Σάββατο, Ιουλίου 6

ΠΑΜΕ ΣΕ «ΜΟΥΦΑ» ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ «ΕΙΔΙΚΩΝ» ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες.
Τα πράγματα στην χώρα έχουν πάρει πολύ άσχημη και επικίνδυνη τροπή και ο λόγος είναι, ο παράνομος τρόπος που κυβερνάται η χώρα, από αυτήν την συμμορία της πολιτικής αλητείας, που καταπάτησε Δημοψήφισμα και πρόδοσε την Μακεδονία, αλλά τώρα φόρεσε « γραβάτα» και πάει λέει σε «Δημοκρατικές» εκλογές.


Όλο το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας, είναι ένας τεράστιος βόθρος διαπλοκής και προδοσίας, που κάποια στιγμή θα σκάσει και αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο.

Στην χώρα τα πάντα κατέρρευσαν με την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του Δημοψηφίσματος μετα τον Ιούλιο του 2015, που έγινε τότε και με την συνεργασία της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη, που παρουσιάζονται τώρα για ..... «σωτήρες».

Μία Κυβέρνηση που έχει πέσει εδώ και καιρό και κυβερνάνε χωρίς πλειοψηφία, με την στήριξη του προδοτικού πολιτικού μας συστήματος.

Υπάρχει δηλαδή σοβαρός και λογικός Έλληνας, που να πιστεύει πως αυτή η σάπια ψευτο-Δημοκρατία, θα έκανε καθαρές και ανόθευτες εκλογές σεβόμενη την ψήφο του λαού; Είδαμε πως σεβάστηκαν την ψήφο του λαού στο Δημοψήφισμα και είδαμε πως σεβάστηκαν τα εκατομμύρια του λαού που φώναζε «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και «ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ».

Ένας σκέτος φασισμός είναι που τον ονομάζουν «Δημοκρατία». Τις εκλογές λοιπόν δεν τις κάνουν επειδή σέβονται τον λαό. Οπότε γιατί τις κάνουν;

Με δεδομένο πως τα αποτελέσματα τα βγάζει η Εβραϊκή “singular logic” χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης από ΚΑΝΕΝΑΝ, μία πρώτη σκέψη είναι πως θα παρουσιάσουν αποτελέσματα που θα βγάζουν πρώτο το ΣΥΡΙΖΑ και άντε μετά να αποδείξεις εσύ, ότι δεν ψήφισες την αλητοπαρέα των Φασιστών.

Γιατί το λέω αυτό;

Γιατί αυτό που θέλουν οι Γερμανοί της Τρόικας και οι Αμερικάνοι του ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ» ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Εκτός αν την Τρόικα και το ΔΝΤ τα έχετε ξεχάσει, αφού σας παραμύθιασαν πως τώρα.... δεν υπάρχουν , γιατί «βγήκαμε από τα μνημόνια» και τώρα έχουμε ..... «ανάπτυξη». Λοιπόν Πηγαίνετε σε ένα Νοσοκομείο να δείτε την «ανάπτυξη». Εκεί θα δείτε την αλήθεια της «ανάπτυξης» και θα καταλάβετε που βρίσκεται η χώρα.
Η Τρόικα λοιπόν και το ΔΝΤ θέλουν τους «αριστερούς» ΦΑΣΙΣΤΕΣ στην εξουσία.
Διότι οι επιθέσεις κατά της πίστεως και της πατρίδος θα μπουν στην τελική ευθεία. Και με την έκδοση της ηλεκτρονικής κάρτας και με τον διαχωρισμό κράτους Εκκλησίας γιατί έτσι θα μπορέσουν να την ξεκόψουν και να την χτυπήσουν την Εκκλησία. Και με τα εθνικά θέματα της «Αυτόνομης Θράκης» και με την προπαγάνδα της «Ανεξάρτητης Κρήτης».
Γι’ αυτό θέλουν στην Κυβέρνηση τους προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί δεν έχουν αναστολές και είναι εκ συνειδήσεως απάτριδες και Χριστιανομάχοι.

Αλλά το κυριότερο, είναι πως αυτοί οι «αριστεροί» δεν έχουν χρωματιστεί στο παρελθόν ως ΦΑΣΙΣΤΕΣ και παρουσιάζονται ως «αντιφασίστες». Οπότε αυτοί, μπόρεσαν να περάσουν τις ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ πρακτικές. Και της ανατροπής του Δημοψηφίσματος και την προδοσία της Μακεδονίας, χωρίς ο λαός να επαναστατήσει και να τους κόψει τα κεφάλια.

Αυτά δεν θα μπορούσε να τα περάσει μία Κυβέρνηση «ΔΕΞΙΑΣ» που είναι λίγο πολύ ταυτισμένη με τον ΦΑΣΙΣΜΟ, γιατί θα είχαν «επαναστατήσει» οι σημερινοί «αριστεροί» ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Οπότε και με λίγα λόγια, αυτά που έχουν στο σχέδιο για την Ελλάδα τον επόμενο χρόνο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η «ΔΕΞΙΑ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Και το βασικό θέμα που καίει τους απανταχού ανθέλληνες, δεν είναι τα οικονομικά, που έρχονται και παρέρχονται, αλλά είναι η επίθεση κατά της Εθνικής κυριαρχίας και η επίθεση στην Εκκλησία με την αρπαγή της Εκκλησιαστικής περιουσίας. Και αυτά δεν περνάνε με ... «ΔΕΞΙΑ» Κυβέρνηση.

..................................................................................................................................................

Αυτές λοιπόν ο εκλογές που προκήρυξε ο «αριστερός» ΦΑΣΙΣΜΟΣ, είναι «μούφα» και κρύβουν δόλο.

Καταρχήν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ακόμα από Κυβέρνηση. Και πάμε σε Εθνικές «εκλογές» με την Κυβέρνηση των απάτριδων και των Χριστανομάχων.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ.

Αν για ...«κάποιο λόγο» ... δεν γίνουν οι εκλογές, ΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μέχρι να προκηρύξουν άλλες;

Κυβέρνηση θα συνεχίσει να είναι, Ο «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ» ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ανθελλήνων του ΣΥΡΙΖΑ.

....................................................................................................................................................

Αυτές οι εκλογές λοιπόν κρύβουν κάποιο δόλο και ΔΕΝ προκηρύχθηκαν για να προκύψει νέα κυβέρνηση. Διότι όπως εξηγήσαμε, με την «ΔΕΞΙΑ» δεν μπορεί να προχωρήσει ο «Διαμελισμός» της Ελλάδος, ούτε η Επίθεση στην Εκκλησία.

Το να παρουσιάσει η “singular logic”, τόσο νοθευμένο αποτέλεσμα και τον μονοψήφιο αριθμό του Συριζα, να τον μετατρέψει σε ένα 30% για να κάνει πάλι κάποια Κυβέρνηση με πατερίτσες «Φώφης», και διάφορους άλλους «προοδευτικούς» προδότες, το θεωρώ πολύ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ακόμα και για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Οπότε αυτές οι εκλογές για «κάποιο λόγο» ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Ή για «κάποιο λόγο» θα ακυρωθούν. Ή δεν θα μπορούν να βγάλουν κάποιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Και έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ οι απάτριδες και οι Χριστιανομάχοι του «αριστερού» φασισμού.

Όσο και αν προσπάθησα να μάθω περισσότερα για το ποιος θα είναι αυτός ο λόγος, που δεν θα γίνουν οι εκλογές, έπεφτα σε τοίχους. Μάλλον δεν γνώριζαν και οι ίδιοι ακριβώς τον λόγο. Γνώριζαν όμως πως αυτές οι εκλογές είναι «μαϊμού» και δεν γίνονται για να βγάλουν άλλη Κυβέρνηση,

..................................................................................................................................................

Υπάρχει βέβαια και άλλο ένα «μικρό θεματάκι» σε όλη αυτήν την επιχειρούμενη μεθόδευση των «εκλογών» και αυτό έχει να κάνει με την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».

Η επιμονή και η βιασύνη του Τσιπράκου να αλλάξει τις κεφαλές της Δικαιοσύνης, βάζοντας ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ανθρώπους, μας παραξένεψε και αρχίσαμε να ψάχνουμε και να ρωτάμε, για να μπορέσουμε να ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ αυτές τις αλλαγές, με την επιχειρούμενη μεθόδευση των «εκλογών».

Επίσης θέλαμε να δούμε, αν αυτή η ΑΡΝΗΣΗ του προέδρου της Δημοκρατίας να υπογράψει, ήταν εικονική, για να δείξει πως κάνει τον «δύσκολο» πριν υπογράψει, ή ήταν αληθινή.

Διότι μέχρι τώρα ο Τσιπράκος τον σέρνει τον πρόεδρο σαν «καλό σκυλάκι» και τον έχει βάλει να υπογράψει και την παράνομη αλλαγή του Δημοψηφίσματος και την παράνομη «συμφωνία των Πρεσπών».

Εδώ τώρα στην αλλαγή των εισαγγελέων θα τον έπιανε το .... πατριωτικό του;

Έτσι αρχίσαμε να ψάχνουμε και να ρωτάμε πολλούς, διότι πολλά πράγματα δεν «κόλλαγαν».

Πρώτον δεν «κόλλαγε» η 7 ΙΟΥΛΙΟΥ για ημέρα εκλογών. (υπάρχει μία φράση στον πολιτικό χώρο που λέει: «ποτέ εκλογές μέσα στα μπάνια του λαού»)

Δεύτερον όλοι στον Συριζα γνωρίζουν από κρυφές δημοσκοπήσεις, ότι τα ποσοστά τους έχουν πέσει σε μονοψήφιο αριθμό, οπότε θα έπρεπε να περιμένει λίγο ο Τσιπράκος και να μην βιάζεται, αφού είχε περιθώριο μέχρι και το τέλος Σεπτέμβρη, για να συμμαζέψει την διαφορά. Αυτός προανήγγειλε τις εκλογές αμέσως, σε λάθος ημερομηνία, και σαν να λέμε: «θα πάμε εκδρομή». Αυτό έδειχνε υπερβολική σιγουριά, ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.

Έτσι καταλάβαμε πως κάτι «ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ» παίζεται με αυτές τις «εκλογές» και αρχίσαμε να ψάχνουμε, κοιτώντας όμως προς άλλες κατευθύνσεις, γιατί καταλάβαμε πως οι «εκλογές» είναι το πυροτέχνημα που θέλει να σου τραβήξει αλλού την προσοχή.

...........................................................................................................................................

Η λύση, για να καταλάβουμε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ «ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ» με αυτήν την μεθόδευση των ψευτο-εκλογών, έδειχνε να είναι η ΒΙΑΣΥΝΗ του Τσιπράκου να ΑΛΛΑΞΕΙ τους Γενικούς Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και εκεί εστιάσαμε την έρευνα.

Το ερευνήσαμε και ρωτήσαμε πολλούς. Εκ πρώτης όψεως δεν φαινόταν να μπορεί να αλλάξει κάτι, που θα διευκόλυνε το αποτέλεσμα των «εκλογών» να φανεί υπέρ του Συριζα. Δεν μπορούσαμε να το συνδέσουμε, γιατί πάλι προσπαθούσαμε να το συνδέσουμε με τις «εκλογές».

Την απάντηση μας την έδωσε κάποιος από το περιβάλλον του Τσιπράκου και μας την έδωσε σε μορφή «γρίφου», νομίζοντας ότι θα μας δούλευε.

Ψάξε να βρεις μου είπε, που και πότε ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ο ανώτατος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ της χώρας με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και θα καταλάβεις.
Το ψάξαμε πολύ, διότι νόμιζα πως μόνο ένας πολίτης, μπορούσε να διατάξει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και αυτός ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αυτό όμως είναι που θέλουν τώρα να αλλάξει, μαζί με την αλλαγή των ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

Θέλουν να δώσουν με παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο, αυτήν την αρμοδιότητα του προέδρου της Δημοκρατίας, στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ του Κράτους και αυτός με την σειρά του, στους κατά τόπους Γενικούς Εισαγγελείς.

Γι’ αυτό δεν υπογράφει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατί θίγονται δικές του αρμοδιότητες και υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο ο ρόλος του.

Αλλά δεν τα ..... σηκώνει αυτό ο Τσιπράκος.

Εδώ βρε του λέει υπόγραψες το πιο αντισυνταγματικό στον κόσμο, και άλλαξες το «ΟΧΙ» του λαού σε «ΝΑΙ» και υπόγραψες και την παραχάραξη της Ιστορίας της Μακεδονίας και εδώ μου κάνεις τον «δύσκολο»;;

...........................................................................................................................................

Πρέπει όμως τώρα να δούμε, γιατί έβαλαν μέσα στον νόμο την παραχώρηση αυτής της αρμοδιότητας του προέδρου στους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ και ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ θα έχει αυτό για την Ελλάδα..

...........................................................................................................................................

Οι σοβαροί και οι λογικοί Έλληνες γνωρίζουμε πλέον πως αυτά τα πιόνια που βρίσκονται στην εξουσία, δεν προσπαθούν να μας «σώσουν» αλλά προσπαθούν να διαλύσουν την χώρα και να της φέρουν ει δυνατόν, μη αναστρέψιμη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ένα από τα σχέδια καταστροφής της χώρας, ξέρουμε πως είναι η επίθεση των Ισλαμιστών της Τζιχάντ, που χρόνια τώρα τους φέρνουν στην Ελλάδα οι Ισραηλινές και οι Τούρκικες Μ.Κ.Ο. και αυτά έχουν γίνει γνωστά σε όλους μας όπως και στην ΕΥΠ, εδώ και χρόνια. Και δεν έχει σταματήσει λεπτό η εισαγωγή τους άσχετα με το αν τα ΜΜΕ έχουν πάψει να ασχολούνται και να το προβάλλουν.

Όποιος θυμάται, τον Απρίλιο του 2017 πριν το Πάσχα, υπήρχε σχέδιο επίθεσης των Ισλαμιστών και μας είχε ειδοποιήσει περί αυτού και η επίσημη Ρωσία διά στόματος Πούτιν, που δημοσιεύθηκε και στον τύπο.



Το σχέδιο προέβλεπε ότι αυτή η σύρραξη θα ξεκίναγε από το Βοτανικό και θα την ξεκίναγαν Έλληνες προβοκάτορες, που ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές θα σκότωναν κάποιους ισλαμιστές μπροστά στον ιερό Ναό του αγίου Σάββα, επί της Ιεράς οδού.

Αφού με πληροφόρησαν περί αυτού του σχεδίου, έγραψα τότε πρίν την Μεγάλη Εβδομάδα, όλο αυτό το σχέδιο που ετοίμαζαν οι προβοκάτορες του παρακράτους, εν γνώσει της διχασμένης ΕΥΠ.

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ» ΚΑΙ …. «ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ».


Αφού δημοσίευσα λοιπόν τι είχαν σκοπό να κάνουν, φυσικά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ και ως «διά μαγείας», η υπόθεση του Βοτανικού με το προκάτ «Τέμενος» και τις διάφορες «αντιδράσεις» των προβοκατόρων ΕΠΑΨΑΝ, ΣΩΠΑΣΑΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... αφού όλα είχαν γίνει για να προκαλέσουν την σύρραξη και το σχέδιο πήγε "στράφη"...

Τώρα τελευταία βλέπω πως άρχισαν πάλι να ανακινούν αυτό το θέμα και να δημοσιεύουν «αντιδράσεις» οι προβοκάτορες του παρακράτους και αυτό δείχνει πως αναζοπυρώνουν την σύρραξη Ελλήνων –Ισλαμιστών στο Βοτανικό.

...........................................................................................................................................

Για να δούμε όμως που εμπλέκεται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ και τι θέλει να κάνει ο Τσιπράκος με την μεταφορά της αρμοδιότητας του προέδρου στον ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Αν οι προβοκάτορες δημιουργήσουν σύρραξη με τους Ισλαμιστές στο Βοτανικό και δεχθεί η χώρα ένοπλη επίθεση από βαριά οπλισμένους Ισλαμιστές της Τζιχάντ, που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τις Αστυνομικές δυνάμεις, για να επέμβει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Της ΧΩΡΑΣ, χρειάζεται να τον διατάξει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και όχι ο αρχηγός του στρατού. Έτσι είναι μέχρι τώρα.

Ο Τσιπράκος και οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν με τον νέο νόμο, να πάρουν αυτήν την αρμοδιότητα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να την δώσουν στους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Διότι στις Εισαγγελίες, βάζεις όποιον προδότη θέλεις, για να μην δώσει διαταγή στον στρατό να επέμβει. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας όμως, ότι και να είναι, δεν μπορεί να κάνει πως δεν βλέπει και ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.

Οπότε να ξέρετε πως οι εκλογές είναι «μούφα» και «πυροτέχνημα», που ή δεν θα γίνουν, ή και να γίνουν δεν θα αλλάξει τίποτα, ενώ αυτήν την στιγμή όλο το σχέδιο των ανθελλήνων «παίζεται» στην μεταφορά αυτής της αρμοδιότητας του προέδρου προς τους Εισαγγελείς, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ο Ελληνικός Στρατός και να μην αντιδράσει, την στιγμή που θα δεχθούμε την εσωτερική επίθεση.

Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε. Δεν τους ταΐζουν και τους ντύνουν τσάμπα τους Ισλαμο-πίθικους τόσα χρόνια . Την ώρα περιμένουν. Και αφού καίγονται τώρα για τους Εισαγγελείς και αναζωπυρώνουν και το Βοτανικό, τώρα το ετοίμαζαν και μπορεί και πριν τις εκλογές, αλλά τους τα χάλασε λίγο και ο πρόεδρος, που ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΑΜΕΣΩΣ όπως θα περίμεναν.

...........................................................................................................................................

Αλήθεια, περίμενε κανείς από αυτή την αλητοπαρέα του Συριζα, που δεν είναι ούτε Έλληνες ούτε Πατριώτες, που είναι Φασίστες, είναι απάτριδες, είναι πολέμιοι του Χριστού και της Ορθόδοξης πίστης μας, είναι Τουρκόφιλοι, γέμισαν την χώρα Ισλαμιστές, είναι προδότες της Μακεδονίας , περίμενε κανείς από αυτούς κάτι καλό;

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ μεθοδεύουν τα αλητόπαιδα, όχι «εκλογές».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, σαφώς μας έχει δείξει πως είναι ένα πιόνι, που υπογράφει ότι του βάλουν μπροστά του και δεν καταλαβαίνει ούτε Σύνταγμα ούτε πατρίδα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, επειδή ξέρει ότι θα υπογράψει μία πιθανή ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ δεν θέλει σε αυτό να έχει συμμετοχή.

Βέβαια όπως καταλαβαίνετε αφού τώρα όλα τους τα σχέδια παρουσιάστηκαν «ΕΝ ΔΗΜΩ», όλοι οι προδότες και όλη η αλητοπαρέα του Συριζα, θα έχουν πάθει κάποιο «μικρό ταράκουλο», γιατί αυτοί τα γνωρίζουν αυτά που έγραψα.

Μόνο που «κελάηδησαν» κάποια «πουλάκια» και τώρα τα γνωρίζετε και εσείς οι Έλληνες. Για να δω λοιπόν τι θα κάνουν τώρα με το «πυροτέχνημα» των «εκλογών», γιατί αυτά που σχεδίαζαν είναι πλέον ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Και δυστυχώς γι’ αυτούς, έγιναν και οι ίδιοι ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ.



Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Giannis_lamporopoulos@yahoo.com



Υ.Γ. Στο φύλαγα βρε αλητάκο για να γελάσουμε. Και εμείς οι Έλληνες γελάμε τελευταίοι. Εσύ τώρα μάλλον δεν θα γελάς αλλά θα ρίξεις κλάμα. Τώρα αν προβάρεις καμία γραβάτα βάλε ΜΑΥΡΗ. Γιατί όπως θα κατάλαβες έγινες ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ για τα αφεντικά σου, γιατί «κελάηδησες» εκεί που δεν έπρεπε. Εγώ που σε βλέπω εχθρό της πατρίδας μου, μπορεί να σε λυπόμουνα. Οι «φίλοι» σου δεν θα σε λυπηθούν.



Υ.Γ.2 Βρε Κούλη γιατί παραμυθιάζεις τον κόσμο με τις ιστορίες της .... «αυτοδυναμίας»; Αφού ξέρεις όπως ξέρουμε όλοι, πως η χώρα είναι μία ΒΟΜΒΑ και αυτήν την ΒΟΜΒΑ δεν θέλεις να την πάρεις στα χέρια σου. Που πας ρε Κούλη ξυπόλυτος στ’ αγκάθια ... Άκου λέει ....... «Εθνικές εκλογές»...... Τώρα όμως έρχεται η ώρα της αλήθειας. Τώρα να δω που θα κρυφτείτε όλοι σας.