Σάββατο, Αυγούστου 24

Η αληθεια πισω απο την Κουρτινα !!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!



Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Θα εξηγησω πως εχουν αυτη την στιγμη τα δεδομενα σε κοντρα συμβουλων απο φιλους και συνεργατες !
Η συμβουλη ειναι παντα , μην δειχνεις αδυναμια εισαι σε πολεμο δεν γνωριζεις ποιος το εχει κανει η το κανει κοκ κοκ …!

Αλλα πια γνωριζω και κακος δεν με εμπιστευθηκα απο την αρχη , βλεπεις αλλο να το ερευνας και να το βλεπεις οτι γινεται σε αλλους και αλλο ξαφνικα να το ζεις ..!
Απο το 2015 σας εχω γραψει οτι το Ιντερνετ δεν ειναι πια ελευθερο , οτι τα μονοπωλια , οι κολοσοι του ιντερνετ πλεον ελεγχουν και επιλεγουν τι πρεπει να μαθει η μαζα , με τι πρεπει να ασχολειτε η μαζα ..!
Παλια οταν βγηκε η τηλεοραση , μιλαμε 30+ χρονια .. ειδαμε την αρχη των καναλιων με εντυπωσιασμο αλλα στην πορεια αναγνωρισαμε ευκολα την λεγομενη trash tv η οποια ηταν απολυτα χρησιμη ωστε να καψει αλλη μια γενεια ..να την οδηγησει στο δεν με νοιαζει … να την οδηγησει να κοιταζει ρεαλιτυ απο εταιριες που της ελεγαν endemol.. οπου ακουστηκα οδηγει στο end them all …τελειωστε τους ολους ..!
Σημερα αν δεν «παιξεις» αυτο που θελει η νεα ταξη απλα ..σε τελειωσαν !!…
Σημερα αν δεν συμβιβαστεις με την πληροφορια που θελει το πολιτικος ορθο να υπαρχει ..απλα σε τελειωσαν !
Το γνωριζα οτι θα ερθει , αν θυμηθεις περσι σου εγραψα οτι δεν θα αφησω να μπει στο κατοχικα ενισχυση απο το κοινο , δεν ηθελα ποτε να φτασω την ναυαρχιδα της ενναλακτικης πληροφοριας στο να ζητησει βοηθεια ..ΠΟΤΕ !..
Αλλα δεν ηταν μονο στο χερι μου , η το χερι μου δεν ηταν τοσο δυνατο !
Απο το 2016 μεχρι σημερα εκλεισα το 90% των σελιδων που ειχα σε ολο τον κοσμο , τα εκλεισα γιατι δεν μπορουσα να κανω αλλιως , ο χρονος που απορροφουσε το κατοχικα εφ οσων βρισκοταν σε μονιμα προβληματα με εκανε να μην μπορω να αντεπεξελθω στις δουλειες μου !
Ταυτοχρονα ελπιζω να το θυμαστε δεχθηκα εκ των εσω επιθεση που ειχε οργανωθει απο συγκεκριμενη φυλη , μια επιθεση που κατα ομολογια του υπευθυνου μεσα απο την φυλακη ηταν με τελειωτικη εντολη να τελειωσω και εγω σαν οντοτητα !!…
Το 2017 χρειαστηκα 5 εταιριες να εργαζονται ταυτοχρονα για να κρατησω στην ζωη το Κατοχικα Νεα , πρεπει να ειμαι η μοναδικη σελιδα που ανοιγε και εκλεινε τους σερβερ σαν τα πουκαμισα και ειχε 5 τεχνικους να μην μπορουν η να μην θελουν να συνενοηθουν … !
Τοτε χρειαστηκε βοηθεια εκ των εξω ..το πολυ εξω για να σωθουμε …και ηρθε αλλα αυτα δεν μπορω ακομα να τα γραψω ..!
Τους τελευταιους 6 μηνες εχουμε παθει παλι το ιδιο , ενα μαγικο χερι μας εχει εξαφανισει την επισκεψιμοτητα μεσα σε μια μερα , ταυτοχρονα μεσα σε μια μερα παλι …τα εσοδα απο παντου …απλα εγιναν μια σταλα ..για να μην μπορουμε να πουμε οτι ειναι απολυτη επιθεση του μονοπωλιου …απλα για να μπερδευεται ο νεος τεχνικος γραμικα στην σκεψη του και να το δικαιολογει σαν το επομενο google dance …!
Μα εδω δεν μιλαμε για εναν χορο της Google μιλαμε για τις μαυρες λιστες της Google , Μιλαμε για μια τεραστια συνωμοσια φιμωσης και στερησης της ελευθεριας του λογου , μιλαμε για το αδικο εσυ να ησουν κυριαρχος στο ελληνικο Ιντερνετ , να μην αλλαξες ουτε δραμι απο την δουλεια σου η την πληροφορια σου και απο πρωτος να βρεθεις ουραγος μεσα σε μια μερα !
Πρωτοι πλεον ειναι αυτοι που θελει το συστημα , αυτοι που θα μεταφερουν το πολιτικος ορθο , αυτοι που θα παιξουν το απε μπε .. αυτοι που ολοι μαζι σχηματιζουν αποψη και δημιουργουν ταση , αυτοι που δεν αμφισβητουν , αυτοι που δεν παιρνουν θεση στο αδικο , αυτοι που συναινουν στην προδοσια …!
Σε αυτους οδηγειστε ολοι σας να δινετε την δυναμη σας σαν κοινο και να κανετε την ψαλιδα πλεον του ουραγου με τον «πρωτο» μεγαλυτερη !!…
Αυτοι ολοι στηριχθηκαν απο μενα ..ΟΛΟΙ !..Οι μεγαλυτερες σελιδες στην Ελλαδα μου ζητησαν καποτε να τους προωθησω και να τους στηριξω … δεν ειμαι κατινα να της ονομασω απλα σου μιλαω για της μεγαλυτερες !
Στο τωρα λοιπον και μετα απο εξη μηνες τεραστιου αγωνα να επανερθει η αγνωστη βλαβη , μετα απο δεκαδες επι δεκαδων ανθρωπων με γνωση που αποφανθηκαν δεν εχει τιποτα … καταληγω απλα στο να κατανοησω οτι δεν προκειτε οπως παλια για μια στημενη επιθεση , η για μια βλαβη που θελει αυτο η εκεινο ..καταληγω στο οτι δεν προκειτε ποτε πια να με αφησουν να αγωνιζομαι δικαια και αξιοκρατικα !
Αν το αρθρο που θα βγαλω δεν θελει να το δεις δεν θα το δεις , αν η εργασια που κανω ειναι Α θα φροντισουν να την κανουν Ω…και απο την αλλη την εργασια Ψ ενος που ειναι συμφωνος με τα σχεδια τους να την κανουν Α ..!
Αν και ειμαστε η μοναδικη σελιδα στον κοσμο που εχει φερει εκαντονταδες φορες την ειδηση ΠΡΙΝ αυτη συμβει ..και τουλαχιστον ΚΑΜΙΑ αλλη σελιδα στην Ελλαδα δεν το εχει καταφερει …εμεις πια ειμαστε τελευταιοι και οχι πρωτοι οπως ειχε γινει οσο κρατουσε η αξιοκρατια του εργου και της σκληρης εργασιας !
Αυτο καταρχας θελω να καταλαβεις οτι πανω απο ολα κοστιζει σε ψυχη , εκαψα οτι ειχα και δεν ειχα για την Ελλαδα , εγκατελειψα το προσωπικο μου συμφερον για να στηριξω αυτο που ονομαζω μοναδικη μου περιουσια και πνευματικο μου παιδι , δεν σκεφθηκα ουτε ενα δευτερολεπτο το κοστος η την απωλεια σε υλη για να το κανω …αλλα τελικα δεν νικησα !
Στο διαταυτα , οπως εχουν τα νουμερα αυτη την στιγμη οι αναγνωστες του κατοχικα νεα εχουν να κανουν μια επιλογη πολυ σημαντικη , η στηριζετε με ενα μηνιαιο μικρο ποσο το κατοχικα νεα ΟΛΟΙ , σαν να ειμαστε το κοστος της εφημεριδας στο μηνα σας η το κατοχικα νεα με μαθηματικη ακριβεια πια μετραει τον χρονο για να συνεχισει να υπαρχει ..!
Θα μπορουσα να σου μιλησω για την βαθια συνωμοσια των Broswers και των analytics της google αλλα επειδη υπαρχουν τεχνικοι που δεν θελουν να δουν περα απο την κουρτινα δεν θα το κανω …! Θα μπορουσα να σου πω οτι μας δαβαζουν χιλιαδες , δεκαδες χιλιαδες καθε μερα αλλα αυτο δεν καταγραφεται , …πριν συνεχισω για να μην σε απογοητευσω ακομα φαινονται στα αναλυτικς μας καποιες δεκαδες χιλιαδες την ημερα αλλα η αναλογια αυτων που μας δειχνουν με την αναλογια εσοδων ..ειναι σαν να λες αστεια σε ιπποπταμο για το παχος του !
Τα εσοδα μας εκλεισαν την πορτα πλεον , εκλεισε η βρυση απο το τζαμπα ..εκει δηλαδη που εκεις μπορουσαμε να εργαζομαστε για την αληθεια και εσεις με ενα κλικ που δεν σας κοστιζε να μας ανταμοιβεται … αυτο το τελειωσαν ..οι επιλογες μας ποιες ; ..
Δεν θα συνεργαστω να σηκωσω αρθρα πολιτικης ιδεολογιας οπως κανουν ΟΛΟΙ οσοι τους εχεις δωσει την δυναμη σου με την παρουσια σου στο χωρο τους , δεν θα συνεργαστω με ξενες δυναμεις για να προωθησω γενη και σωτηρες ..οπως κανουν ΠΟΛΛΟΙ! Δεν θα χαιδευσω αυτια ποτε και σε κανεναν προδοτη …
Νομιζω οτι εξηγησα οσο καλυτερα μπορουσα χωρις να μπω σε λεπτομερειες και να κουρασω καποια αλλη φορα αν το γυρισουμε θα τις πουμε γιατι ειναι οπως και να το κανεις αρκετα πιπερατες ..!
Το κατοχικα νεα λοιπον περναει στην διαδικασια να σου ζητησει την πληρη στηριξη σου , ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ συστημα πληρωμης …αν δεν το κανετε μονοι σας σημαινει οτι η αποδομηση επιασε τοπο , σημαινει οτι το εργο μας δεν αξιζει να υπαρχει , σημαινει οτι ισως τελικα θελουμε ολοι κατι αλλο και οχι την αληθεια που κρυβεται απο τους κυριαρχους !
Μπορουμε μονο να συνεχισουμε να υπαρχουμε αν απο σημερα αποφασισετε οτι ειμαστε η ηλεκτρονικη σας εφημεριδα που ΑΞΙΖΟΥΜΕ να μας δινετε 3 ευρω – 5 ευρω οσα αντεχει η τσεπη σας το μηνα …αλλα ΟΛΟΙ αλλιως δεν μπορει να προχωρησει απλα γιατι πλεον η ψυχη και η τσεπη τα εδωσε ολα σε εναν πολεμο που ακομα δεν ειμαι στην θεση να πω τελικα αν αξιζε η αν για μια ακομα φορα … την εκανα την …ακια μου !!
Με την ΔΩΡΕΑ ενος «καφε» το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Μουσικουλα ετσι για το στυλ…

https://katohika.gr/stranger-voice/i-alithia-piso-apo-tin-kourtina/