Τρίτη, Ιουλίου 9

Η ΠΙΟ ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνέβη μια μέρα πριν από τις βουλευτικές εκλογές 2019. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με ενωτικό και πανεθνικό μήνυμα χθες προς όλους τους Έλληνες, τους ζητάει να πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν, προκειμένου να συντριβεί ο Τσίπρας. Μέχρι εκεί την έφθασαν τη δουλειά οι ξεφτυλισμένοι συριζαίοι, ό,τι πιο ντροπιαστικό στο όνομα της αριστεράς. Να εμφανίζεται ο Μαρινάκης υπεράνω κομμάτων και να λανσάρει πολιτικό πολιτισμό και κομματική ηθική.
Ο απερχόμενος Τσίπρας που πόνταρε κομματικά στο ναρκοπαπόρι ''Noor 1'' και στο γεγονός ότι ο εφοπλιστής μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν υπόδικος για στημένα ματς, για αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα κ.α., διότι δεν είχε να επιδείξει κυβερνητικό έργο, κατάφερε να ''ηρωοποιήσει'' τον κουμπάρο της Ντόρας Μπακογιάννη.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη, η πιο βαρειά ήττα που ''σκόραραν'' τα νούμερα του Σύριζα. Να χαρακτηρίζουν ''υπόδικο'' για χοντρά ποινικά αδικήματα τον και εκδότη Μαρινάκη και από τη μια αυτός να μη μπαίνει ούτε μια μέρα φυλακή από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και από την άλλη οι πολίτες να μη θέλουν πια καμιά βοήθεια από το θίασο του Μαξίμου. 
Τι άλλο πιο προσβλητικό για το ανέκδοτο ''πρώτη φορά αριστερά'' από το ότι ένας επιχειρηματίας, με δημόσιο λόγο ως εθνικός ηγέτης, απευθύνεται στον ελληνικό λαό. Να, οι πρώτες αράδες του ''διαγγέλματος'' Μαρινάκη:  ''Σήμερα, οι Έλληνες οφείλουμε να τιμήσουμε το ύψιστο δικαίωμά μας ως πολίτες. Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας και επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από το σημερινό κάλεσμα της Δημοκρατίας. Η χώρα μας εισέρχεται από αύριο σε μια νέα εποχή...'' μπλα μπλα μπλα. 
 apodytiriakias.gr