Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15

ΕΚΤΑΚΤΟ! «ΕΣΚΑΣΕ» ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ – ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΞΥΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

prosfyges-lesvos-diamartyria-eurokinissi-1000-2
Σκηνές απόλυτου χάους σημειώνονται στα νησιά μας. Η κατάσταση έχει ξρεφύγει εντελώς πλέον, με την χώρα μας να βρίσκεται μπροστά σε έναν τεράστιο κίνδυνο, αυτόν την εσωτερικής αποσταθεροποίησης.
Αναστάτωση επικράτησε γύρω στις 6 το απόγευμα στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης του Πυλίου στην Κω, όπου υπάρχει υπερπληθυσμός προσφύγων.

Η κατάσταση ήταν για αρκετή ώρα τεταμένη, με τους μετανάστες (οι περισσότεροι Σομαλοί), εξαγριωμένοι για τις συνθήκες δαβίωσής τους, να επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών που έχουν την ευθύνη φύλαξής τους.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν με χρήση χημικών για την εξομάλυνση της κατάστασης, αναφέρει το kosnews24.gr
Από την συμπλοκή μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετανάστες για τις πρώτες βοήθειες καθώς και αστυνομικοί. Μάλιστα δύο από τους αλλοδαπούς (Σομαλοί) που μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, γύρω στις 23.00 το βράδυ δημιούργησαν επεισόδιο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου και παρενέβη η αστυνομία οδηγώντας τους στο αστυνομικό
Εξαγριωμένοι απρόσκλητοι Αφρικανοί στην Κω, προκάλεσαν επεισόδια κι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο δρόμο έξω από το hot spot, με συνέπεια να επέμβουν με γκλομπς και χημικά.
Υλικές ζημιές έχουν προκληθεί σε περιπολικά.
 makeleio.gr