ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΘΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΕ!

ΓΙ′ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΒΡΟ!
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!
Απίστευτα αποκαλυπτικός-προφητικός ο Μιχάλης Χρυσανθόπουλος-φωτό (Σλαβολόγος-ιστορικός και Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος Αυστραλίας). Και μέχρι τώρα δεν έχει διαψευστεί σε όλα όσα έχει προβλέψει.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνέντευξη που εδωσε στην εκπομπή μας «Ανεξάρτητος Παρατηρητής» και στον Μάκη Βραχιολίδη. Ακούστε από το 17.40» ως το 32.25» τα όσα συγκλονιστικά-συνταρακτικά λέει ο Μιχάλης Χρυανθόπουλος.

Τα συνοψίζουμε στα εξής:

Ο Ζάεφ εκμεταλλεύθηκε το βέτο της Γαλλίας στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων, λέγοντας ότι παγώνει τη «Συμφωνία των Πρεσπών» και δεν θα την τηρήσει. Στην πραγματικότητα οι Σκοπιανοί δεν έχουν τηρήσει τίποτε από την περιβόητη «Συμφωνία των Πρεσπών». Ακόμη και τα αγάλματα και τις επιγραφές που υποδήλωναν ότι ανήκουν στον ελληνικό πολιτισμό, μετά από 3 μέρες βρέθηκαν ποδοπατημένες. Δεν έχουν καμία διάθεση για συνεργασία ή για υποχώρηση. Ο Σλάβος δεν υποχωρεί ποτέ, αυτό που πιστεύει δεν το αλλάζει, και είναι η διεκδίκηση του εδάφους της Μακεδονίας. Θεωρούν ότι αυτοί είναι οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άρα τους ανήκει το έδαφος!
Άρα το βέτο του Μακρόν ήταν βούτυρο στο ψωμί τους για να πουν ότι «αφού δεν ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις, δεν τηρήσατε εσείς τα συμφωνηθέντα, άρα παγώνουμε προς το παρόν τη Συμφωνία». Είναι αμφίβολο αν θα γίνουν και οι πρόωρες εκλογές. Και αυτές ήταν μέσα στα πλαίσια του ελιγμού του Ζάεφ.

Δεν τηρούν απολύτως τίποτε από τη «Συμφωνία των Πρεσπών». Πηγαίνετε να δείτε τα σχολικά τους βιβλία από το Δημοτικό μέχρι το Γυμνάσιο, αυτά που διδάσκονται σήμερα. Δεν έχουν αλλάξει τίποτε απολύτως. Ο δε Παύλος Μελάς θεωρείται γι’ αυτούς ο «σφαγέας των Μακεδόνων». Δεν έχουν αλλάξει τίποτε από την εκπαίδευσή τους, και ξέρετε πολύ καλά ότι η εκπαίδευση μπορεί να βγάλει φονιάδες, μπορεί να βγάλει και σωστούς ανθρώπους. Επομένως αυτοί οι άνθρωποι, οι Σκοπιανοί δεν έχουν αλλάξει το παραμικρό.

• Στο επόμενο διάστημα θα ζήσουμε απίστευτες καταστάσεις. Θα δούμε τους λαθρομετανάστες να κάνουν κατάληψη στα εξοχικά σπίτια των Ελλήνων!

• Στον επόμενο ένα – ενάμιση χρόνο θα έχουμε μια Ελλάδα…ανάποδη! Δεν θα τη γνωρίζουμε! Δεν θα μπορούμε να κυκλοφορούμε έξω!

• Στις εθνικές εορτές όταν μοιράζανε τα σημαιάκια, είχαν αφαιρέσει τον σταυρό από τον ιστό της σημαίας για να μην ενοχληθούν οι ισλαμιστές!
• Στα επόμενα χρόνια θα έχουμε συνένωση της Μακεδονίας μας με τα Σκόπια.

• Γι’ αυτό έχουν απομακρυνθεί εντελώς οι ένοπλες δυνάμεις μας από τη Μακεδονίακαι τον Έβρο. Υπάρχει η απόλυτη γύμνια! Όχι εθνοφυλακή, όχι στρατός, καμία αντίδραση, χωρίς να ανοίξει καμία μύτη, θα υπάρξει συνένωση του μακεδονικού εδάφους μας με τα Σκόπια!

• Το 1912-΄13 ματώσαμε για τη Μακεδονία μας και το 2021 θα «γιορτάσουμε» τα 200 χρόνια της απελευθέρωσής μας, παραδίδοντας εθνικά μας εδάφη!
indobserver.gr

.triklopodia.gr