Τετάρτη, Οκτωβρίου 30

Αν ούτε αυτή η αποκάλυψη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν αφυπνίσει τον λαό μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

"Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου προτείναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου.
Επελεξα φυσικά Τουρκία.
Με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε οπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικο με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα."....

Αν ούτε αυτή η τρομακτική αποκάλυψη, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν μας αφυπνίσει ΑΜΕΣΑ,  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ!
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;
ΟΙ ... ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗς Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ;;;
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... ΠΑΙΔΙΑ... ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;


ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Εύχομαι τα πρώτα θύματα, να είναι όλοι οι φορείς, που συμμετέχουν σ' αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και οι οικογένειές τους.

Υ.Γ.2. ΤΑ... ΣΟΡΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ - ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑΕΙ Η ... ΜΟΣΑΝΤ;;;






Από ανακρίσεις χθες στη Σάμο ....

Κατάθεση Σομαλου:

"Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου προτείναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου.

Η θα εκτελεστω βάση της ποινής μου, η Τουρκία για βοήθεια. 

Επελεξα φυσικά Τουρκία.

Έφτασα αεροπορικώς. 

Με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε οπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικο με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.

Υπαρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της τουρκίας. 



Οταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.

Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.

Όταν η Ελλάδα είναι δική μας θα αμοιφθειτε πλουσιοπάροχα."



Και τί κάνουν οι ελληνικές αρχές που τα γνωρίζουν όλα αυτά;

Αντί να κατασχέσουν διαβατήρια και κινητά ώστε να συλλέξουν στοιχεία της τουρκικής πολιτικής και των προθεσεων της, τους χαϊδεύουν τα αυτιά.


Πηγή











https://attikanea.blogspot.com/2019/10/blog-post_655.html