Σάββατο, Αυγούστου 31

Παπαχριστόπουλος: Ο Ομπάμα είπε στον Τσίπρα «χρίστηκες παγκόσμιος αρχηγός, αλλά ξεκινάει ο Γολγοθάς σου»

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος περιέγραψε ένα τηλεφώνημα που είχε ο Μπάρακ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά το δημοψήφισμα το καλοκαίρι του 2015.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αναφέρθηκε στα γεγονότα του καλοκαιριού του 2015 και το δημοψήφισμα, περιγράφοντας τη στάση που κράτησε τότε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή και στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε Μνημόνιο, ο κ. Παπαχριστόπουλος απάντησε ότι «ο Τσίπρας είχε το θάρρος της γνώμης του» και πήγε σε εκλογές μετά την υπογραφή του 3ου Μνημονίου.
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα τηλεφώνημα που, όπως είπε, είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά τη νίκη στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.
«Είχε το θάρρος της γνώμης του ο Τσίπρας, όταν ο ίδιος ο Ομπάμα τον πήρε τηλέφωνο, όταν “πήρε” το δημοψήφισμα και του λέει “σήμερα χρίστηκες παγκόσμιος αρχηγός, αλλά ξέρεις, σήμερα ξεκινάει ο Γολγοθάς σου”», περιέγραψε ο κ. Παπαχριστόπουλος.
Ο βουλευτής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόσθετε ότι «ο Γολγοθάς ήρθε με το πιστόλι στον κρόταφο και (ο Αλέξης Τσίπρας) είχε το θάρρος να πάει σε εκλογές τον Σεπτέμβριο».
sputniknews.gr
 triklopodia.gr