Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ



Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες Πίσω από αυτά τα ζώα, που θα πρέπει να αποβληθούν από όλα τα σχολεία, αν είναι μαθήτριες, και να μην εισαχθούν σε καμμία σχολή, υπάρχουν διάφορα πράγματα. Δεν υπάρχει προβλεπόμενη νόμιμη τιμωρία επαρκής να απαντήσει σε αυτή την αθλιότητα από αυτές τις όρθιες μαΪμούδες.
Σίγουρα υπάρχει κάποιο κομμούνι καθηγητής, από αυτούς τους αποστόλους του μαρασμού που εργοδοτούν οι Έλληνες, για να κάνει τα παιδιά τους γενίτσαρους, ο οποίος τα πότισε με μηδενισμό, ανθελληνισμό και ασέβεια και ίσως ενεθάρρυνε την δημόσια ξεφτίλα τους..

Υπάρχει πίσω τους η καθολική αποτυχία ενός συστήματος Παιδείας χωρίς ίχνος πειθαρχίας, αυτοσεβασμού και δίχως ελληνικές αξίες.
Όταν αυτές οι αμοιβάδες αυτοεξευτελίζονται, προσβάλλουν τους νεκρούς ήρωες μας και μοστράρουν την ηλιθιότητα τους, αποκαλύπτεται και η παταγώδης αποτυχία των οικογενειών τους.
Ντροπή στους καθηγητές τους, ντροπή στους γονείς τους, ντροπή και σε αυτά τα βλήματα που είναι σε ηλικία που μπορούν να ξεχωρίζουν το καλό από το κακό και διαλέγουν όχι απλά το κακό αλλά το χυδαίο και γελοίο.
ΥΓ. Αν αληθεύει πως δεν είναι άγημα Σημαίας σχολείου αλλά "χάπενιγκ" που οργάνωσαν κάποιοι, ίσως κάποια από τις αριστερές παραφυάδες, πρέπει να τους βρουν και να τους κόψουν τον κώλο αν και το βλέπω χλωμό...