Παρασκευή, Αυγούστου 30

Φυσική θεραπεία με Τσίλι για τον Πόνο των αρθρώσεων

fysiki-therapeia-me-tsili-gia-ton-pono-ton-arthroseon
Ο κοινός πόνος μπορεί να είναι πολύ επώδυνος και δυσάρεστος, ως εκ τούτου, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε αυτή τη φυσική αντιμετώπιση του πόνου που τον ανακουφίζει με επιτυχία και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος.

Το λάδι παρασκευάζεται από κόκκινη καυτερή πιπεριά και βοηθά στην ισχιαλγία, στην μυοσίτιδα, στην νευραλγία, στην ρευματοειδή αρθρίτιδα και στον πόνο στις αρθρώσεις.
Το λάδι της καυτερής πιπεριάς απλώνεται τα τριχοειδή αγγεία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στα ανώτερα τμήματα του δέρματος, αυξάνει το μεταβολισμό και συμβάλει στην αναγεννητική διαδικασία του δέρματος.
Δείτε και Το παν στην υγεία είναι η καλή κυκλοφορία του αίματος

Φυσική Θεραπεία για τον πόνο στις αρθρώσεις με Έλαιο Καυτερής Πιπεριάς Τσίλι:

Συστατικά:

  • 10 φρέσκα κόκκινα καυτερά πιπέρια τσίλι*
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 1 Γυάλινο βάζο ενός λίτρου

Προετοιμασία:

Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε τα κοτσάνια και τις αλέθουμε σε ένα μπλέντερ. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Αφήνουμε το βάζο σε σκοτεινό μέρος. Μετά από 7 ημέρες στραγγίζουμε το μείγμα με μια γάζα ή ένα πλαστικό σουρωτήρι.
Το μείγμα των κόκκινων πιπεριών, που περίσσεψε μπορείτε να το αφήσετε στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετο όταν μαγειρεύετε, ενώ το κοκκινωπό έλαιο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανακούφιση στις αρθρώσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το λάδι για τον πόνο στις αρθρώσεις 

Πρώτα απ ‘όλα εφαρμόστε λίγο έλαιο στις αρθρώσεις ή σε άλλα μέρη του σώματος που έχετε πόνο. Κάντε μασάζ στον εαυτό σας αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Προσοχή βέβαια στην ποσότητα! Εφαρμόζουμε σταδιακά λίγη ποσότητα ελαίου κάνοντας μασάζ στο σημείο του πόνου, ως ότου η καύση είναι υποφερτή για εμάς.
Μετά την εφαρμογή του ελαίου, θα νιώσετε μια αίσθηση καύσου στο δέρμα, αλλά θα είναι υποφερτή, ακόμη και ευχάριστη, επειδή το έλαιο δρα θερμαντικά και θα ζεστάνει βαθιά το δέρμα χωρίς να προκαλεί βέβαια εγκαύματα.
Μόλις το τρίψετε, να φορέσετε κάτι ζεστό όπως για παράδειγμα κάλτσες, αν το εφαρμόσετε στα πόδια. Ανάλογα με τη θέση του πόνου στο σώμα, χέρια, λαιμό, πλάτη, κρατάμε την περιοχή ζεστή. Κατά προτίμηση χρησιμοποιούμε κάτι μάλλινο για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας.
Με τον καιρό, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση της εφαρμογής του ελαίου. Μετά από ένα μήνα ή δύο, κάντε αυτή τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα, αν ο πόνος εμφανιστεί και πάλι. Κρατήστε το λάδι σε ένα σκοτεινό μέρος.

Φυσικά ΔΕΝ χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές 

“Τροφή-Φάρμακο”: Η πρότασή και εξαιρετική λύση για, εκ των έσω, ενίσχυση των οστών και βελτίωση των αρθρώσεων, αλλά και εξάλειψη των πόνων τους είναι και το κολλαγόνο!!
Προσωπικά και παίρνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, έχω να σας προτείνω ΤΟ Νο 1 ΤΡΟΦΙΜΟ Κολλαγόνο Mε θρεπτική αξία, το οποίο έχω διασφαλίσει πως είναι μακράν το καλλίτερο που κυκλοφορεί στην αγορά, γι` αυτό και το φιλοξενώ στην σελίδα μου, το χρησιμοποιώ και σας το προτείνω.
Το πόσο εξαιρετικό είναι μπορείτε να το διαπιστώσετε διαβάζοντας τις ιδιότητές του, αλλά και τις 45 ΠΑΓΚΌΣΜΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΜΕΛΈΤΕΣ που αφορούν το συγκεκριμένο.
Ενώ για εξωτερική χρήση υπάρχει έτοιμη κρέμα-κηραλοιφή με κάνναβη CBD, ιδανική για παντός είδους εξωτερικούς πόνους, η οποία έχει ισχυρή παυσίπονη και αντιφλεγμονώδη δράση.
Για λεπτομέρειες και παραγγελία, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Δείτε ακόμη: Κολλαγόνο: Γήρανση, Δέρμα, Οστά και Αρθρώσεις 
Αρθρίτιδα: Διώξτε τον Πόνο των Αρθρώσεων Χωρίς Φάρμακα! 
Ολιστική αντιμετώπιση αρθρώσεων, αρθρίτιδας και αρθριτικών 
Θεραπευτική συνταγή για αρθρίτιδα, ισχιαλγία, ρευματισμούς, πόνους σε γόνατα και αρθρώσεις 
Συνταγή ενδυνάμωσης και αποκατάστασης οστών, γονάτων, αρθρώσεων 
Τέλος, για το ζήτημα των αρθρώσεων θα αντιμετώπιζα την κατάσταση εκτός από το κολλαγόνο και με ένα καλό προβιοτικό και αν σας φαίνεται παράξενο, καλά θα ήταν να γνωρίζετε πως Μικροβίωμα και εντερικά βακτήρια συνδέονται με τον πόνο στις αρθρώσεις

*Τα πέντε εξημερωμένα είδη των πιπεριών τσίλι είναι τα ακόλουθα:

  • Καψικόν το ετήσιον (Capsicum annuum), το οποίο περιλαμβάνει πολλές κοινές ποικιλίες, όπως τις πιπεριές φούσκες (bell peppers), wax, πιπεριές καγιέν (cayenne), jalapeños και τις chiltepin
  • Καψικόν το θαμνώδες (Capsicum frutescens), το οποίο περιλαμβάνει τις malagueta, ταμπάσκο (tabasco) και πιπεριές Ταϊλάνδης (Thai peppers), πίρι πίρι (piri piri) και Malawian Kambuzi
  • Καψικόν το σινικόν (Capsicum chinense), το οποίο περιλαμβάνει τις πιο καυτερές πιπεριές όπως τις naga, habanero, Datil και Scotch bonnet
  • Καψικόν το χνοώδες (Capsicum pubescens), το οποίο περιλαμβάνει τις πιπεριές rocoto της Νοτίου Αμερικής
  • Καψικόν το ραγοφόρον (Capsicum baccatum), το οποίο περιλαμβάνει τις πιπεριές aji της Νοτίου Αμερικής
Αν υπάρχουν μόνο λίγα είδη που συνήθως χρησιμοποιούνται, Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και μέθοδοι παρασκευής των πιπεριών τσίλι, οι οποίες έχουν διαφορετικές ονομασίες για μαγειρική χρήση. Οι πράσινες και οι κόκκινες πιπεριές φούσκες (bell peppers), για παράδειγμα, είναι η ίδια ποικιλία του Καψικόν το ετήσιον (C. annuum), με τις ανώριμες πιπεριές να είναι πράσινες. Εντός του ιδίου είδους είναι η jalapeño, η poblano (η οποία όταν ξηραίνεται αναφέρεται ως ancho), οι τσίλι του Νέου Μεξικού, οι πιπεριές serrano και άλλες ποικιλίες.
Οι πιπεριές συνήθως αναλύονται σε τρεις ομάδες: τις πιπεριές φούσκες (bell peppers), τις γλυκές πιπεριές (sweet peppers) και τις καυτερές πιπεριές (hot peppers). Οι πιο δημοφιλείς ποικιλίες πιπεριών, θεωρούνται ότι εμπίπτουν σε μία από αυτές τις κατηγορίες ή ως μια διασταύρωση ανάμεσά τους. 
Και στην ενότητά μας “φτιάχνω μόνος για πρόληψη/θεραπεία“, θα δείτε πολλούς τρόπους ώστε να φροντίζετε την υγεία σας φυσικά!!
www.hippieteepee.gr
 proionta-tis-fisis.com