Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη

Συντετριμμένος ο σύζυγος της βιολόγου που δολοφονήθηκε στην Κρήτη
Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της ο σύζυγος και τα παιδιά της ήρθαν στην Κρήτη αναμένοντας να βρουν ζωντανό τον άνθρωπό τους.

Όταν εντοπίστηκε η σορός και αποφάσισαν να φύγουν, ενώ οι Αρχές τους είπαν να διορίσουν δικηγόρο ή τεχνικό σύμβουλο, δήλωσαν βλέποντας την πορεία των ερευνών, πως έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ, πως δεν θα κάνουν κάτι σ' αυτήν τη φάση και το μόνο που θέλουν είναι μια καθημερινή ενημέρωση.
Ο επικεφαλής των ερευνών συνήθιζε κάθε μέρα να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο της 60χρονης και να τον ενημερώνει για την πορεία των ερευνών και τις εξελίξεις.
Το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε χθες το απόγευμα όταν ο επικεφαλής των ερευνών ενημέρωσε τον σύζυγο της Σούζαν Ίτον ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της τον δράστη και πως αυτός έχει ομολογήσει.
Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες . Ρώτησε ποιος είναι και το κίνητρό του. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Όταν πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του είχε βιαστεί τότε ξέσπασε σε λυγμούς και παρέδωσε το ακουστικό στην αδερφή του θύματος.
Με πληροφορίες από cretalive.gr