Τετάρτη, Ιουλίου 17

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΝΕΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ – ΒΙΑΣΤΗ! ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. «ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ» Ο ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ SUZANNE EATON – ΌΛΗ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ. Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ…

kriti
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, στη Κρήτη.
Ο 27χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.
Ο νεαρός άνδρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής.

Η άτυχη γυναίκα το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου πήγε για το καθιερωμένο της περπάτημα, χωρίς να περιμένει ότι θα της συμβεί κάτι κακό. Βρέθηκε, όμως, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή.
Από το ίδιο σημείο πέρασε την ίδια ώρα με το αυτοκίνητό του και ο 27χρονος αγρότης. Όπως ομολόγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς, το κίνητρό του ήταν η σεξουαλική κακοποίηση της γυναίκας. Αφού τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει, τη μετέφερε στο παλιό πολυβολείο των Γερμανών στο Μάλεμε, τη βίασε και μετά την πέταξε από άνοιγμα της σπηλιάς, που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 φέρεται να είπε στους αστυνομικούς:
«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο».
Σύμφωνα με την ομολογία του, ο 27χρονος μετά από τη δολοφονία της γυναίκας καθάρισε σχολαστικά το πορτ μπαγκάζ και προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν την αστυνομία σε εκείνον όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Από το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της γυναίκας ελήφθησαν ίχνη, πιθανόν αίματος, ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη από λάστιχα αυτοκινήτου που οδήγησαν τελικά στον 27χρονο.
Μετά τη σύλληψή του οι αρχές ερεύνησαν το αυτοκίνητό του, στο οποίο βρέθηκαν διάφορα στοιχεία που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπως επίσης ρούχα του συλληφθέντα και άλλα πειστήρια.
Ο 27χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών.
Ολονύχτια ανάκριση για να «σπάσει» ο δράστης
Η ανάκριση του 27χρονου κράτησε ολόκληρη την νύχτα. Μετά από πολλές πιέσεις των αστυνομικών «έσπασε» και ομολόγησε.
Ο νεαρός σε ερώτηση των αστυνομικών, γιατί σκότωσε την άτυχη γυναίκα, φέρεται να είπε πως «όποιος και να βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά [του], θα έκανε το ίδιο».
Το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος, γιος ιερέα και πατέρας δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να δώσει αίμα και υλικό DNA, ώστε να γίνει ταυτοποίηση γενετικού υλικού που θα ρίξει φως στα σενάρια περί βιασμού της άτυχης γυναίκας.
Μέχρι τις 11:00 το πρωί, μάλιστα, κανένας δικηγόρος των Χανίων δεν είχε δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του συλληφθέντα.
«Ναι εγώ το έκανα»
Ο 27χρονος φέρεται να ομολόγησε στη σύζυγό του ότι εκείνος είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της άτυχης βιολόγου.
«Ναι το έκανα», φέρεται να είπε στη μητέρα των παιδιών του, η οποία σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της σε κατάσταση σοκ και συνεχώς κλαίει.
«Ξεναγήσεις» στη σπηλιά που πέταξε το πτώμα
Σκιαγραφώντας το προφίλ του δράστη, οι αρχές είχαν δει πως επρόκειτο για κάποιον που γνώριζε την περιοχή σαν την παλάμη του. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως ο 27χρονος αγρότης , ο οποίος δήλωνε λάτρης της φύσης, μαζί με τη γυναίκα και τον αδελφό του, είχαν… εξερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή τις δαιδαλώδεις στοές, που τρία χρόνια μετά θα γίνονταν ο τάφος της Σούζαν Ίτον.
Πολλά από το βίντεο που «έπαιζαν» τις τελευταίες μέρες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήταν τα… δικά του οδοιπορικά, τα οποία στη συνέχεια ανέβαζε στο You Tube. Τραγική ειρωνεία πως ο μικρότερος αδελφός του το είχε επισημάνει με…καμάρι στο facebook.
kriti 1 kriti 2
Ερευνώνται δύο ακόμα περίεργες επιθέσεις εναντίον γυναικών
Ο νεαρός αγρότης, γιος παπά και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος στα social media παρουσιαζόταν ως φυσιοδίφης, εφευρέτης και «δόκιμος»… μοναχός Σαολίν βρέθηκε την Τρίτη ενώπιον του εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.
Η αστυνομία ωστόσο συνεχίζει τις έρευνες, καθώς τα στόματα αρχίζουν και ανοίγουν. Έτσι δύο γυναίκες ανέφεραν στις αρχές πως ένα λευκό αυτοκίνητο, παρόμοιο με αυτό του φερόμενου ως δράστης της Αμερικανίδας βιολόγου, αποπειράθηκε να τις χτυπήσει και τις κυνηγούσε.
Μάλιστα η μία από αυτές, με καταγωγή από τη Λιθουανία, ανέφερε πως η επίθεση έγινε την ώρα που έκανε τζόκινγκ, όπως ακριβώς και η Suzanne Eaton.
Ερευνάται επίσης και μια παλιότερη υπόθεση βιασμού, η οποία δεν είχε καταγγελθεί για να διαπιστωθεί αν και σε αυτήν εμπλέκεται ο 27χρονος.
 makeleio.gr