Πέμπτη, Αυγούστου 15

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ – ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

patra-fwtia-spiti-1250
Τραγωδία σήμερα στην Πάτρα όταν εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο σπίτι ένα 29χρονος, πατέρας τριών παιδιών.
Οπως αναφέρει το thebest, νωρίς το πρωί ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Μετά από την κατάσβεση φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε νεκρός ένας 29χρονος άνδρας.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας (εργαζόμενος σε αλυσίδα καφέ στην Πάτρα και πατέρας τριών παιδιών) για να αποφύγει τη φωτιά πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Εκεί όμως τα παντζούρια του σπιτιού ήταν ηλεκτρικά και επειδή το ρεύμα είχε κοπεί δεν λειτουργούσαν, με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν. Εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι και έχασε τη ζωή του.
lp-29xronos-patra
Ο άτυχος 29χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του
Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος συνεχίζονται.
Πιθανότατα από αναμμένο τσιγάρο ξέσπασε η φωτιά
Η πιθανότερη αιτία της φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι του 29χρονου να ήταν ένα αναμμένο τσιγάρο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού.
Τρεις πυροσβέστες με αναπνευστικά στην Πάτρα
Κατά την ίδια επιχείρηση σε τρεις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση χρειάστηκε να τους χορηγηθεί οξυγόνο εξαιτίας της εισπνοής άνθρακα από το σπίτι που ήταν ερμητικά κλειστό. Ο 29χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι..makeleio.gr