Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15

Ο Τσίπρας εργάστηκε σκληρά, σε διατεταγμένη Υπηρεσία για να παραδώσει στον Κούλη!

"Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου" (ΤΑΙΠΕΔ).
Βλέπετε και σεις κάποιον παραλογισμό, σ΄αυτήν την ονομασία, εκτός βέβαια, από την λέξη "αξιοποίηση", που επινοήθηκε, στη θέση της λέξης "ξεπούλημα", για ξεκάρφωμα του...
λαουτζίκου.
Ο παραλογισμός, λοιπόν, είναι στη λέξη "Ιδιωτική".

Ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου, νοείται η περιουσία του κράτους, που έχει αποκτηθεί, από δωρεές και κληροδοτήματα ιδιωτών. Δηλαδή, κάτι σπίτια, μαγαζιά, χωράφια, οικόπεδα. Τέτοια πράγματα!
Καμία άλλη περιουσία του Δημοσίου δεν είναι "ιδιωτική"!
Από την εποχή της ειδωλολατρείας!
Από πού κι ως πού αυτό το Ταμείο οικειοποιήθηκε την περιουσία του λαού(Δήμος) μιας χώρας και την ξεπουλάει;;;
Επειδή το είπαν οι δανειστές και το υπέγραψαν οι κυβερνήσεις, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή της ΝΔ, χωρίς κανένα τέτοιο δικαίωμα, από το Σύνταγμα;
Από πού κι ως πού, οι βουλευτές, που είναι στην πλειοψηφία τους δικηγόροι, σήκωσαν το χέρι για να επικυρώσουν την λειτουργία αυτού του αρπαχτικού παράνομου μηχανισμού;;(Με εξαίρεση τον Βερυβάκη)
Δεν γνωρίζουν ότι οι παραλίες, ο αιγιαλός, το έδαφος, το υπέδαφος είναι "δημόσια περιουσία, εκτός συναλλαγής κοινόκτητη, και κοινόχρηστη (domain public d’ etat Βυζαντινο-Ρωμαϊκό Δίκαιο), της οποίας το κράτος είναι αυστηρός θεματοφύλακας";;;
Και αφού δημιούργησαν αυτό το έκτρωμα της παρανομίας, έφτιαξαν και νόμους, για ν απαλλάξουν από ποινικές ευθύνες τα μέλη του και τις αποφάσεις του!
Του έδωσαν το δικαίωμα να παρατείνει, όσο θέλει την λειτουργία του στη χώρα μας και έτσι, ενώ προβλεπόταν, για 6 χρόνια(μέχρι το 2017), παρατάθηκε, επί ΣΥΡΙΖΑ, για άλλα 3 χρόνια. Δηλαδή, μέχρι τον Μάϊο του 2020.
Υποθέτω, μια που βγήκαμε απ΄τα Μνημόνια, όπως όλοι μας λένε να ξεκουμπιστεί και το ΤΑΙΠΕΔ!
Τι όχι;;; Για 100 χρόνια;; Βρε τι μαθαίνω!!!
Και ξέρετε ποιος είναι Πρόεδρος, σήμερα στο ΤΑΙΠΕΔ;;;
Το δεξί χέρι του Λάτση! Αρης Ξενόφος, τραπεζίτης.
Κάνει κουμάντο, στην... "ιδιωτική περιουσία του Δημοσίου"
Από το βιογραφικό του:
"Εχει διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής στην Alpha Asset Management ΑΕΔΑΚ και διευθύνων σύμβουλος στη Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα. Σε διεθνές επίπεδο έχει ασκήσει τα καθήκοντα του προέδρου στη Eurobank FMC S.A. στο Λουξεμβούργο και στην EFG Eurobank MFMC SAI S.A. στη Ρουμανία συνεισφέροντας σημαντικά στην εδραίωση και ανάπτυξη της θεσμικής διαχείρισης κεφαλαίων στις αντίστοιχες αγορές και στην ανάπτυξη τραπεζικών και ασφαλιστικών δικτύων διανομής.

Επίσης, έχει διατελέσει μέλος ανώτατων διοικητικών επιτροπών στην τράπεζα Eurobank Εργασίας Α.Ε. τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου η τράπεζα είχε παρουσία, καθώς και πρόεδρος της Ελληνικής Ενωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας (Ενωση Θεσμικών Επενδυτών) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών."
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com