Παρασκευή, Ιουλίου 26

Αρκετά με τη διαστρέβλωση της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας! Ποια «αποκατάσταση της δημοκρατίας» κι από ποιόν «εθνάρχη»;

Αρκετά με τον καθωσπρεπισμό των δήθεν «εκσυγχρονιστών», «αριστερών μεταρρυθμιστών» αβανταδόρων του νεοφιλελευθερισμού, μνημονιακών Μερκελιστών!

Τον Ιούλη του 1974 έγινε «Αλλαγή ΑμερικανοΝΑΤΟϊκής φρουράς στον τόπο μας», όπως με σαφήνεια προσδιόρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου!

41 χρόνια από την Αλλαγή Φρουράς στην Ελλάδα, η κυρίαρχη ιδεολογία -με την πλήρη κάλυψη και στράτευση του λεγόμενου «εκσυγχρονισμού»- επιχειρεί να «αγιοποιήσει» τον...
άνθρωπο που επέλεξαν οι Αμερικανοί για τη συνέχιση της κυριαρχίας τους στην Ελλάδα. Μια ιστορική διαστρέβλωση και δυστυχώς με την ανοχή και συμπαράσταση ενός μεγάλου τμήματος της αριστεράς. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο τα σχολικά βιβλία θα μιλούν πράγματι για «εθνάρχη» Καραμανλή. Ο εκλεκτός των Αμερικανών το 1974, ο άνθρωπός τους μαζί με τη Φρειδερίκη, ο εφιάλτης της βίας και νοθείας, εμφανίζεται σήμερα ως εθνάρχης… Ας τελειώνουν κι οι ξεπλυμένοι ψευτοπροοδευτικοί με την «άφεση αμαρτιών» στον κύριο εκπρόσωπο των Αμερικανών στην Ελλάδα! Ας διατηρήσουμε το δικαίωμα στη μνήμη!

Ας μην επιτρέψουμε τη διαστρέβλωση της ιστορίας!

«Η κοινωνική ζωή, στην ουσία, είναι πρακτική.
Κάθε μυστήριο, που πάει ν’ αποπλανήσει
τη θεωρία προς το μυστικισμό,
βρίσκει την ορθολογική λύση στην ανθρώπινη πράξη
και στην κατανόηση της πράξης αυτής
»
Καρλ Μαρξ
Θέσεις για το Φόυερμπαχ
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com