τα 2 τελευταία ψηφία βρίσκονται στο e-mail που σας έστειλα )
 triklopodia.gr