Κυριακή, Οκτωβρίου 27

«ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! ΔΕΝΔΙΑΣ: «ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !
Νέα ξεφτίλα για τους… «Βουκεφάλες» της Νουδούλας επιφύλασσε ο Δένδιας, μετά την ξευτίλα από τον Κούλη, που είπε προχθές πως τυχόν καταγγελία της προδοσίας των Πρεσπών θα είναι προσβλητική για το… εθνόσημο και θα βάλει τη χώρα σε περιπέτειες.
Μιλώντας, λοιπόν, στα Παραπολιτικά Fm, ο πλέον αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης χαρακτήρισε «εργαλείο στο οποίο η Ελλάδα από την πλευρά της έχει ήδη δώσει αυτό που όφειλε» την προδοτική συμφωνία.

Τόνισε δε, ότι η Νουδούλα δεν ήταν κατά της συμφωνίας, αλλά «εναντίον συγκεκριμένων διατάξεων και προβλέψεων της συμφωνίας» και δήλωσε… ευχαριστημένος από την προδοσία του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας: «Εμείς δε λέμε ότι δεν θα έπρεπε να είχε βρεθεί συμφωνία, δε λέμε ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την αλλαγή του ονόματος της Βόρειας Μακεδονίας, βεβαίως θα προτιμούσαμε να μη λέγεται καθόλου Μακεδονία, αλλά εν πάση περιπτώσει…».
Επιπλέον, τόνισε ότι έχει «χρεωθεί» την ένταξη των Σκοπίων (της «Βόρειας Μακεδονίας», όπως είπε…) στην Ε.Ε. και πως ακόμα και το πρόσφατο ταξίδι που έκανε στο Βατικανό, το έκανε γιατί   «το συγκεκριμένο κράτος έχει επιρροή στα Δυτικά Βαλκάνια».
Τέλος, υποσχέθηκε πως θα πάρει πρωτοβουλίες για να πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό όνειρο των Σκοπιανών, «στο πλαίσιο μια ευρωπαϊκής προοπτικής και ενός αμοιβαίου συμφέροντος».
«Βουκεφάλες» και γενικότερα «εθνικόφρονες» της Νουδούλας, να τον χαίρεστε!
  ethnikismos.net