Δευτέρα, Οκτωβρίου 14

Για ακόμη περισσότερους λαθρομετανάστες....---Νέα δημοψηφίσματα ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Θα διεξάγονται μέσω της νέας πλατφόρμας του eSYRIZA που θα κάνει ντεμπούτο μέσα στις επόμενες ημέρες...-Για Νέους Συριζαίους....Νέα δημοψηφίσματα ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας


Εντός των επομένων ημερών τίθεται σε λειτουργία η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης που θα έχει ως κεντρικό σύνθημα το «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», με κύριο σκοπό την προσέλκυση χιλιάδων νέων μελών μέχρι το συνέδριο που αναμένεται να διεξαχθεί γύρω στις αρχές Μαρτίου.

Από την Κουμουνδούρου ευελπιστούν ότι μέσω της νέας ιστοσελίδα, η διεύθυνση της οποίας θα ανακοινωθεί σύντομα, τα εγγεγραμμένα μέλη θα μπορούσαν να αυξηθούν από τις περίπου 20.000 που είναι σήμερα, στις 100.000, στόχος αν μη τι άλλο ιδιαίτερα φιλόδοξος.
Όπως μαθαίνουμε η ψηφιακή πλατφόρμα του eSYRIZA θα αναπτυχθεί σε τρεις διαφορετικές φάσεις.
1ον: Όποιοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα θα καλούνται να συμπληρώσουν μια αίτηση με τα στοιχεία τους και σχεδόν αυτόματα θα εκδίδεται η νέα κάρτα – μέλους του ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να την παραλάβει από τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις του κόμματος ανά την Ελλάδα. Στην κάρτα αυτή θα υπάρχει ένας μοναδικός αριθμός, τον οποίο θα χρησιμοποιεί το μέλος ως κωδικό εισόδου στις διαδικτυακές πολιτικές συζητήσεις που θα γίνονται στην πλατφόρμα.
2ον: Στην ιστοσελίδα θα προστεθεί πλούσιο ενημερωτικό υλικό που θα αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ όπως για παράδειγμα τα δελτία Τύπου, οι ανακοινώσεις, οι δηλώσεις του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, οι ερωτήσεις που θα καταθέτουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, οι εκδηλώσεις κ.λπ.
3ον: Αμέσως μετά το συνέδριο, όπως όλα δείχνουν, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούν με τον κωδικό της κάρτας τους να συμμετέχουν εμμέσως στη λήψη των αποφάσεων του κόμματος. Σε αυτή τη φάση θα μετουσιωθεί σε πράξη και το το σύνθημα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου», αφού θα διενεργούνται ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα για τα τρέχοντα ζητήματα, όπου τα χιλιάδες μέλη θα καλούνται να δηλώσουν εάν συμφωνούν ή διαφωνούν για μια σειρά από πολιτικές, ενώ θα καταθέτουν και τη δική τους πρόταση εάν το επιθυμούν.
Το όλο εγχείρημα στησίματος και λειτουργίας της πλατφόρμας τελεί υπό τον εκπρόσωπο Τύπου και πρώην υπουργό Αλέξη Χαρίτση που πλαισιώνεται από μια ομάδα νέων σε ηλικία ατόμων που γνωρίζουν καλά τον τρόπο χρήσης των νέων τεχνολογιών. Άλλωστε και η ίδια η ιστοσελίδα θα απευθύνεται κυρίως σε νεαρά άτομα.
 newsbeast.gr