ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ NA ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ;

Της Λέττας Καλαμαρά

Βομβαρδισμός δημοσιευμάτων από εχθές για τον νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης που οφείλει να ελέγχει την ΕΥΠ, το Ρουβίκωνα, το Λιμενικό και τους παράνομους μετανάστες για τον απόμαχο
πολιτικό Χρυσοχοϊδη, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού της εθνικής συμφοράς Σημίτη. Αν μετά από 10 χρόνια Μνημόνια επιστρέφουμε στους ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ασφαλώς θα πρόκειται γαι μία κοροϊδία του ελληνικού λαού που ψήφισε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον κυβερνήσει το βαθύ και καταδικασμένο πολιτικά ΠΑΣΟΚ. Ένα τέτοιο πολιτικό ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αποδεκνύει απλά τον έλεγχό του από παράκεντρα εξουσίας και τη θνησιγενή κυβερνητική πολιτική του.

Χωρίς δημοκρατικό έλεγχο από εκλεγμένο Υπουργό στα ευαίσθητα θέματα πληροφοριών ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ένα έρμαιο επιλεγμένης πληροφόρησης. Είναι απορία  πώς  το αριστερό χέρι του Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής της ΕΥΠ κ.Ρουμπάτης βρίσκεται ακόμα στη θέση του. Για να ενημερώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαντάζει απίθανο. Έπρεπε να αντικατασταθεί εχθές.

Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η απεγνωσμένη προσπάθεια δημοκρατικού διαχωρισμού της νομοθετικής από την εκτελεστική εξουσία. Ενώ η εξουσία στη δημοκρατία πηγάζει από το λαό και την ψήφο του το βαθύ Κράτος της Ελλάδας ολιγαρχών και λαθρεμπόρων πιέζει ασυφυκτικά στο διορισμό Υπουργών από ξένα παράκεντρα εξουσίας με τη σιωπηρή αποδοχή των Πρωθυπουργών. Το έκανε με τον Αλέξη Τσίπρα θέλει να το συνεχίσει.

Ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει το λάθος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν να είναι αργά. Χρειαζόμαστε δημοκρατία των άξιων και όχι αριστοκρατία σκοτεινών σαλονιών.

Έλεος πια, κύριε Μητσοτάκη...


https://thedayaftergr.blogspot.com/2019/07/na.html